Shining Crown


cod adsense
3 ani in urma 233 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Shining Crown:

Daca vrei sa testezi in mod gratuit cel mai popular joc ca la aparate cu fructe lansat de EGT atunci te invit sa joci Shining Crown slot, un joc care iti permite sa castigi premii uimitoare de pana la 100,000 credite intr-o singura runda de joc. Jocul are o tematica similara cu jocul Burning Hot sau Power Stars de Novomatic si vine echipat cu un simbol wild si doua simboluri scatter care pot genera premii intre 4,000 si 20,000 credite. Joackpot-ul jocului poate fi luat de jucator cu cinci simboluri de 777 rosu si un pariu maxim per tur.
Jocul de pacanele online Shining Crown are o configuratie clasica de 5 tamburi, 3 randuri si doar 10 linii fixe (nu pot fi configurate in timpul jocului).
Simbolul de coroana poate inlocui orice simbol pentru a creea combinatii profitabile. De asemenea, cel mai important simbol special din joc este semnul de dolar. Acesta este scatter si poate da jucatorului pana la 20,000 monede pentru cinci simboluri asemanatoare pe o linie activa. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Shining Crown este primul joc adaugat in data de 4-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe aparate cu fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Distractie la aparate
8 ani in urma
163 Jucate
Mona Lisa Jewels
7 ani in urma
169 Jucate
Super Slots
8 ani in urma
147 Jucate
Halloween slot creat de Microgaming
4 ani in urma
154 Jucate
Dungeons and Dragons
8 ani in urma
183 Jucate
Madder Scientist
8 ani in urma
176 Jucate
Samurai’s Fortune
3 ani in urma
162 Jucate
Strolling Staxx: Cubic Fruits
3 ani in urma
215 Jucate
Excalibur ca la aparate
9 ani in urma
145 Jucate
Celtic Goddess
3 ani in urma
190 Jucate
Golden Pharaoh
5 ani in urma
219 Jucate
Book Of Maya
5 ani in urma
229 Jucate