Savannah Cash


cod adsense
5 ani in urma 443 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Savannah Cash:

Daca iti doresti va vezi pe viu frumusetile naturii salbatice din Africa atunci esti invitat sa calatoresti virtual alaturi de noi cu Savannah Cash slot, un joc lansat de Playtech cu o tematica distractiva si inovatoare si premii fantastice care pot fi luate in orice moment al jocului. Jocul include o multime de simboluri cu animale salbatice precum lei, gazele, buffalo, zebre, antilope si multe altele. Cu exceptia simbolurilor descrise mai sus, jocul mai include si simbolurile clasice intalnite la multe jocuri create de Playtech care au o valoare scazuta si pot genera premii mici.
Jocul Savannah Cash la aparate include un total de 30 linii de plata si o interfata de 5×3 tamburi. Este disponibil pentru telefoanele de ultima generatie si include doua functionalitati speciale. Una din ele este runda de rotiri gratuite care se declanseaza atunci cand trei sau mai multe simboluri de laba de animal sunt aterizate pe o linie castigatoare. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Savannah Cash este primul joc adaugat in data de 5-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Animale Salbatice Aparate cu Jungla Aparate cu Lei Aparate cu Natura Aparate cu Tigri Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Avalon 2
9 ani in urma
419 Jucate
Biliards Master Pro
10 ani in urma
358 Jucate
Aparate cu capsuni si cirese
10 ani in urma
349 Jucate
Amazon’s Diamonds
6 ani in urma
509 Jucate
Rise of Ra
9 ani in urma
615 Jucate
Crystal Gems
8 ani in urma
377 Jucate
Vanilla Cocktails
10 ani in urma
387 Jucate
Iron Man 2
10 ani in urma
421 Jucate
Rock Climber
10 ani in urma
730 Jucate
China Shores with Quick Strike
4 ani in urma
561 Jucate
Mr Good
10 ani in urma
379 Jucate
Dragons Dynasty
8 ani in urma
516 Jucate