Rex


cod adsense
3 ani in urma 185 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Rex:

Jocurile slot inspirate din filme celebre precum este jocul la aparate Rex au tot mai mare atractie la public, de aceea am adaugat azi acest fantastic joc pentru toti iubitorii de jocuri create de Novomatic. Acest joc vine cu multe scene si personaje inspirate din seria de televiziune iar ecranul principal este coneput intr-un stil clasic intalnit numai la jocurile create de acesta companie austriaca. Jocul nu are o grafica spectaculoasa si nu include animatii sau efecte speciale dar jucatorul poate intra in posesia unui premiu de 4,000 credite intr-un mod rapid si fara prea mare efert.
Jocul la aparate Rex prezinta o structura standard unde sunt incluse 5 coloane si 40 linii de plata care pot fi configurate utilizand butoanele aferente. Pariul maxim acceptat pe o singura linie este de 100 credite. Simbolul de lumina albastra de girofar de politie joaca rol de scatter si porneste o runda de rotiri gratuite in momentul in care pe ecran apar minim trei simboluri identice. Jucatorul poate obtine intr-o runda maxim 16 rotiri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Rex este primul joc adaugat in data de 3-noiembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Flamenco Roses
4 ani in urma
249 Jucate
Mayan Spirit
5 ani in urma
233 Jucate
Fruit Mania
7 ani in urma
179 Jucate
Enchanted Crystals
7 ani in urma
218 Jucate
40 Flaming Lines
4 ani in urma
185 Jucate
3 Elements
4 ani in urma
171 Jucate
Under the Bed
8 ani in urma
148 Jucate
Neptunes Fortune Megaways
6 luni in urma
144 Jucate
Dolphins Pearl Deluxe
8 ani in urma
212 Jucate
Funky Fruits Farm
8 ani in urma
133 Jucate
Table Blackjack
9 ani in urma
221 Jucate
Lucky Slot
8 ani in urma
173 Jucate