Serengeti Kings


9 luni in urma 164 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Serengeti Kings:

Faimoasa companie de jocuri slot Netent te invita sa calatoresti in nordul Tanzaniei cu Serengeti Kings, un joc creat cu o grafica impresionanta si doua moduri speciale de joc. Colana sonora a acestui joc este uimitoare iar animatiile si grafica depasesc orice asteptari. Simbolurile au un stil de desene animate si sunt reprezentate de diferite animale africane precum girafe, pantere, lei, hiene, girafe si zebre.
Jocul la aparate Serengeti Kings prezinta o interfata moderna care include 5 tamburi, 4 randuri si un total de 26 forme de plata.
Cele doua simboluri speciale sunt reprezentate de un apus de soare care are rol de simbol wild si o imagine cu jumatate luna -jumatate apus care actioneaza ca simbol scatter. Primul simbol poate ateriza in orice pozitie pe tamburi si poate genera un premiu iar al doilea simbol poate activa cea mai interesanta caracteristica din joc.
Trei, patru sau cinci simboluri cu luna/apus de soare declanseaza runda de rotiri gratuite unde poti obtine un maximum de 12 rotiri gratuite. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Serengeti Kings este primul joc adaugat in data de 25-ianuarie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de aparate cu Africa Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Blade Slot
8 ani in urma
65 Jucate
Spooky Slots
7 ani in urma
61 Jucate
Safari Heat
7 ani in urma
71 Jucate
Sizzling Hot 6 Extra Gold
3 ani in urma
102 Jucate
Jackpot Express  Slot
7 ani in urma
64 Jucate
Continent Africa
3 ani in urma
77 Jucate
Roulette Slots
7 ani in urma
64 Jucate
Quick Hit Platinum
7 ani in urma
63 Jucate
Resident  3
8 ani in urma
103 Jucate
Cleopatra Regina Egiptului
3 ani in urma
87 Jucate
Raindance
8 ani in urma
83 Jucate
Joc biliard
8 ani in urma
80 Jucate