LINKURI SPONSORIZATE  Serengeti Kings

  97 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Serengeti Kings:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Faimoasa companie de jocuri slot Netent te invita sa calatoresti in nordul Tanzaniei cu Serengeti Kings, un joc creat cu o grafica impresionanta si doua moduri speciale de joc. Colana sonora a acestui joc este uimitoare iar animatiile si grafica depasesc orice asteptari. Simbolurile au un stil de desene animate si sunt reprezentate de diferite animale africane precum girafe, pantere, lei, hiene, girafe si zebre.
  Jocul la aparate Serengeti Kings prezinta o interfata moderna care include 5 tamburi, 4 randuri si un total de 26 forme de plata.
  Cele doua simboluri speciale sunt reprezentate de un apus de soare care are rol de simbol wild si o imagine cu jumatate luna -jumatate apus care actioneaza ca simbol scatter. Primul simbol poate ateriza in orice pozitie pe tamburi si poate genera un premiu iar al doilea simbol poate activa cea mai interesanta caracteristica din joc.
  Trei, patru sau cinci simboluri cu luna/apus de soare declanseaza runda de rotiri gratuite unde poti obtine un maximum de 12 rotiri gratuite. Mult noroc!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Serengeti Kings este primul joc adaugat in data de 25-ianuarie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de aparate cu Africa Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 97 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Serengeti Kings trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Serengeti Kings

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE