LINKURI SPONSORIZATE  Siberian Storm

  1.213.464 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Siberian Storm:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Astazi va propun sa jucati cel mai nou joc slot gratis creat cu o tematica de tigru siberian si adaugat pe site-ul nostru de jocuri gratis la aparate. Este un joc creat de compania IGT si vine echipat cu un jackot de 50.000 monede. Siberian Storm este un joc de pacanele de cinci tamburi si 720 forme de castig.
  Siberian Storm are tamburii asezati altfel decat la celelalte jocuri de acest gen si sper sa fie diferit si ca joc fata de celelalte jocuri. Ai un bonus de pornire de 1.000 credite si poti paria maxim 500 de credite pe sesiune de joc. Simbolul scatter ascunde multe surprize pe care vreau sa mi le spuneti voi care sunt.

  INSTRUCTIUNI: Jocul Siberian Storm este primul joc adaugat in data de 11-decembrie -2012 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Diamante Aparate cu Tigri Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 1.213.464 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Siberian Storm trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Siberian Storm

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE