Sea of Tranquility


cod adsense
4 ani in urma 274 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Sea of Tranquility:

Daca iti doresti un moment de relaxare departe de viata cotidiana atunci poti calatori in universul fanteziei cu Sea of Tranquility slot, un alt joc lansat in 2014 de compania WMS Gaming cu o tematica speciala si premii fantastice care pot urca pana la 5,000 credite. Jocul include o serie de simboluri regulare precum o luna, o stea, o femeie, o moneda de aur si o barca.
Jocul la aparate Sea of Tranquility are un aspect prietenos care se adapteaza perfect pentru telefonul tau mobil iar interfata include o configuratie de 5×3 tamburi cu 30 linii fixe de castig. Pariul maxim care poate fi alocat este de 150 credite.
Jocul vine echipat cu un simbol wild care are puterea de a substitui toate elementele din joc si un simbol scatter care iti permite accesul la o runda de rotiri gratuite unde poti captura pana la 50 rotiri gratuite si un premiu surpriza. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Sea of Tranquility este primul joc adaugat in data de 14-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Transformers 3D
9 ani in urma
301 Jucate
Jewels Of The Orient
8 ani in urma
198 Jucate
Pandemonium Pool
10 ani in urma
228 Jucate
Atlantis
9 ani in urma
259 Jucate
12 Ways Poker Slot
9 ani in urma
226 Jucate
Savanna Safari
4 ani in urma
399 Jucate
Royal Dynasty
7 ani in urma
300 Jucate
Just Jewels Deluxe
8 ani in urma
506 Jucate
Thunderstruck 2
9 ani in urma
359 Jucate
Pot of Gold
9 ani in urma
257 Jucate
Prehistoric Slots
9 ani in urma
211 Jucate
Kings of Chicago
8 ani in urma
282 Jucate