Rex


cod adsense
4 ani in urma 294 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Rex:

Jocurile slot inspirate din filme celebre precum este jocul la aparate Rex au tot mai mare atractie la public, de aceea am adaugat azi acest fantastic joc pentru toti iubitorii de jocuri create de Novomatic. Acest joc vine cu multe scene si personaje inspirate din seria de televiziune iar ecranul principal este coneput intr-un stil clasic intalnit numai la jocurile create de acesta companie austriaca. Jocul nu are o grafica spectaculoasa si nu include animatii sau efecte speciale dar jucatorul poate intra in posesia unui premiu de 4,000 credite intr-un mod rapid si fara prea mare efert.
Jocul la aparate Rex prezinta o structura standard unde sunt incluse 5 coloane si 40 linii de plata care pot fi configurate utilizand butoanele aferente. Pariul maxim acceptat pe o singura linie este de 100 credite. Simbolul de lumina albastra de girofar de politie joaca rol de scatter si porneste o runda de rotiri gratuite in momentul in care pe ecran apar minim trei simboluri identice. Jucatorul poate obtine intr-o runda maxim 16 rotiri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Rex este primul joc adaugat in data de 3-noiembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Spinning Stars
7 ani in urma
332 Jucate
Joc la aparate Star Trek
9 ani in urma
189 Jucate
Sylvan Spirits
1 an in urma
217 Jucate
Jewels Of The Orient
8 ani in urma
188 Jucate
Razbunarea piratilor
9 ani in urma
196 Jucate
Sizzling Hot
9 ani in urma
447 Jucate
Billiard Blitz
9 ani in urma
196 Jucate
Star Attraction
5 ani in urma
251 Jucate
Aparate cu fete frumoase
9 ani in urma
224 Jucate
Thief
9 ani in urma
217 Jucate
Cupidon Slot
9 ani in urma
216 Jucate
Like a Diamond
5 ani in urma
293 Jucate