LINKURI SPONSORIZATE  Renegades

  233 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Renegades:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Renegades este unul din cele mai recente jocuri slot lansate de compania NextGen in octombrie 2017. Acest joc vine echipat cu o grafica de ultima generatie iar ecranul principal este adaptabil pentru toate tipurile de telefoane inteligente. Jocul include patru frumoase razboinice din lumi diferite iar simbolurile standard sunt reprezentate de diferite pietre pretioase de diferite culori. Jocul la aparate Renegades include pana la 243 moduri de castig adaugate pe cinci tamburi si 3 linii. Bugetul jocului este de 1,000 credite iar pariul maxim care poate fi aplicat de jucator poate fi de maxim doua monede per sesiune de joc.
  Simbolul wild poate inlocui absolut toate elemente din joc cu exceptia simbolului scatter reprezentat de logo-ul bonus. Cand trei sau mai multe simboluri de bonus apar pe o linie activa atunci se declanseaza partida de bonus de rotiri gratuite unde ai posibilitatea de a captura pana la 8 rotiri gratuite. Mult noroc!!!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Renegades este primul joc adaugat in data de 15-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 233 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Renegades trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Renegades

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE