Sahara Nights


1 an in urma 140 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Sahara Nights:

Daca iti plac sloturi inspirate din povesti arabe precum este povestea ‘Aladin si lampa fermecata’ atunci poti da play la jocul Sahara Nights, un joc la aparate elaborat de faimoasa companie Yggdrasil cu o tematica de povesti arabe si doua caracteristici interesante.
Personajele principale ale acestui joc sunt reprezentate de un sultan, un prinț arab, o prințesă arabă, un geniu, o lampă magică și o sabie.
Jocul Sahara Nights este jucat cu 5×3 și 20 de linii de pariere. Jocul are două simboluri wild care pot apărea pe tamburii 2, 3 și 4 și un logo de rotiri gratuite care vă oferă acces la funcția bonus de rotiri gratuite. Cele două simboluri wild înlocuiesc toate simbolurile obișnuite. Toate simbolurile wild se extin pe un rand în runda de rotiri gratuite și 3 simboluri extinse pot declansa 3 rotiri suplimentare.
Simbolul de plată super mare ofera o plată semnificativ mai mare decât toate celelalte simboluri și sunt necesare doar 2 simboluri pentru a acorda un premiu.


INSTRUCTIUNI: Jocul Sahara Nights este primul joc adaugat in data de 14-septembrie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Elements Slot
8 ani in urma
59 Jucate
Lion Empreror
5 ani in urma
60 Jucate
Bells On Fire
3 ani in urma
81 Jucate
Joaca Zeus II de WMS
2 ani in urma
118 Jucate
Fruit Cocktail 2
8 ani in urma
199 Jucate
Book of Pyramids
6 ani in urma
79 Jucate
Aparate cu trifoi si septari
8 ani in urma
82 Jucate
Garden Party
8 ani in urma
84 Jucate
Wizard of Oz Road to Emerald City
3 ani in urma
68 Jucate
Blackjack Slot
7 ani in urma
59 Jucate
Sizzling Hot Deluxe
8 ani in urma
115 Jucate
Sugar Pop
6 ani in urma
138 Jucate