Royal Secrets


cod adsense
4 ani in urma 494 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Royal Secrets:

Era medievala contine multe secrete despre diferiti regi si regine iar misiunea ta in jocul Royal Secrets slot este sa descoperi aceste mistere. Acest joc a fot publicat de societatea bulgara EGT cu o tematica de regalitate unde ai posibilitatea de a castiga pana la 100,000 credite cu ajutorul simbolului de rege.
Urmatoarele simboluri care pot genera premii mari sunt o regina, un cavaler si cheia castelului.
Jocul la aparate Royal Secrets include o configuratie standard de 3 randuri, 5 tamburi si doar 10 linii de castig unde puteti aplica un pariu maxim de 200 credite. Secretul consta in faptul ca, pentru a accede la Jackpot trebuie sa aplici pariul maxim.
In acest joc de pacanele vei intalni un simbol wild care este identificat ca un castel regal si doua simboluri scatter, reprezentate de o cheie de aur si o coroana cu multe pietre pretioase. Din pacate, jocul nu ofera runda de bonificatie sau rotiri gratuite dar cu ajutorul celor doua simboluri speciale poti acumula premii de pana la 20,000 monede. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Royal Secrets este primul joc adaugat in data de 2-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Unicorn Legend
5 ani in urma
472 Jucate
Halloween Jack
4 ani in urma
402 Jucate
Native Treasure
9 ani in urma
376 Jucate
Crystal Gems
8 ani in urma
293 Jucate
Cyber Slot
10 ani in urma
303 Jucate
Crown Jewels
7 ani in urma
361 Jucate
Pyramid treasures
9 ani in urma
322 Jucate
Mysteries of Notre Dames
9 ani in urma
384 Jucate
Book of Egypt
8 ani in urma
412 Jucate
Zuma Slots
9 ani in urma
320 Jucate
Super Fast Hot Hot
5 ani in urma
430 Jucate
No Mercy
10 ani in urma
287 Jucate