Rich Wilde and the Shield of Athena


4 luni in urma 155 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Rich Wilde and the Shield of Athena:

Faimosul Rich Wilde este inca o data subiectul unui slot online, de data acesta el este prezent in Rich Wilde and the Shield of Athena, un alt joc elaborat de faimoasa companie Play’n Go. Jocul vine cu o tematica inspirata din mitologia greceasca iar simbolurile prezente in joc sunt reprezentate de o bufnița de aur, un pandantiv al curajului, inelul ințelepciunii și scutul Atenei.
Jocul la aparate Rich Wilde and Shield of Athena are 5 tamburi, 3 rânduri și 10 linii de plată fixe.
Simbolul wild este reprezentat de Rich Wilde, iar simbolul scatter este reprezentat de Cat Wilde. 3, 4 sau 5 simboluri Cat Wilde care apar in orice pozitie pe ecran acordă 10, 12 sau 15 rotiri gratuite. Rotirile gratuite pot fi reinițiate prin apariția a 3, 4 sau 5 Cat Wilde pentru a primi 10, 12 sau 15 rotiri suplimentare.


INSTRUCTIUNI: Jocul Rich Wilde and the Shield of Athena este primul joc adaugat in data de 28-mai -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi Play N’ Go si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Reel Steal
8 ani in urma
59 Jucate
Lucky & Wild
3 ani in urma
104 Jucate
Under the Bed
7 ani in urma
61 Jucate
Dice and Roll
3 ani in urma
97 Jucate
Asian Attraction
4 ani in urma
71 Jucate
40 Joker Staxx
2 ani in urma
63 Jucate
Wild Huskies
6 ani in urma
60 Jucate
Threee
6 ani in urma
74 Jucate
Pharaoh’s Gold
2 ani in urma
81 Jucate
Zeus the Thunderer II
5 ani in urma
61 Jucate
Lion Explorer
2 ani in urma
83 Jucate
Hot la Aparate
7 ani in urma
54 Jucate