LINKURI SPONSORIZATE  Savanna’s Life

  274 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Savanna’s Life:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Daca iti plac aventurile in salbaticia din Africa atunci esti invitat de compania EGT sa calatoresti alaturi de noi cu Savanna’s Life slot, unul din cele mai interesante jocuri online create cu tematica de animale salbatice care traiesc in Africa. Jocul include o multime de simboluri cu animale precum lei, elefanti, zebre si maimute care pot genera plati maxime de 100,000 monede si de asemenea, include simbolurile traditionale de un set de poker care pot genera plati inferioare in comparatie cu simbolurile standard. Grafica este uimitoare iar animatiile si coloana snora sunt de asemenea unice si ofera o atmosfera incarcata de aventura.
  Savanna’s Life este un joc ca la aparate cu 5 role, 10 linii de bet si un buget fix de 5,000 credite oferit jucatorilor pentru a juca in modul demo.
  In timpul jocului veti intalni un simbol wild, reprezentat de un leu si un simbol scatter reprezentat de un portret din inima salbaticiei. Cu ajutorul acestui portret poti intra intr-o runda de 12 rotiri automate si de asemenea, poti castiga un premiu fabulos de 40,000 redite.

  INSTRUCTIUNI: Jocul Savanna’s Life este primul joc adaugat in data de 2-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino aparate cu Africa Aparate cu Natura Aparate cu Tigri Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 274 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Savanna’s Life trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Savanna’s Life

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE