Shining Crown


2 ani in urma 104 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Shining Crown:

Daca vrei sa testezi in mod gratuit cel mai popular joc ca la aparate cu fructe lansat de EGT atunci te invit sa joci Shining Crown slot, un joc care iti permite sa castigi premii uimitoare de pana la 100,000 credite intr-o singura runda de joc. Jocul are o tematica similara cu jocul Burning Hot sau Power Stars de Novomatic si vine echipat cu un simbol wild si doua simboluri scatter care pot genera premii intre 4,000 si 20,000 credite. Joackpot-ul jocului poate fi luat de jucator cu cinci simboluri de 777 rosu si un pariu maxim per tur.
Jocul de pacanele online Shining Crown are o configuratie clasica de 5 tamburi, 3 randuri si doar 10 linii fixe (nu pot fi configurate in timpul jocului).
Simbolul de coroana poate inlocui orice simbol pentru a creea combinatii profitabile. De asemenea, cel mai important simbol special din joc este semnul de dolar. Acesta este scatter si poate da jucatorului pana la 20,000 monede pentru cinci simboluri asemanatoare pe o linie activa. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Shining Crown este primul joc adaugat in data de 4-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe aparate cu fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

China Shores with Quick Strike
2 ani in urma
122 Jucate
Sparta
7 ani in urma
126 Jucate
Cash Hunter
8 ani in urma
71 Jucate
Wild Shark
3 ani in urma
84 Jucate
Simple Slots
7 ani in urma
82 Jucate
50 Horses
3 ani in urma
86 Jucate
Aparate cu fete frumoase
8 ani in urma
65 Jucate
Safe cracker slot
7 ani in urma
74 Jucate
Drunk-BlackJack
8 ani in urma
87 Jucate
Mega Hot
7 ani in urma
98 Jucate
Dragons Myth
6 ani in urma
78 Jucate
Bust the Bank
8 ani in urma
77 Jucate