Serengeti Kings


12 luni in urma 236 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Serengeti Kings:

Faimoasa companie de jocuri slot Netent te invita sa calatoresti in nordul Tanzaniei cu Serengeti Kings, un joc creat cu o grafica impresionanta si doua moduri speciale de joc. Colana sonora a acestui joc este uimitoare iar animatiile si grafica depasesc orice asteptari. Simbolurile au un stil de desene animate si sunt reprezentate de diferite animale africane precum girafe, pantere, lei, hiene, girafe si zebre.
Jocul la aparate Serengeti Kings prezinta o interfata moderna care include 5 tamburi, 4 randuri si un total de 26 forme de plata.
Cele doua simboluri speciale sunt reprezentate de un apus de soare care are rol de simbol wild si o imagine cu jumatate luna -jumatate apus care actioneaza ca simbol scatter. Primul simbol poate ateriza in orice pozitie pe tamburi si poate genera un premiu iar al doilea simbol poate activa cea mai interesanta caracteristica din joc.
Trei, patru sau cinci simboluri cu luna/apus de soare declanseaza runda de rotiri gratuite unde poti obtine un maximum de 12 rotiri gratuite. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Serengeti Kings este primul joc adaugat in data de 25-ianuarie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de aparate cu Africa Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Lost Relics
3 ani in urma
113 Jucate
Aparate cu septari si fructe
8 ani in urma
108 Jucate
Hot Shoot 3D
7 ani in urma
96 Jucate
Lancelot
6 ani in urma
114 Jucate
Mermaid Serenade
6 ani in urma
131 Jucate
Ra’s Legend
4 ani in urma
104 Jucate
BlackJack Gratis
7 ani in urma
110 Jucate
Billion Dollar Movie
8 ani in urma
111 Jucate
40 Mega Clover
3 ani in urma
157 Jucate
Aparate cu pisici salbatice
8 ani in urma
125 Jucate
Monopoly Dream Life
8 ani in urma
101 Jucate
Funky Chicken
8 ani in urma
91 Jucate