Savanna’s Life


cod adsense
3 ani in urma 139 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Savanna’s Life:

Daca iti plac aventurile in salbaticia din Africa atunci esti invitat de compania EGT sa calatoresti alaturi de noi cu Savanna’s Life slot, unul din cele mai interesante jocuri online create cu tematica de animale salbatice care traiesc in Africa. Jocul include o multime de simboluri cu animale precum lei, elefanti, zebre si maimute care pot genera plati maxime de 100,000 monede si de asemenea, include simbolurile traditionale de un set de poker care pot genera plati inferioare in comparatie cu simbolurile standard. Grafica este uimitoare iar animatiile si coloana snora sunt de asemenea unice si ofera o atmosfera incarcata de aventura.
Savanna’s Life este un joc ca la aparate cu 5 role, 10 linii de bet si un buget fix de 5,000 credite oferit jucatorilor pentru a juca in modul demo.
In timpul jocului veti intalni un simbol wild, reprezentat de un leu si un simbol scatter reprezentat de un portret din inima salbaticiei. Cu ajutorul acestui portret poti intra intr-o runda de 12 rotiri automate si de asemenea, poti castiga un premiu fabulos de 40,000 redite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Savanna’s Life este primul joc adaugat in data de 2-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino aparate cu Africa Aparate cu Natura Aparate cu Tigri Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Dolphin’s World
3 ani in urma
120 Jucate
Magic Rabbit Slots
8 ani in urma
108 Jucate
Big Kahuna
6 ani in urma
105 Jucate
Book of Games
3 ani in urma
125 Jucate
Fruit Cocktail 7
6 ani in urma
144 Jucate
Ghost Pirates Slot
8 ani in urma
108 Jucate
Fruit Slot
6 ani in urma
128 Jucate
Dragoni la aparate
8 ani in urma
112 Jucate
Crazy Monkey 2
4 ani in urma
175 Jucate
Aparate cu fructe
8 ani in urma
127 Jucate
Keno Egiptean
8 ani in urma
113 Jucate
Bugs la aparate
8 ani in urma
108 Jucate