Savanna’s Life


2 ani in urma 100 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Savanna’s Life:

Daca iti plac aventurile in salbaticia din Africa atunci esti invitat de compania EGT sa calatoresti alaturi de noi cu Savanna’s Life slot, unul din cele mai interesante jocuri online create cu tematica de animale salbatice care traiesc in Africa. Jocul include o multime de simboluri cu animale precum lei, elefanti, zebre si maimute care pot genera plati maxime de 100,000 monede si de asemenea, include simbolurile traditionale de un set de poker care pot genera plati inferioare in comparatie cu simbolurile standard. Grafica este uimitoare iar animatiile si coloana snora sunt de asemenea unice si ofera o atmosfera incarcata de aventura.
Savanna’s Life este un joc ca la aparate cu 5 role, 10 linii de bet si un buget fix de 5,000 credite oferit jucatorilor pentru a juca in modul demo.
In timpul jocului veti intalni un simbol wild, reprezentat de un leu si un simbol scatter reprezentat de un portret din inima salbaticiei. Cu ajutorul acestui portret poti intra intr-o runda de 12 rotiri automate si de asemenea, poti castiga un premiu fabulos de 40,000 redite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Savanna’s Life este primul joc adaugat in data de 2-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino aparate cu Africa Aparate cu Natura Aparate cu Tigri Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

The King
3 ani in urma
91 Jucate
Klondike Solitaire
8 ani in urma
84 Jucate
Lady’s Charms
6 ani in urma
104 Jucate
Throne of Egypt
7 ani in urma
74 Jucate
Prison Pockets Biliards
8 ani in urma
69 Jucate
5 reel slot
7 ani in urma
68 Jucate
Crystal Forest
8 ani in urma
198 Jucate
Spooky Slots
7 ani in urma
71 Jucate
Cleopatra II
8 ani in urma
101 Jucate
Fruit Spin
3 ani in urma
78 Jucate
Dead or Alive
8 ani in urma
66 Jucate
Biliard pentru profesionisti
8 ani in urma
72 Jucate