Shining Crown


cod adsense
3 ani in urma 326 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Shining Crown:

Daca vrei sa testezi in mod gratuit cel mai popular joc ca la aparate cu fructe lansat de EGT atunci te invit sa joci Shining Crown slot, un joc care iti permite sa castigi premii uimitoare de pana la 100,000 credite intr-o singura runda de joc. Jocul are o tematica similara cu jocul Burning Hot sau Power Stars de Novomatic si vine echipat cu un simbol wild si doua simboluri scatter care pot genera premii intre 4,000 si 20,000 credite. Joackpot-ul jocului poate fi luat de jucator cu cinci simboluri de 777 rosu si un pariu maxim per tur.
Jocul de pacanele online Shining Crown are o configuratie clasica de 5 tamburi, 3 randuri si doar 10 linii fixe (nu pot fi configurate in timpul jocului).
Simbolul de coroana poate inlocui orice simbol pentru a creea combinatii profitabile. De asemenea, cel mai important simbol special din joc este semnul de dolar. Acesta este scatter si poate da jucatorului pana la 20,000 monede pentru cinci simboluri asemanatoare pe o linie activa. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Shining Crown este primul joc adaugat in data de 4-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe aparate cu fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Tiger Stacks
2 ani in urma
436 Jucate
The Pyramid of Ramesses
7 ani in urma
230 Jucate
Elements Slot
9 ani in urma
232 Jucate
BlackJack online
8 ani in urma
303 Jucate
Golden Sevens
9 ani in urma
297 Jucate
The Alchemist
7 ani in urma
282 Jucate
Hoffmeister
4 ani in urma
187 Jucate
Lost Secret of Atlantis
8 ani in urma
258 Jucate
Thief
9 ani in urma
200 Jucate
Universe Slot
8 ani in urma
193 Jucate
Spooky Slots
8 ani in urma
190 Jucate
Las Vegas Fever
8 ani in urma
227 Jucate