Shining Crown


2 ani in urma 17 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Shining Crown:

Daca vrei sa testezi in mod gratuit cel mai popular joc ca la aparate cu fructe lansat de EGT atunci te invit sa joci Shining Crown slot, un joc care iti permite sa castigi premii uimitoare de pana la 100,000 credite intr-o singura runda de joc. Jocul are o tematica similara cu jocul Burning Hot sau Power Stars de Novomatic si vine echipat cu un simbol wild si doua simboluri scatter care pot genera premii intre 4,000 si 20,000 credite. Joackpot-ul jocului poate fi luat de jucator cu cinci simboluri de 777 rosu si un pariu maxim per tur.
Jocul de pacanele online Shining Crown are o configuratie clasica de 5 tamburi, 3 randuri si doar 10 linii fixe (nu pot fi configurate in timpul jocului).
Simbolul de coroana poate inlocui orice simbol pentru a creea combinatii profitabile. De asemenea, cel mai important simbol special din joc este semnul de dolar. Acesta este scatter si poate da jucatorului pana la 20,000 monede pentru cinci simboluri asemanatoare pe o linie activa. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Shining Crown este primul joc adaugat in data de 4-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe aparate cu fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Aztec Magic
5 ani in urma
13 Jucate
Giant Panda
8 ani in urma
14 Jucate
Aparate cu capsuni si cirese
7 ani in urma
18 Jucate
X-Man Slot
7 ani in urma
19 Jucate
Blade
7 ani in urma
20 Jucate
Car Slots
7 ani in urma
16 Jucate
Plenty of Fruit 40
3 ani in urma
26 Jucate
Queen of Gold
3 ani in urma
23 Jucate
Pirates Treasures
6 ani in urma
21 Jucate
5 Dragons
6 ani in urma
20 Jucate
Ramses Treasure
4 ani in urma
17 Jucate
Cleopatras Coin
6 ani in urma
17 Jucate