Safari King


1 an in urma 65 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Safari King:

Porneste intr-o frumoasa calatorie in Africa, plina de aventura si premii uimitoare cu Safari King, un joc creat si publicat in 2018 de compania SpadeGaming. Jocul este simplu, structura are un format clasic iar majoritatea simbolurilor gasite in timpul jocului sunt animale salbatice. Cel mai puternic simbol din joc este leul, acesta poate da un premiu extrem de consistent atunci cand pariul setat are o valoare maxima iar pe ecran apar trei simboluri identice.
Structura jocului la aparate Safari King este configurata cu 3 randuri, 3 tamburi si 3 linii de castig care nu pot fi modificate in timpul jocului. Jocul nu include simboluri speciale, rotiri gratuite sau jocuri de bonificatie dar te poti bucura de un premiu de 2,500 credite. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Safari King este primul joc adaugat in data de 30-decembrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate cu Africa Aparate cu Animale Salbatice Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Joker Strike
2 ani in urma
19 Jucate
Temple of Ausar
2 ani in urma
16 Jucate
Beauty and the Nerd
7 ani in urma
15 Jucate
Ghostrider
7 ani in urma
13 Jucate
Castle of Cards
7 ani in urma
15 Jucate
Lady of the Moon
4 ani in urma
17 Jucate
Great Griffin
6 ani in urma
16 Jucate
The Dalai Panda
2 ani in urma
15 Jucate
Crazy Monkey 2
3 ani in urma
29 Jucate
Riches of the Sea
6 ani in urma
15 Jucate
Strolling Staxx: Cubic Fruits
1 an in urma
23 Jucate
Silly Slots
7 ani in urma
14 Jucate