Renegades


cod adsense
5 ani in urma 562 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Renegades:

Renegades este unul din cele mai recente jocuri slot lansate de compania NextGen in octombrie 2017. Acest joc vine echipat cu o grafica de ultima generatie iar ecranul principal este adaptabil pentru toate tipurile de telefoane inteligente. Jocul include patru frumoase razboinice din lumi diferite iar simbolurile standard sunt reprezentate de diferite pietre pretioase de diferite culori. Jocul la aparate Renegades include pana la 243 moduri de castig adaugate pe cinci tamburi si 3 linii. Bugetul jocului este de 1,000 credite iar pariul maxim care poate fi aplicat de jucator poate fi de maxim doua monede per sesiune de joc.
Simbolul wild poate inlocui absolut toate elemente din joc cu exceptia simbolului scatter reprezentat de logo-ul bonus. Cand trei sau mai multe simboluri de bonus apar pe o linie activa atunci se declanseaza partida de bonus de rotiri gratuite unde ai posibilitatea de a captura pana la 8 rotiri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Renegades este primul joc adaugat in data de 15-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Shoot
10 ani in urma
519 Jucate
Panther Moon
7 ani in urma
628 Jucate
China Shores with Quick Strike
4 ani in urma
561 Jucate
Mini Slots
10 ani in urma
423 Jucate
Billion Dollar Movie
10 ani in urma
362 Jucate
Win Wizards
7 ani in urma
417 Jucate
Nefertiti’s Gold
5 ani in urma
379 Jucate
Day of the Dead
10 ani in urma
342 Jucate
Quick Cards
10 ani in urma
364 Jucate
Mega Hot
9 ani in urma
440 Jucate
Amsterdam Masterplan
10 ani in urma
495 Jucate
Poker cu prietenii
10 ani in urma
823 Jucate