Show Girls


cod adsense
5 ani in urma 508 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Show Girls:

Daca esti un fan al cluburilor de noapte si vrei sa vezi un spectacol de zile mari atunci incearca in mod gratuit jocul Show Girls slot, unul din cele mai animate jocuri online lansate de faimoasa companie Novomatic. Acest joc vine echipat cu o singura caracteristica de bonus cu rotiri gratuite unde jucatorii pot intra in posesia a 15 rotiri gratuite. Simbolurile intalnite pe ecranul principal sunt reprezentate de patru dansatoare, un trandafir rosu, o stilca de sampanie si simbolurile de valoare inferioara precum 10, J, Q, K y As.
Jocul de pacanele Show Girls poseda o configuratie simpla cu 25 linii de plata si 5 bobine. Poti face un pariu maxim de 1,000 monede pe toate cele 25 linii disponibile. Pentru a intra in posesia cel mai mare jackpot trebuie sa colectezi cinci simboluri de dansatoare blonda pe o linie castigatoare. Premiul poate ajunge pana la 50,000 credite cand pariul alocat este de 40 monede per linie. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Show Girls este primul joc adaugat in data de 16-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Beauty and the Nerd
10 ani in urma
344 Jucate
Coral Island
9 ani in urma
384 Jucate
Aparate cu cirese
10 ani in urma
0 Jucate
Vampire Night
4 ani in urma
818 Jucate
The Last Crusade HD
8 ani in urma
387 Jucate
Lovely Lady
5 ani in urma
520 Jucate
Lord Of Ocean Deluxe
8 ani in urma
388 Jucate
Madame Monarch
7 ani in urma
604 Jucate
Sizzling Hot Extreme
10 ani in urma
538 Jucate
Aparate cu masini
10 ani in urma
0 Jucate
Raindance
10 ani in urma
406 Jucate
Fruit a loot
10 ani in urma
400 Jucate