LINKURI SPONSORIZATESavanna Safari

179 ori


Descriere si functionalitati pentru slotul online Savanna Safari:

Please complete the required fields.
Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

Daca esti un aventurier si vrei sa explorezi salbaticia din Africa atunci joaca in mod gratuit Savanna Safari slot, unul din cele mai noi jocuri la aparate lansate ce compania Nucleus Gaming. Jocul include peisaje uimitoare iar simbolurile principale sunt reprezentate de diferite animale africane. Cel mai valoros simbol este marele elefant care poate da plati de pana la 1,500 credite cand pariul este setat la maximum iar pe ecran apar cinci simboluri identice.
Jocul la aparate Savanna Safari vine cu o interfata de 5 tamburi si 1,024 moduri de castig unice. Jucatorul poate aplica un pariu maxim de 200 credite in fiecare runda de joc.
Unica functie speciala din joc este modul de rotiri gratuite care se activeaza in momentul in care pe ecran apar trei sau mai multe simboluri de arborele vietii. Jucatorul poate castiga in acesta runda pana la 4,000 credite si 20 rotiri gratuite. Mult noroc!

INSTRUCTIUNI: Jocul Savanna Safari este primul joc adaugat in data de 1-iulie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino aparate cu Africa Aparate cu Animale Salbatice si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 179 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Pentru a juca Savanna Safari trebuie sa instalati:

Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

Comenteaza jocul Savanna Safari

FACEBOOK


LINKURI SPONSORIZATE