LINKURI SPONSORIZATE  Rise of Maya

  74 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Rise of Maya:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Daca esti pasionat de cultura Maya, atunci poti incerca in mod gratuit slotul online Rise of Maya, un joc spectaculos care a fost lansat in februarie 2020 de faimoasa companie suedeza NetEnt. Jocul include o multime de elemente inspirate din acesta misterioasa cultura iar simbolurile prezente in joc sunt interpretate de cinci masti maya de diferite forme. De asemenea, jocul include un set de simboluri clasice precum 10, J, Q, K si As care au cea mai mica putere atunci cand discutam de premii.
  Jocul la aparate Rise of Maya propune un format clasic cu 5 tamburi, 3 randuri si un total de 10 moduri de castig.
  In timpul jocului puteti vedea patru tipuri de wilds si un simbol scatter care are forma unei monede de aur. Cu ajutorul acestor doua simboluri puteti declansa runda de rotiri gratuite care va da posibilitatea de a obtine un maximum de 20 rotiri speciale. Bafta!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Rise of Maya este primul joc adaugat in data de 5-februarie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Azteci Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 74 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Rise of Maya trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Rise of Maya

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE