Sahara Nights


cod adsense
3 ani in urma 612 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Sahara Nights:

Daca iti plac sloturi inspirate din povesti arabe precum este povestea ‘Aladin si lampa fermecata’ atunci poti da play la jocul Sahara Nights, un joc la aparate elaborat de faimoasa companie Yggdrasil cu o tematica de povesti arabe si doua caracteristici interesante.
Personajele principale ale acestui joc sunt reprezentate de un sultan, un prinț arab, o prințesă arabă, un geniu, o lampă magică și o sabie.
Jocul Sahara Nights este jucat cu 5×3 și 20 de linii de pariere. Jocul are două simboluri wild care pot apărea pe tamburii 2, 3 și 4 și un logo de rotiri gratuite care vă oferă acces la funcția bonus de rotiri gratuite. Cele două simboluri wild înlocuiesc toate simbolurile obișnuite. Toate simbolurile wild se extin pe un rand în runda de rotiri gratuite și 3 simboluri extinse pot declansa 3 rotiri suplimentare.
Simbolul de plată super mare ofera o plată semnificativ mai mare decât toate celelalte simboluri și sunt necesare doar 2 simboluri pentru a acorda un premiu.


INSTRUCTIUNI: Jocul Sahara Nights este primul joc adaugat in data de 14-septembrie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Chinese New Year
10 ani in urma
338 Jucate
Fruit Cocktail
10 ani in urma
1779 Jucate
Funky Fruits Farm
10 ani in urma
340 Jucate
Mobster Lobster
6 ani in urma
369 Jucate
King of Atlantis
5 ani in urma
459 Jucate
The King
5 ani in urma
630 Jucate
2 Million BC
10 ani in urma
463 Jucate
Cleopatra Gold
3 ani in urma
883 Jucate
Wolf Moon
5 ani in urma
542 Jucate
5 Dragons
9 ani in urma
522 Jucate
Crystal Waters
10 ani in urma
364 Jucate
30 Spicy Fruits
6 ani in urma
678 Jucate