LINKURI SPONSORIZATE  Secrets of Alchemy

  589 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Secrets of Alchemy:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Una din cea mai veche arta din străvechile civilizații orientale este subiectul celui mai nou joc lansat de compania EGT intitulat Secrets of Alchemy slot. Este un joc incarcat de aventura si mistere unde ai posibilitatea de a descoperi misterele alchimei si de asemenea poti profita de premii de pana la 20,000 credite. Jocul include trei alchimisti care pot genera premii intre 10,000 si 20,000 credite intr-o singura runda de joc iar restul simbolurilor sunt reprezentate de un trandafir de aur, un castel situat pe o insula flotanta si linguri de aur si o carte care contine multe detalii despre acesta arta.
  Jocul la aparate Secrets of Alchemy se prezinta cu 5 tamburi, 3 randuri si 40 forme de castig. Pariurile pot fi setate la un minim de 25 si 500 credite per tur.
  In timpul jocului vei gasi doua simboluri speciale care sunt reprezentate de un alchimist batran si un castel situat pe o insula flotanta. Ultimul simbol joaca rolul de simbol scatter si pote genera premii de 2,500 credite pentru trei simboluri similare. De asemenea, cu ajutoruyl acestui joc poti captura pana la 7 rotiri gratuite simultan.

  INSTRUCTIUNI: Jocul Secrets of Alchemy este primul joc adaugat in data de 4-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 589 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Secrets of Alchemy trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Secrets of Alchemy

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE