Secrets of Alchemy


cod adsense
4 ani in urma 454 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Secrets of Alchemy:

Una din cea mai veche arta din străvechile civilizații orientale este subiectul celui mai nou joc lansat de compania EGT intitulat Secrets of Alchemy slot. Este un joc incarcat de aventura si mistere unde ai posibilitatea de a descoperi misterele alchimei si de asemenea poti profita de premii de pana la 20,000 credite. Jocul include trei alchimisti care pot genera premii intre 10,000 si 20,000 credite intr-o singura runda de joc iar restul simbolurilor sunt reprezentate de un trandafir de aur, un castel situat pe o insula flotanta si linguri de aur si o carte care contine multe detalii despre acesta arta.
Jocul la aparate Secrets of Alchemy se prezinta cu 5 tamburi, 3 randuri si 40 forme de castig. Pariurile pot fi setate la un minim de 25 si 500 credite per tur.
In timpul jocului vei gasi doua simboluri speciale care sunt reprezentate de un alchimist batran si un castel situat pe o insula flotanta. Ultimul simbol joaca rolul de simbol scatter si pote genera premii de 2,500 credite pentru trei simboluri similare. De asemenea, cu ajutoruyl acestui joc poti captura pana la 7 rotiri gratuite simultan.


INSTRUCTIUNI: Jocul Secrets of Alchemy este primul joc adaugat in data de 4-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Super  Spin Poker
9 ani in urma
385 Jucate
Temple of Secrets
6 ani in urma
322 Jucate
Cyber Slot
10 ani in urma
304 Jucate
Mermaid Serenade
8 ani in urma
309 Jucate
Flame Fruits
8 ani in urma
413 Jucate
Candy & Fruits
8 ani in urma
338 Jucate
Mega slot
10 ani in urma
440 Jucate
Burning Hot
8 ani in urma
640 Jucate
Creature From the Black Lagoon
9 ani in urma
290 Jucate
PandaMania
5 ani in urma
458 Jucate
Lost Secret of Atlantis
9 ani in urma
490 Jucate
Pearl Lagoon
8 ani in urma
300 Jucate