Savannah Cash


cod adsense
4 ani in urma 242 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Savannah Cash:

Daca iti doresti va vezi pe viu frumusetile naturii salbatice din Africa atunci esti invitat sa calatoresti virtual alaturi de noi cu Savannah Cash slot, un joc lansat de Playtech cu o tematica distractiva si inovatoare si premii fantastice care pot fi luate in orice moment al jocului. Jocul include o multime de simboluri cu animale salbatice precum lei, gazele, buffalo, zebre, antilope si multe altele. Cu exceptia simbolurilor descrise mai sus, jocul mai include si simbolurile clasice intalnite la multe jocuri create de Playtech care au o valoare scazuta si pot genera premii mici.
Jocul Savannah Cash la aparate include un total de 30 linii de plata si o interfata de 5×3 tamburi. Este disponibil pentru telefoanele de ultima generatie si include doua functionalitati speciale. Una din ele este runda de rotiri gratuite care se declanseaza atunci cand trei sau mai multe simboluri de laba de animal sunt aterizate pe o linie castigatoare. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Savannah Cash este primul joc adaugat in data de 5-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Animale Salbatice Aparate cu Jungla Aparate cu Lei Aparate cu Natura Aparate cu Tigri Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Book of Magic
7 ani in urma
284 Jucate
Fruit Cocktail
9 ani in urma
1481 Jucate
Hot Target
5 ani in urma
791 Jucate
Voodoo Magic
1 an in urma
203 Jucate
South Park
9 ani in urma
223 Jucate
Rainforest Dream
7 ani in urma
246 Jucate
Egyptian Goddess
7 ani in urma
247 Jucate
LobsterMania 2
7 ani in urma
280 Jucate
Coyote Cash
9 ani in urma
262 Jucate
Diamond Cats
6 ani in urma
289 Jucate
Beauty and the Nerd
9 ani in urma
202 Jucate
Book of Ra Mobile
4 ani in urma
375 Jucate