Sizzling 777


2 ani in urma 89 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Sizzling 777:

Azi, vreau sa te uimesc cu un joc slot inovator care are o tematica similara cu a jocurilor precum Sizling Hot intitulat Sizzling 777. Tematica cu fructe si septari a fost mereu o atractie mare pentru toti jucatorii de jocuri de pacanele din lumea intrega, de aceea te invit sa testezi in mod gratuit acest nou joc creat de compania Wazdan. Jocul la aparate cu fructe Sizzling 777 vine echipat cu un ecran adaptabil oricarui telefon mobil si include o structura clasica de 5×3 tamburi si 20 linii de bet. Compania Wazdan iti da posibilitatea de a juca cu un pariu maxim de 100 credite.
Simbolul de septar lumino este un simbol care oiti poate aduce un premiu de 10,000 monede iar simbolurile de pepeni si struguri pot produce 1,000 credite pentru cinci simboluri aterizate pe o linie.
In acest joc nu exista simbol wild dar include un simbol scatter, reprezentat de o stea de culoare rosie. Acest simbol poate aparea in orice pozitie pe tamburi si de asemenea, plateste in orice pozitie.


INSTRUCTIUNI: Jocul Sizzling 777 este primul joc adaugat in data de 13-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Bier Haus
7 ani in urma
84 Jucate
Vanilla Cocktails
7 ani in urma
81 Jucate
Cool Jewels
6 ani in urma
85 Jucate
Lord Of Ocean Deluxe
6 ani in urma
93 Jucate
Beetle mania
8 ani in urma
106 Jucate
Pharaoh King
7 ani in urma
79 Jucate
Crazier Jewelry
7 ani in urma
79 Jucate
Slots Angels
8 ani in urma
80 Jucate
Temple Quest
6 ani in urma
89 Jucate
Cash Farm
3 ani in urma
80 Jucate
Apex Wizard
3 ani in urma
139 Jucate
12 Ways Poker Slot
7 ani in urma
77 Jucate