Serengeti Kings


cod adsense
2 ani in urma 581 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Serengeti Kings:

Faimoasa companie de jocuri slot Netent te invita sa calatoresti in nordul Tanzaniei cu Serengeti Kings, un joc creat cu o grafica impresionanta si doua moduri speciale de joc. Colana sonora a acestui joc este uimitoare iar animatiile si grafica depasesc orice asteptari. Simbolurile au un stil de desene animate si sunt reprezentate de diferite animale africane precum girafe, pantere, lei, hiene, girafe si zebre.
Jocul la aparate Serengeti Kings prezinta o interfata moderna care include 5 tamburi, 4 randuri si un total de 26 forme de plata.
Cele doua simboluri speciale sunt reprezentate de un apus de soare care are rol de simbol wild si o imagine cu jumatate luna -jumatate apus care actioneaza ca simbol scatter. Primul simbol poate ateriza in orice pozitie pe tamburi si poate genera un premiu iar al doilea simbol poate activa cea mai interesanta caracteristica din joc.
Trei, patru sau cinci simboluri cu luna/apus de soare declanseaza runda de rotiri gratuite unde poti obtine un maximum de 12 rotiri gratuite. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Serengeti Kings este primul joc adaugat in data de 25-ianuarie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de aparate cu Africa Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Garden of Riches
6 ani in urma
232 Jucate
Mermaids Pearl
9 ani in urma
222 Jucate
Berettas Vendetta
9 ani in urma
249 Jucate
Samba Brazil
9 ani in urma
351 Jucate
Adams la aparate
9 ani in urma
215 Jucate
Ramses Book
4 ani in urma
309 Jucate
Cleopatra Mega Jackpots
7 ani in urma
247 Jucate
Six Million Dollar Man
9 ani in urma
201 Jucate
Lucky Heroes
9 ani in urma
169 Jucate
The Last Crusade HD
7 ani in urma
214 Jucate
Sirens
7 ani in urma
413 Jucate
Girls With Guns
9 ani in urma
230 Jucate