Royal Secrets


cod adsense
5 ani in urma 558 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Royal Secrets:

Era medievala contine multe secrete despre diferiti regi si regine iar misiunea ta in jocul Royal Secrets slot este sa descoperi aceste mistere. Acest joc a fot publicat de societatea bulgara EGT cu o tematica de regalitate unde ai posibilitatea de a castiga pana la 100,000 credite cu ajutorul simbolului de rege.
Urmatoarele simboluri care pot genera premii mari sunt o regina, un cavaler si cheia castelului.
Jocul la aparate Royal Secrets include o configuratie standard de 3 randuri, 5 tamburi si doar 10 linii de castig unde puteti aplica un pariu maxim de 200 credite. Secretul consta in faptul ca, pentru a accede la Jackpot trebuie sa aplici pariul maxim.
In acest joc de pacanele vei intalni un simbol wild care este identificat ca un castel regal si doua simboluri scatter, reprezentate de o cheie de aur si o coroana cu multe pietre pretioase. Din pacate, jocul nu ofera runda de bonificatie sau rotiri gratuite dar cu ajutorul celor doua simboluri speciale poti acumula premii de pana la 20,000 monede. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Royal Secrets este primul joc adaugat in data de 2-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Mermaid Slot
10 ani in urma
349 Jucate
243 Crystal Fruits
6 ani in urma
467 Jucate
Alien Robots
10 ani in urma
331 Jucate
Aparate cu fete
10 ani in urma
445 Jucate
Aparate cu bani
10 ani in urma
398 Jucate
Fruit Drops
7 ani in urma
632 Jucate
Aparate cu carti de joc
10 ani in urma
559 Jucate
Cars And Cash
10 ani in urma
478 Jucate
Dolphin Cash
9 ani in urma
348 Jucate
East Sea Dragon King
3 ani in urma
661 Jucate
Oriental Tiger
8 ani in urma
332 Jucate
Hot Seven
5 ani in urma
667 Jucate