LINKURI SPONSORIZATE  Safari King

  67 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Safari King:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Porneste intr-o frumoasa calatorie in Africa, plina de aventura si premii uimitoare cu Safari King, un joc creat si publicat in 2018 de compania SpadeGaming. Jocul este simplu, structura are un format clasic iar majoritatea simbolurilor gasite in timpul jocului sunt animale salbatice. Cel mai puternic simbol din joc este leul, acesta poate da un premiu extrem de consistent atunci cand pariul setat are o valoare maxima iar pe ecran apar trei simboluri identice.
  Structura jocului la aparate Safari King este configurata cu 3 randuri, 3 tamburi si 3 linii de castig care nu pot fi modificate in timpul jocului. Jocul nu include simboluri speciale, rotiri gratuite sau jocuri de bonificatie dar te poti bucura de un premiu de 2,500 credite. Mult noroc!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Safari King este primul joc adaugat in data de 30-decembrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate cu Africa Aparate cu Animale Salbatice Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 67 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Safari King trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Safari King

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE