Show Girls


2 ani in urma 14 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Show Girls:

Daca esti un fan al cluburilor de noapte si vrei sa vezi un spectacol de zile mari atunci incearca in mod gratuit jocul Show Girls slot, unul din cele mai animate jocuri online lansate de faimoasa companie Novomatic. Acest joc vine echipat cu o singura caracteristica de bonus cu rotiri gratuite unde jucatorii pot intra in posesia a 15 rotiri gratuite. Simbolurile intalnite pe ecranul principal sunt reprezentate de patru dansatoare, un trandafir rosu, o stilca de sampanie si simbolurile de valoare inferioara precum 10, J, Q, K y As.
Jocul de pacanele Show Girls poseda o configuratie simpla cu 25 linii de plata si 5 bobine. Poti face un pariu maxim de 1,000 monede pe toate cele 25 linii disponibile. Pentru a intra in posesia cel mai mare jackpot trebuie sa colectezi cinci simboluri de dansatoare blonda pe o linie castigatoare. Premiul poate ajunge pana la 50,000 credite cand pariul alocat este de 40 monede per linie. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Show Girls este primul joc adaugat in data de 16-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Free Biliard
8 ani in urma
14 Jucate
Aparate cu fructe exotice
7 ani in urma
28 Jucate
Exciting Poker
7 ani in urma
18 Jucate
Solitaire
8 ani in urma
22 Jucate
Book of Immortals
1 an in urma
34 Jucate
Forty Thieves
8 ani in urma
18 Jucate
Tiki Torch
3 ani in urma
21 Jucate
Creature From the Black Lagoon
7 ani in urma
18 Jucate
Slot cu cirese si septari
7 ani in urma
18 Jucate
Dynasty of Ming
7 ani in urma
24 Jucate
Untamed Bengal Tiger
6 ani in urma
27 Jucate
Temptation Queen
7 ani in urma
21 Jucate