Sahara Nights


1 an in urma 197 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Sahara Nights:

Daca iti plac sloturi inspirate din povesti arabe precum este povestea ‘Aladin si lampa fermecata’ atunci poti da play la jocul Sahara Nights, un joc la aparate elaborat de faimoasa companie Yggdrasil cu o tematica de povesti arabe si doua caracteristici interesante.
Personajele principale ale acestui joc sunt reprezentate de un sultan, un prinț arab, o prințesă arabă, un geniu, o lampă magică și o sabie.
Jocul Sahara Nights este jucat cu 5×3 și 20 de linii de pariere. Jocul are două simboluri wild care pot apărea pe tamburii 2, 3 și 4 și un logo de rotiri gratuite care vă oferă acces la funcția bonus de rotiri gratuite. Cele două simboluri wild înlocuiesc toate simbolurile obișnuite. Toate simbolurile wild se extin pe un rand în runda de rotiri gratuite și 3 simboluri extinse pot declansa 3 rotiri suplimentare.
Simbolul de plată super mare ofera o plată semnificativ mai mare decât toate celelalte simboluri și sunt necesare doar 2 simboluri pentru a acorda un premiu.


INSTRUCTIUNI: Jocul Sahara Nights este primul joc adaugat in data de 14-septembrie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Highway Kings
8 ani in urma
105 Jucate
Voice of Savanna
7 ani in urma
108 Jucate
Pharaoh’s Ring
6 ani in urma
136 Jucate
Cash Farm
3 ani in urma
114 Jucate
Thief
8 ani in urma
105 Jucate
The Exterminator
8 ani in urma
126 Jucate
Mermaid’s Gold
3 ani in urma
107 Jucate
Transformers 3D
7 ani in urma
117 Jucate
Break Away
8 ani in urma
93 Jucate
Wings of Riches
1 an in urma
195 Jucate
Great Blue
8 ani in urma
114 Jucate
Dr.Lovemore
8 ani in urma
101 Jucate