LINKURI SPONSORIZATE  Royal Secrets

  874 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Royal Secrets:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Era medievala contine multe secrete despre diferiti regi si regine iar misiunea ta in jocul Royal Secrets slot este sa descoperi aceste mistere. Acest joc a fot publicat de societatea bulgara EGT cu o tematica de regalitate unde ai posibilitatea de a castiga pana la 100,000 credite cu ajutorul simbolului de rege.
  Urmatoarele simboluri care pot genera premii mari sunt o regina, un cavaler si cheia castelului.
  Jocul la aparate Royal Secrets include o configuratie standard de 3 randuri, 5 tamburi si doar 10 linii de castig unde puteti aplica un pariu maxim de 200 credite. Secretul consta in faptul ca, pentru a accede la Jackpot trebuie sa aplici pariul maxim.
  In acest joc de pacanele vei intalni un simbol wild care este identificat ca un castel regal si doua simboluri scatter, reprezentate de o cheie de aur si o coroana cu multe pietre pretioase. Din pacate, jocul nu ofera runda de bonificatie sau rotiri gratuite dar cu ajutorul celor doua simboluri speciale poti acumula premii de pana la 20,000 monede. Mult noroc!!!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Royal Secrets este primul joc adaugat in data de 2-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 874 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Royal Secrets trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Royal Secrets

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE