Rich n Wild


cod adsense
5 ani in urma 440 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Rich n Wild:

Descopera comorile antice ale culturi maya cu cel mai spectaculos joc lansat de compania Ainsworth numit Rich n Wild. Este un joc plin de aventura unde jucatorii por acumula un premiu fantastic de 300,000 monede cand pariul alocat per joc este maxim. Jocul are un format modern iar ecranul este adaptabil oricarui telefon mobil cu Android. De asemenea, cel mai pretios simbol din joc este simbolul de scut care joaca rol de scatter in acest joc. Un alt simbol care te poate face fericit cand vine vorba de premii este pantera.
Jocul la aparate online Rich n Wild dispune de 5 tamburi si 30 linii de bet. Pariul maxim acceptat pe toate cele 30 linii disponibile este de 100 credite.
Templul maya este un simbol wild si poate inlocui toate simbolurile din joc iar simbolul de scut are rol de scatter si poate activa functia de rotiri gratuite unde poti castiga 12 jocuri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Rich n Wild este primul joc adaugat in data de 20-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

The Mask of Zorro
5 ani in urma
433 Jucate
Hercules High & Mighty
7 ani in urma
369 Jucate
Da Vinci Diamonds
9 ani in urma
584 Jucate
Gold Fish
10 ani in urma
546 Jucate
Legendary Rome
5 ani in urma
644 Jucate
Mini Slots
10 ani in urma
423 Jucate
Pure Platinum
10 ani in urma
390 Jucate
Riviera Riches
10 ani in urma
447 Jucate
Cleopatra Plus
5 ani in urma
473 Jucate
Leprechaun Goes Egypt
6 ani in urma
417 Jucate
Devil’s Delight
10 ani in urma
368 Jucate
Helena
6 ani in urma
679 Jucate