Secrets of the Forest Extreme


8 luni in urma 319 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Secrets of the Forest Extreme:

Daca esti un pasionat de jocuri la aparate inspirate din lumea zanelor, atunci joaca acum Secrets of the Forest Extreme, un alt joc care apartine de seria de jocuri Secrets of the Forest. Acesta noua versiune ofera mai multa actiune si aventura si de asemenea ofera accesul la premii care pot ajunge la valori maxime de 10,000.
Acest slot online vine cu 5 tamburi 3 randuri si un total de 20 linii castigatoare. Puteti alege un pariu maxim de 300 credite virtuale.
ACele trei zane din folclorul celtic își vor juca farmecul pentru a te seduce, a profita de frumusețea împrejurimilor și pentru a obține un câștig maxim.
Secrets of The Forest are funcționalitatea Tumbling Reels, acest lucru va provoca apoi victorii succesive, simbolurile câștigătoare vor dispărea ca și cum prin magie de pe ecran să facă loc noilor simboluri. Cele 3 zâne vor fi simbolurile te vor ajuta în combinațiile tale câștigătoare, cea cu părul purpuriu îți poate oferi un câștig mai mare decât celelalte două. Simbolul wild poate înlocui toate celelalte simboluri din joc, cu exceptia simbolului de joc gratuit. Simbolul de joc gratuit apare in orice pozitie pe ecran si declanseaza pana la 10 rotiri gratuite daca dacă îl găsești de 3 ori pe acceasi linie. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Secrets of the Forest Extreme este primul joc adaugat in data de 19-mai -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Zane Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Elektra
7 ani in urma
144 Jucate
Caucasian Captive
7 ani in urma
98 Jucate
Fantasy Fortune
7 ani in urma
113 Jucate
Black Diamond
3 ani in urma
114 Jucate
Jungle Explorer
4 ani in urma
107 Jucate
Sub Mariner Slot
7 ani in urma
91 Jucate
Moon Shadow
5 ani in urma
130 Jucate
Mosquitozzz
7 ani in urma
102 Jucate
Lucky 8 Line
7 ani in urma
109 Jucate
Diamond Cats
5 ani in urma
114 Jucate
Dolphin’s World
3 ani in urma
111 Jucate
Joker Slot
7 ani in urma
107 Jucate