Royal Secrets


cod adsense
4 ani in urma 403 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Royal Secrets:

Era medievala contine multe secrete despre diferiti regi si regine iar misiunea ta in jocul Royal Secrets slot este sa descoperi aceste mistere. Acest joc a fot publicat de societatea bulgara EGT cu o tematica de regalitate unde ai posibilitatea de a castiga pana la 100,000 credite cu ajutorul simbolului de rege.
Urmatoarele simboluri care pot genera premii mari sunt o regina, un cavaler si cheia castelului.
Jocul la aparate Royal Secrets include o configuratie standard de 3 randuri, 5 tamburi si doar 10 linii de castig unde puteti aplica un pariu maxim de 200 credite. Secretul consta in faptul ca, pentru a accede la Jackpot trebuie sa aplici pariul maxim.
In acest joc de pacanele vei intalni un simbol wild care este identificat ca un castel regal si doua simboluri scatter, reprezentate de o cheie de aur si o coroana cu multe pietre pretioase. Din pacate, jocul nu ofera runda de bonificatie sau rotiri gratuite dar cu ajutorul celor doua simboluri speciale poti acumula premii de pana la 20,000 monede. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Royal Secrets este primul joc adaugat in data de 2-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Just Jewels
9 ani in urma
201 Jucate
Sizzling Hot Quattro
4 ani in urma
285 Jucate
Book of Aztec
7 ani in urma
289 Jucate
One Million Ants
9 ani in urma
186 Jucate
Mustang Gold
3 ani in urma
294 Jucate
Book of Games
4 ani in urma
214 Jucate
2 Million BC
9 ani in urma
287 Jucate
Hot Chance
7 ani in urma
242 Jucate
Joc la aparate Bar Fructe
9 ani in urma
238 Jucate
Jacks T-Rex
9 ani in urma
231 Jucate
Book of Cleopatra Super Stake
2 ani in urma
404 Jucate
Wolverine 3D
9 ani in urma
248 Jucate