Rise of Maya


8 luni in urma 128 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Rise of Maya:

Daca esti pasionat de cultura Maya, atunci poti incerca in mod gratuit slotul online Rise of Maya, un joc spectaculos care a fost lansat in februarie 2020 de faimoasa companie suedeza NetEnt. Jocul include o multime de elemente inspirate din acesta misterioasa cultura iar simbolurile prezente in joc sunt interpretate de cinci masti maya de diferite forme. De asemenea, jocul include un set de simboluri clasice precum 10, J, Q, K si As care au cea mai mica putere atunci cand discutam de premii.
Jocul la aparate Rise of Maya propune un format clasic cu 5 tamburi, 3 randuri si un total de 10 moduri de castig.
In timpul jocului puteti vedea patru tipuri de wilds si un simbol scatter care are forma unei monede de aur. Cu ajutorul acestor doua simboluri puteti declansa runda de rotiri gratuite care va da posibilitatea de a obtine un maximum de 20 rotiri speciale. Bafta!


INSTRUCTIUNI: Jocul Rise of Maya este primul joc adaugat in data de 5-februarie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Azteci Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Phantom Cash
8 ani in urma
83 Jucate
Golf Solitaire
8 ani in urma
61 Jucate
Crazy Fruits
7 ani in urma
61 Jucate
Game of Luck
3 ani in urma
87 Jucate
By the Rivers of Buffalo
2 ani in urma
114 Jucate
King of the Aztecs
7 ani in urma
69 Jucate
Pearls of India
6 ani in urma
72 Jucate
PandaMania
3 ani in urma
66 Jucate
Casino Ruleta
8 ani in urma
64 Jucate
Magic Rabbit Slots
7 ani in urma
62 Jucate
5 Lions
2 ani in urma
71 Jucate
One Arm Slots
7 ani in urma
61 Jucate