Sahara Nights


cod adsense
1 an in urma 266 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Sahara Nights:

Daca iti plac sloturi inspirate din povesti arabe precum este povestea ‘Aladin si lampa fermecata’ atunci poti da play la jocul Sahara Nights, un joc la aparate elaborat de faimoasa companie Yggdrasil cu o tematica de povesti arabe si doua caracteristici interesante.
Personajele principale ale acestui joc sunt reprezentate de un sultan, un prinț arab, o prințesă arabă, un geniu, o lampă magică și o sabie.
Jocul Sahara Nights este jucat cu 5×3 și 20 de linii de pariere. Jocul are două simboluri wild care pot apărea pe tamburii 2, 3 și 4 și un logo de rotiri gratuite care vă oferă acces la funcția bonus de rotiri gratuite. Cele două simboluri wild înlocuiesc toate simbolurile obișnuite. Toate simbolurile wild se extin pe un rand în runda de rotiri gratuite și 3 simboluri extinse pot declansa 3 rotiri suplimentare.
Simbolul de plată super mare ofera o plată semnificativ mai mare decât toate celelalte simboluri și sunt necesare doar 2 simboluri pentru a acorda un premiu.


INSTRUCTIUNI: Jocul Sahara Nights este primul joc adaugat in data de 14-septembrie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

The Incredible Hulk- Ultimate Revenge
8 ani in urma
132 Jucate
Top Trump Celebs
8 ani in urma
144 Jucate
Stunning Hot 20 Deluxe
3 ani in urma
158 Jucate
Mermaid Serenade
6 ani in urma
161 Jucate
Texas Tea
4 ani in urma
168 Jucate
40 Joker Staxx
3 ani in urma
141 Jucate
Striking Viking
6 ani in urma
160 Jucate
Slots Angels
8 ani in urma
140 Jucate
Ghost Ship
6 ani in urma
137 Jucate
Wild Africa
5 ani in urma
215 Jucate
Threee
6 ani in urma
204 Jucate
Gold Raider
8 ani in urma
126 Jucate