Renegades


2 ani in urma 18 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Renegades:

Renegades este unul din cele mai recente jocuri slot lansate de compania NextGen in octombrie 2017. Acest joc vine echipat cu o grafica de ultima generatie iar ecranul principal este adaptabil pentru toate tipurile de telefoane inteligente. Jocul include patru frumoase razboinice din lumi diferite iar simbolurile standard sunt reprezentate de diferite pietre pretioase de diferite culori. Jocul la aparate Renegades include pana la 243 moduri de castig adaugate pe cinci tamburi si 3 linii. Bugetul jocului este de 1,000 credite iar pariul maxim care poate fi aplicat de jucator poate fi de maxim doua monede per sesiune de joc.
Simbolul wild poate inlocui absolut toate elemente din joc cu exceptia simbolului scatter reprezentat de logo-ul bonus. Cand trei sau mai multe simboluri de bonus apar pe o linie activa atunci se declanseaza partida de bonus de rotiri gratuite unde ai posibilitatea de a captura pana la 8 rotiri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Renegades este primul joc adaugat in data de 15-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Tenis de masa online
8 ani in urma
19 Jucate
Siberian Storm
8 ani in urma
26 Jucate
Reel Rush
7 ani in urma
25 Jucate
Lord Of Ocean Deluxe
5 ani in urma
23 Jucate
Fruit Mania
6 ani in urma
23 Jucate
Booty Time
8 ani in urma
19 Jucate
Hot Shoot 3D
7 ani in urma
18 Jucate
Safari  la aparate
8 ani in urma
20 Jucate
Mosquitozzz
7 ani in urma
19 Jucate
First Class Traveler
6 ani in urma
13 Jucate
Fruit Case
7 ani in urma
22 Jucate
Eagles Wings
6 ani in urma
23 Jucate