Rise of Maya


cod adsense
1 an in urma 395 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Rise of Maya:

Daca esti pasionat de cultura Maya, atunci poti incerca in mod gratuit slotul online Rise of Maya, un joc spectaculos care a fost lansat in februarie 2020 de faimoasa companie suedeza NetEnt. Jocul include o multime de elemente inspirate din acesta misterioasa cultura iar simbolurile prezente in joc sunt interpretate de cinci masti maya de diferite forme. De asemenea, jocul include un set de simboluri clasice precum 10, J, Q, K si As care au cea mai mica putere atunci cand discutam de premii.
Jocul la aparate Rise of Maya propune un format clasic cu 5 tamburi, 3 randuri si un total de 10 moduri de castig.
In timpul jocului puteti vedea patru tipuri de wilds si un simbol scatter care are forma unei monede de aur. Cu ajutorul acestor doua simboluri puteti declansa runda de rotiri gratuite care va da posibilitatea de a obtine un maximum de 20 rotiri speciale. Bafta!


INSTRUCTIUNI: Jocul Rise of Maya este primul joc adaugat in data de 5-februarie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Azteci Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Celtic Goddess
3 ani in urma
207 Jucate
Diamond 7
8 ani in urma
183 Jucate
Eds Venture
9 ani in urma
187 Jucate
Zeus King of Gods
6 ani in urma
200 Jucate
Rome and Egypt
8 ani in urma
189 Jucate
Cupidon Slot
8 ani in urma
177 Jucate
King Kong
9 ani in urma
430 Jucate
Lucky Coin
4 ani in urma
183 Jucate
Tenis de masa
9 ani in urma
168 Jucate
BlackJack21
8 ani in urma
160 Jucate
Treasure Room
8 ani in urma
172 Jucate
Flaming Hot
6 ani in urma
269 Jucate