Savannah Cash


2 ani in urma 84 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Savannah Cash:

Daca iti doresti va vezi pe viu frumusetile naturii salbatice din Africa atunci esti invitat sa calatoresti virtual alaturi de noi cu Savannah Cash slot, un joc lansat de Playtech cu o tematica distractiva si inovatoare si premii fantastice care pot fi luate in orice moment al jocului. Jocul include o multime de simboluri cu animale salbatice precum lei, gazele, buffalo, zebre, antilope si multe altele. Cu exceptia simbolurilor descrise mai sus, jocul mai include si simbolurile clasice intalnite la multe jocuri create de Playtech care au o valoare scazuta si pot genera premii mici.
Jocul Savannah Cash la aparate include un total de 30 linii de plata si o interfata de 5×3 tamburi. Este disponibil pentru telefoanele de ultima generatie si include doua functionalitati speciale. Una din ele este runda de rotiri gratuite care se declanseaza atunci cand trei sau mai multe simboluri de laba de animal sunt aterizate pe o linie castigatoare. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Savannah Cash este primul joc adaugat in data de 5-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Animale Salbatice Aparate cu Jungla Aparate cu Lei Aparate cu Natura Aparate cu Tigri Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Aparate cu fructe si bar
8 ani in urma
80 Jucate
Quest to the West
6 luni in urma
175 Jucate
Derby Dollars
8 ani in urma
80 Jucate
The 100,000 Pyramid
2 ani in urma
175 Jucate
Call of the Colosseum
5 ani in urma
77 Jucate
Polar Explorer
3 ani in urma
74 Jucate
Gold Raider
8 ani in urma
68 Jucate
Emperors China
7 ani in urma
94 Jucate
Charming Lady Luck
6 ani in urma
77 Jucate
Pharaohs Fortune
6 ani in urma
76 Jucate
Panda Panda
3 ani in urma
99 Jucate
Savanna’s Life
3 ani in urma
101 Jucate