Renegades


cod adsense
3 ani in urma 133 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Renegades:

Renegades este unul din cele mai recente jocuri slot lansate de compania NextGen in octombrie 2017. Acest joc vine echipat cu o grafica de ultima generatie iar ecranul principal este adaptabil pentru toate tipurile de telefoane inteligente. Jocul include patru frumoase razboinice din lumi diferite iar simbolurile standard sunt reprezentate de diferite pietre pretioase de diferite culori. Jocul la aparate Renegades include pana la 243 moduri de castig adaugate pe cinci tamburi si 3 linii. Bugetul jocului este de 1,000 credite iar pariul maxim care poate fi aplicat de jucator poate fi de maxim doua monede per sesiune de joc.
Simbolul wild poate inlocui absolut toate elemente din joc cu exceptia simbolului scatter reprezentat de logo-ul bonus. Cand trei sau mai multe simboluri de bonus apar pe o linie activa atunci se declanseaza partida de bonus de rotiri gratuite unde ai posibilitatea de a captura pana la 8 rotiri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Renegades este primul joc adaugat in data de 15-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Untamed Wolf Pack
8 ani in urma
145 Jucate
French Cuisine
8 ani in urma
150 Jucate
20 Super Hot
4 ani in urma
274 Jucate
Keks
7 ani in urma
600 Jucate
Slot cu cirese si septari
8 ani in urma
152 Jucate
Transformers 3D
8 ani in urma
157 Jucate
Fire Opals
8 ani in urma
129 Jucate
Highway Kings
8 ani in urma
128 Jucate
American slot
8 ani in urma
169 Jucate
The Incredible Hulk- Ultimate Revenge
8 ani in urma
120 Jucate
Super Safari
6 ani in urma
153 Jucate
7 Oceans
6 ani in urma
144 Jucate