Rich n Wild


cod adsense
4 ani in urma 290 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Rich n Wild:

Descopera comorile antice ale culturi maya cu cel mai spectaculos joc lansat de compania Ainsworth numit Rich n Wild. Este un joc plin de aventura unde jucatorii por acumula un premiu fantastic de 300,000 monede cand pariul alocat per joc este maxim. Jocul are un format modern iar ecranul este adaptabil oricarui telefon mobil cu Android. De asemenea, cel mai pretios simbol din joc este simbolul de scut care joaca rol de scatter in acest joc. Un alt simbol care te poate face fericit cand vine vorba de premii este pantera.
Jocul la aparate online Rich n Wild dispune de 5 tamburi si 30 linii de bet. Pariul maxim acceptat pe toate cele 30 linii disponibile este de 100 credite.
Templul maya este un simbol wild si poate inlocui toate simbolurile din joc iar simbolul de scut are rol de scatter si poate activa functia de rotiri gratuite unde poti castiga 12 jocuri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Rich n Wild este primul joc adaugat in data de 20-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

King’s Treasure
6 ani in urma
369 Jucate
Valiant Knight
7 ani in urma
234 Jucate
Mermaids Millions
8 ani in urma
293 Jucate
7 Oceans
7 ani in urma
270 Jucate
5 Knights
7 ani in urma
283 Jucate
Beach Slot
10 ani in urma
264 Jucate
Castle Mania
9 ani in urma
208 Jucate
Polar Explorer
5 ani in urma
301 Jucate
Queen of the Nile
8 ani in urma
311 Jucate
Pharaohs Gold 2
8 ani in urma
357 Jucate
Joker Gold
8 ani in urma
274 Jucate
Drunk Black Jack
9 ani in urma
277 Jucate