Rise of Maya


cod adsense
2 ani in urma 466 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Rise of Maya:

Daca esti pasionat de cultura Maya, atunci poti incerca in mod gratuit slotul online Rise of Maya, un joc spectaculos care a fost lansat in februarie 2020 de faimoasa companie suedeza NetEnt. Jocul include o multime de elemente inspirate din acesta misterioasa cultura iar simbolurile prezente in joc sunt interpretate de cinci masti maya de diferite forme. De asemenea, jocul include un set de simboluri clasice precum 10, J, Q, K si As care au cea mai mica putere atunci cand discutam de premii.
Jocul la aparate Rise of Maya propune un format clasic cu 5 tamburi, 3 randuri si un total de 10 moduri de castig.
In timpul jocului puteti vedea patru tipuri de wilds si un simbol scatter care are forma unei monede de aur. Cu ajutorul acestor doua simboluri puteti declansa runda de rotiri gratuite care va da posibilitatea de a obtine un maximum de 20 rotiri speciale. Bafta!


INSTRUCTIUNI: Jocul Rise of Maya este primul joc adaugat in data de 5-februarie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Azteci Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Fruits Kingdom
7 ani in urma
217 Jucate
Book Of Stars
6 ani in urma
365 Jucate
Star Trek Red Alert
9 ani in urma
231 Jucate
Ultimate Hot
4 ani in urma
248 Jucate
Garden Party
9 ani in urma
331 Jucate
Animals Slot
9 ani in urma
209 Jucate
Lion Explorer
4 ani in urma
324 Jucate
Spartan
7 ani in urma
428 Jucate
Guardian Lion
5 ani in urma
304 Jucate
Ultra Seven
4 ani in urma
280 Jucate
Silk Road
7 ani in urma
291 Jucate
Fruit Gold slot
9 ani in urma
202 Jucate