Rich n Wild


cod adsense
5 ani in urma 367 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Rich n Wild:

Descopera comorile antice ale culturi maya cu cel mai spectaculos joc lansat de compania Ainsworth numit Rich n Wild. Este un joc plin de aventura unde jucatorii por acumula un premiu fantastic de 300,000 monede cand pariul alocat per joc este maxim. Jocul are un format modern iar ecranul este adaptabil oricarui telefon mobil cu Android. De asemenea, cel mai pretios simbol din joc este simbolul de scut care joaca rol de scatter in acest joc. Un alt simbol care te poate face fericit cand vine vorba de premii este pantera.
Jocul la aparate online Rich n Wild dispune de 5 tamburi si 30 linii de bet. Pariul maxim acceptat pe toate cele 30 linii disponibile este de 100 credite.
Templul maya este un simbol wild si poate inlocui toate simbolurile din joc iar simbolul de scut are rol de scatter si poate activa functia de rotiri gratuite unde poti castiga 12 jocuri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Rich n Wild este primul joc adaugat in data de 20-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Book of Gods
4 ani in urma
380 Jucate
Crystal Waters
10 ani in urma
299 Jucate
Joking Apart Poker
10 ani in urma
285 Jucate
Dynasty of Ra
6 ani in urma
370 Jucate
Zodiac Wheel
5 ani in urma
531 Jucate
Monkeys VS Sharks HD
8 ani in urma
325 Jucate
Fruits’n Stars
8 ani in urma
270 Jucate
Spin 2 Win
10 ani in urma
283 Jucate
Lucky Lady’s Charm Deluxe
6 ani in urma
561 Jucate
Lucky Dragon
8 ani in urma
389 Jucate
Lucky Count
7 ani in urma
428 Jucate
French Cuisine
10 ani in urma
334 Jucate