Rich n Wild


cod adsense
3 ani in urma 140 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Rich n Wild:

Descopera comorile antice ale culturi maya cu cel mai spectaculos joc lansat de compania Ainsworth numit Rich n Wild. Este un joc plin de aventura unde jucatorii por acumula un premiu fantastic de 300,000 monede cand pariul alocat per joc este maxim. Jocul are un format modern iar ecranul este adaptabil oricarui telefon mobil cu Android. De asemenea, cel mai pretios simbol din joc este simbolul de scut care joaca rol de scatter in acest joc. Un alt simbol care te poate face fericit cand vine vorba de premii este pantera.
Jocul la aparate online Rich n Wild dispune de 5 tamburi si 30 linii de bet. Pariul maxim acceptat pe toate cele 30 linii disponibile este de 100 credite.
Templul maya este un simbol wild si poate inlocui toate simbolurile din joc iar simbolul de scut are rol de scatter si poate activa functia de rotiri gratuite unde poti castiga 12 jocuri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Rich n Wild este primul joc adaugat in data de 20-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Monkey’s Millions
5 ani in urma
155 Jucate
Diamond Trio
8 ani in urma
224 Jucate
Fruit Cocktail
8 ani in urma
907 Jucate
Tripeaks Solitaire
8 ani in urma
127 Jucate
3 Elements
4 ani in urma
148 Jucate
Golden Rome
6 ani in urma
180 Jucate
Wild Scarabs
3 ani in urma
209 Jucate
Prissy Princess
4 ani in urma
147 Jucate
Get Clucky
4 ani in urma
156 Jucate
Aparate cu capsuni
8 ani in urma
248 Jucate
Flaming Hot Extreme
1 an in urma
443 Jucate
Halloween slot
8 ani in urma
119 Jucate