Rise of Maya


cod adsense
2 ani in urma 556 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Rise of Maya:

Daca esti pasionat de cultura Maya, atunci poti incerca in mod gratuit slotul online Rise of Maya, un joc spectaculos care a fost lansat in februarie 2020 de faimoasa companie suedeza NetEnt. Jocul include o multime de elemente inspirate din acesta misterioasa cultura iar simbolurile prezente in joc sunt interpretate de cinci masti maya de diferite forme. De asemenea, jocul include un set de simboluri clasice precum 10, J, Q, K si As care au cea mai mica putere atunci cand discutam de premii.
Jocul la aparate Rise of Maya propune un format clasic cu 5 tamburi, 3 randuri si un total de 10 moduri de castig.
In timpul jocului puteti vedea patru tipuri de wilds si un simbol scatter care are forma unei monede de aur. Cu ajutorul acestor doua simboluri puteti declansa runda de rotiri gratuite care va da posibilitatea de a obtine un maximum de 20 rotiri speciale. Bafta!


INSTRUCTIUNI: Jocul Rise of Maya este primul joc adaugat in data de 5-februarie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Azteci Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Ghostrider
10 ani in urma
385 Jucate
Gypsy Fire
5 ani in urma
388 Jucate
Mustang Gold
4 ani in urma
407 Jucate
Egyptian Slots
9 ani in urma
341 Jucate
Euro Slot
9 ani in urma
348 Jucate
Lobstermania
8 ani in urma
372 Jucate
Katana
5 ani in urma
357 Jucate
Queen Of The Nile 2
5 ani in urma
354 Jucate
Excalibur ca la aparate
10 ani in urma
262 Jucate
Mystic secrets
9 ani in urma
276 Jucate
Kingdom of Legend
6 ani in urma
292 Jucate
Ultimate Hot
5 ani in urma
312 Jucate