Savannah Cash


cod adsense
4 ani in urma 373 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Savannah Cash:

Daca iti doresti va vezi pe viu frumusetile naturii salbatice din Africa atunci esti invitat sa calatoresti virtual alaturi de noi cu Savannah Cash slot, un joc lansat de Playtech cu o tematica distractiva si inovatoare si premii fantastice care pot fi luate in orice moment al jocului. Jocul include o multime de simboluri cu animale salbatice precum lei, gazele, buffalo, zebre, antilope si multe altele. Cu exceptia simbolurilor descrise mai sus, jocul mai include si simbolurile clasice intalnite la multe jocuri create de Playtech care au o valoare scazuta si pot genera premii mici.
Jocul Savannah Cash la aparate include un total de 30 linii de plata si o interfata de 5×3 tamburi. Este disponibil pentru telefoanele de ultima generatie si include doua functionalitati speciale. Una din ele este runda de rotiri gratuite care se declanseaza atunci cand trei sau mai multe simboluri de laba de animal sunt aterizate pe o linie castigatoare. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Savannah Cash este primul joc adaugat in data de 5-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Animale Salbatice Aparate cu Jungla Aparate cu Lei Aparate cu Natura Aparate cu Tigri Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Mobster Lobster
6 ani in urma
309 Jucate
Tarzan
6 ani in urma
504 Jucate
Crazy Doctor 2
9 ani in urma
296 Jucate
Big Kahuna
8 ani in urma
269 Jucate
Funky Fruits Farm
9 ani in urma
282 Jucate
Lost Treasures
10 ani in urma
284 Jucate
Aztec Empire
9 ani in urma
508 Jucate
Dungeons and Dragons
9 ani in urma
336 Jucate
Coral Island
9 ani in urma
296 Jucate
Big Bear
4 ani in urma
510 Jucate
40 Chilli Fruits
2 ani in urma
640 Jucate
Silver Fang
9 ani in urma
412 Jucate