Serengeti Kings


cod adsense
1 an in urma 422 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Serengeti Kings:

Faimoasa companie de jocuri slot Netent te invita sa calatoresti in nordul Tanzaniei cu Serengeti Kings, un joc creat cu o grafica impresionanta si doua moduri speciale de joc. Colana sonora a acestui joc este uimitoare iar animatiile si grafica depasesc orice asteptari. Simbolurile au un stil de desene animate si sunt reprezentate de diferite animale africane precum girafe, pantere, lei, hiene, girafe si zebre.
Jocul la aparate Serengeti Kings prezinta o interfata moderna care include 5 tamburi, 4 randuri si un total de 26 forme de plata.
Cele doua simboluri speciale sunt reprezentate de un apus de soare care are rol de simbol wild si o imagine cu jumatate luna -jumatate apus care actioneaza ca simbol scatter. Primul simbol poate ateriza in orice pozitie pe tamburi si poate genera un premiu iar al doilea simbol poate activa cea mai interesanta caracteristica din joc.
Trei, patru sau cinci simboluri cu luna/apus de soare declanseaza runda de rotiri gratuite unde poti obtine un maximum de 12 rotiri gratuite. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Serengeti Kings este primul joc adaugat in data de 25-ianuarie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de aparate cu Africa Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Fireworks slots
8 ani in urma
197 Jucate
Aparat cu fructe si bar
8 ani in urma
169 Jucate
Star Trek
8 ani in urma
180 Jucate
Aztec Spins
1 an in urma
354 Jucate
Jack Hammer Slot
9 ani in urma
215 Jucate
Lucky Lady Moon
8 luni in urma
169 Jucate
Aztec Pyramids
6 ani in urma
176 Jucate
Indian Slot
8 ani in urma
172 Jucate
Simple Jackpot Slots
8 ani in urma
171 Jucate
Quest to the West
1 an in urma
354 Jucate
Joker Gold
8 ani in urma
206 Jucate
The Incredible Hulk- Ultimate Revenge
8 ani in urma
168 Jucate