Rise of Maya


11 luni in urma 197 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Rise of Maya:

Daca esti pasionat de cultura Maya, atunci poti incerca in mod gratuit slotul online Rise of Maya, un joc spectaculos care a fost lansat in februarie 2020 de faimoasa companie suedeza NetEnt. Jocul include o multime de elemente inspirate din acesta misterioasa cultura iar simbolurile prezente in joc sunt interpretate de cinci masti maya de diferite forme. De asemenea, jocul include un set de simboluri clasice precum 10, J, Q, K si As care au cea mai mica putere atunci cand discutam de premii.
Jocul la aparate Rise of Maya propune un format clasic cu 5 tamburi, 3 randuri si un total de 10 moduri de castig.
In timpul jocului puteti vedea patru tipuri de wilds si un simbol scatter care are forma unei monede de aur. Cu ajutorul acestor doua simboluri puteti declansa runda de rotiri gratuite care va da posibilitatea de a obtine un maximum de 20 rotiri speciale. Bafta!


INSTRUCTIUNI: Jocul Rise of Maya este primul joc adaugat in data de 5-februarie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Azteci Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Vikings Expansion
6 ani in urma
130 Jucate
Mamma Mia
8 ani in urma
106 Jucate
Ruleta gratis
8 ani in urma
126 Jucate
20 Super Hot
3 ani in urma
206 Jucate
Cars And Cash
8 ani in urma
94 Jucate
Volcano Eruption
6 ani in urma
105 Jucate
Aztec Pyramids
5 ani in urma
102 Jucate
Lucky Pandas
8 ani in urma
99 Jucate
Rich Girl
7 ani in urma
93 Jucate
Blackjack
8 ani in urma
94 Jucate
Aparate cu animale
8 ani in urma
94 Jucate
Mermaid’s Gold
3 ani in urma
107 Jucate