Sahara Nights


cod adsense
3 ani in urma 502 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Sahara Nights:

Daca iti plac sloturi inspirate din povesti arabe precum este povestea ‘Aladin si lampa fermecata’ atunci poti da play la jocul Sahara Nights, un joc la aparate elaborat de faimoasa companie Yggdrasil cu o tematica de povesti arabe si doua caracteristici interesante.
Personajele principale ale acestui joc sunt reprezentate de un sultan, un prinț arab, o prințesă arabă, un geniu, o lampă magică și o sabie.
Jocul Sahara Nights este jucat cu 5×3 și 20 de linii de pariere. Jocul are două simboluri wild care pot apărea pe tamburii 2, 3 și 4 și un logo de rotiri gratuite care vă oferă acces la funcția bonus de rotiri gratuite. Cele două simboluri wild înlocuiesc toate simbolurile obișnuite. Toate simbolurile wild se extin pe un rand în runda de rotiri gratuite și 3 simboluri extinse pot declansa 3 rotiri suplimentare.
Simbolul de plată super mare ofera o plată semnificativ mai mare decât toate celelalte simboluri și sunt necesare doar 2 simboluri pentru a acorda un premiu.


INSTRUCTIUNI: Jocul Sahara Nights este primul joc adaugat in data de 14-septembrie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Machu Picchu
9 ani in urma
527 Jucate
Battleship
9 ani in urma
400 Jucate
Just Jewels
10 ani in urma
273 Jucate
Wolf Rising
5 ani in urma
399 Jucate
Queen of the Nile
8 ani in urma
397 Jucate
Lucky Drink
5 ani in urma
314 Jucate
Gemstone Jackpot
8 ani in urma
399 Jucate
Wildcat Canyon
9 ani in urma
409 Jucate
Thunderstruck 2
9 ani in urma
458 Jucate
Beach Poker Fantasy
8 ani in urma
467 Jucate
Age of Troy
8 ani in urma
379 Jucate
Fruits Kingdom
7 ani in urma
337 Jucate