Serengeti Kings


cod adsense
3 ani in urma 878 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Serengeti Kings:

Faimoasa companie de jocuri slot Netent te invita sa calatoresti in nordul Tanzaniei cu Serengeti Kings, un joc creat cu o grafica impresionanta si doua moduri speciale de joc. Colana sonora a acestui joc este uimitoare iar animatiile si grafica depasesc orice asteptari. Simbolurile au un stil de desene animate si sunt reprezentate de diferite animale africane precum girafe, pantere, lei, hiene, girafe si zebre.
Jocul la aparate Serengeti Kings prezinta o interfata moderna care include 5 tamburi, 4 randuri si un total de 26 forme de plata.
Cele doua simboluri speciale sunt reprezentate de un apus de soare care are rol de simbol wild si o imagine cu jumatate luna -jumatate apus care actioneaza ca simbol scatter. Primul simbol poate ateriza in orice pozitie pe tamburi si poate genera un premiu iar al doilea simbol poate activa cea mai interesanta caracteristica din joc.
Trei, patru sau cinci simboluri cu luna/apus de soare declanseaza runda de rotiri gratuite unde poti obtine un maximum de 12 rotiri gratuite. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Serengeti Kings este primul joc adaugat in data de 25-ianuarie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de aparate cu Africa Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Aztec Millions
11 ani in urma
360 Jucate
Pirates Treasure Trove
9 ani in urma
480 Jucate
Miss Midas
9 ani in urma
559 Jucate
Warlords: Crystals of Power
7 ani in urma
480 Jucate
Temptation Queen
10 ani in urma
531 Jucate
Great Griffin
9 ani in urma
674 Jucate
Atlantis World
7 ani in urma
691 Jucate
2010 Poker League
10 ani in urma
436 Jucate
Cherry Slot
10 ani in urma
502 Jucate
Dragon King
7 ani in urma
458 Jucate
Sunny Fruits
4 ani in urma
849 Jucate
Majestic King Expanded Edition
3 ani in urma
864 Jucate