Savannah Cash


cod adsense
3 ani in urma 130 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Savannah Cash:

Daca iti doresti va vezi pe viu frumusetile naturii salbatice din Africa atunci esti invitat sa calatoresti virtual alaturi de noi cu Savannah Cash slot, un joc lansat de Playtech cu o tematica distractiva si inovatoare si premii fantastice care pot fi luate in orice moment al jocului. Jocul include o multime de simboluri cu animale salbatice precum lei, gazele, buffalo, zebre, antilope si multe altele. Cu exceptia simbolurilor descrise mai sus, jocul mai include si simbolurile clasice intalnite la multe jocuri create de Playtech care au o valoare scazuta si pot genera premii mici.
Jocul Savannah Cash la aparate include un total de 30 linii de plata si o interfata de 5×3 tamburi. Este disponibil pentru telefoanele de ultima generatie si include doua functionalitati speciale. Una din ele este runda de rotiri gratuite care se declanseaza atunci cand trei sau mai multe simboluri de laba de animal sunt aterizate pe o linie castigatoare. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Savannah Cash este primul joc adaugat in data de 5-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Animale Salbatice Aparate cu Jungla Aparate cu Lei Aparate cu Natura Aparate cu Tigri Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Book of Lords
2 ani in urma
205 Jucate
Santa Surprise
8 ani in urma
110 Jucate
Joker Strike
3 ani in urma
142 Jucate
Aparate cu telefoane mobile
8 ani in urma
162 Jucate
Rock Climber Deluxe
4 ani in urma
134 Jucate
The Tablet of Amun Ra
5 luni in urma
187 Jucate
Great Blue
8 ani in urma
129 Jucate
Superfruit 7
3 ani in urma
125 Jucate
Poker la aparate online
8 ani in urma
115 Jucate
Flash Arcade Solitaire
8 ani in urma
178 Jucate
Celebritati la aparate
8 ani in urma
120 Jucate
Troll Hunters
8 ani in urma
103 Jucate