Renegades


cod adsense
4 ani in urma 344 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Renegades:

Renegades este unul din cele mai recente jocuri slot lansate de compania NextGen in octombrie 2017. Acest joc vine echipat cu o grafica de ultima generatie iar ecranul principal este adaptabil pentru toate tipurile de telefoane inteligente. Jocul include patru frumoase razboinice din lumi diferite iar simbolurile standard sunt reprezentate de diferite pietre pretioase de diferite culori. Jocul la aparate Renegades include pana la 243 moduri de castig adaugate pe cinci tamburi si 3 linii. Bugetul jocului este de 1,000 credite iar pariul maxim care poate fi aplicat de jucator poate fi de maxim doua monede per sesiune de joc.
Simbolul wild poate inlocui absolut toate elemente din joc cu exceptia simbolului scatter reprezentat de logo-ul bonus. Cand trei sau mai multe simboluri de bonus apar pe o linie activa atunci se declanseaza partida de bonus de rotiri gratuite unde ai posibilitatea de a captura pana la 8 rotiri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Renegades este primul joc adaugat in data de 15-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Rainbow King
7 ani in urma
241 Jucate
Joker Poker
10 ani in urma
352 Jucate
Dragoni la aparate
9 ani in urma
395 Jucate
Win Wizards
6 ani in urma
269 Jucate
Crystal Waters
10 ani in urma
228 Jucate
Silver Bullet
10 ani in urma
230 Jucate
Queen of Oceans
7 ani in urma
268 Jucate
Pharaoh’s Wild
5 ani in urma
255 Jucate
The King’s Crown
5 ani in urma
234 Jucate
Treasure under sea
9 ani in urma
247 Jucate
Lucky Angler
10 ani in urma
257 Jucate
Poker II
9 ani in urma
309 Jucate