Secrets of the Forest Extreme


cod adsense
2 ani in urma 610 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Secrets of the Forest Extreme:

Daca esti un pasionat de jocuri la aparate inspirate din lumea zanelor, atunci joaca acum Secrets of the Forest Extreme, un alt joc care apartine de seria de jocuri Secrets of the Forest. Acesta noua versiune ofera mai multa actiune si aventura si de asemenea ofera accesul la premii care pot ajunge la valori maxime de 10,000.
Acest slot online vine cu 5 tamburi 3 randuri si un total de 20 linii castigatoare. Puteti alege un pariu maxim de 300 credite virtuale.
ACele trei zane din folclorul celtic își vor juca farmecul pentru a te seduce, a profita de frumusețea împrejurimilor și pentru a obține un câștig maxim.
Secrets of The Forest are funcționalitatea Tumbling Reels, acest lucru va provoca apoi victorii succesive, simbolurile câștigătoare vor dispărea ca și cum prin magie de pe ecran să facă loc noilor simboluri. Cele 3 zâne vor fi simbolurile te vor ajuta în combinațiile tale câștigătoare, cea cu părul purpuriu îți poate oferi un câștig mai mare decât celelalte două. Simbolul wild poate înlocui toate celelalte simboluri din joc, cu exceptia simbolului de joc gratuit. Simbolul de joc gratuit apare in orice pozitie pe ecran si declanseaza pana la 10 rotiri gratuite daca dacă îl găsești de 3 ori pe acceasi linie. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Secrets of the Forest Extreme este primul joc adaugat in data de 19-mai -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Zane Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Desert Cats
3 ani in urma
384 Jucate
Beauty and the Nerd
9 ani in urma
208 Jucate
Pharaohs Dream
7 ani in urma
268 Jucate
Columbus Deluxe
9 ani in urma
268 Jucate
Klondike Solitaire
10 ani in urma
231 Jucate
Aparate cu animale
9 ani in urma
229 Jucate
Makai Video Poker
10 ani in urma
285 Jucate
Garden of Riches
6 ani in urma
243 Jucate
Lion Explorer
4 ani in urma
340 Jucate
Excalibur ca la aparate
10 ani in urma
212 Jucate
Beach Poker Fantasy
7 ani in urma
363 Jucate
Super Safari
7 ani in urma
250 Jucate