LINKURI SPONSORIZATE  Secrets of the Forest 2

  213 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Secrets of the Forest 2:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Intra in regatul magic al zanelor si obtine premii fantastice de pana la 20,000 cu ajutorul slotului Secrets of the Forest 2, un joc dezvoltat de compania High5 Games cu o tematica inspirata din lumea fanteziei si premii maxime de pana la 20,000. Acest joc inlocuieste cu succes versiunea anterioara, include un RTP de 96,5 si vine echipat cu functia Tumbling Reel si o runda interesanta cu rotiri gratuite. Rolurile principale in acest joc sunt interpretate de trei zane iar simbolurile clasice precum 10, J, Q, K si As au cea mai mica valoare din joc.
  Jocul la aparate Secrets of the Forest 2 are o configuratie simple care include 5 role, 3 randuri si 5 linii castigatoare. Pariul maxim poate avea o valoare de 600 credite, in timp ce, cel mai mare premiu din joc are o valoare de 20,000.
  Cea mai interesanta caracteristica din joc este functia de rotiri gratuite care se activaza cand apar 3 sau mai multe logo-uri cu rotiri gratuite pe tamburii 2, 3 si 4. In acesta runda, jucatorii pot obtine un maximum de 12 rotiri gratuite.

  INSTRUCTIUNI: Jocul Secrets of the Forest 2 este primul joc adaugat in data de 28-noiembrie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Zane Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 213 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Secrets of the Forest 2 trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Secrets of the Forest 2

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE