Renegades


cod adsense
5 ani in urma 474 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Renegades:

Renegades este unul din cele mai recente jocuri slot lansate de compania NextGen in octombrie 2017. Acest joc vine echipat cu o grafica de ultima generatie iar ecranul principal este adaptabil pentru toate tipurile de telefoane inteligente. Jocul include patru frumoase razboinice din lumi diferite iar simbolurile standard sunt reprezentate de diferite pietre pretioase de diferite culori. Jocul la aparate Renegades include pana la 243 moduri de castig adaugate pe cinci tamburi si 3 linii. Bugetul jocului este de 1,000 credite iar pariul maxim care poate fi aplicat de jucator poate fi de maxim doua monede per sesiune de joc.
Simbolul wild poate inlocui absolut toate elemente din joc cu exceptia simbolului scatter reprezentat de logo-ul bonus. Cand trei sau mai multe simboluri de bonus apar pe o linie activa atunci se declanseaza partida de bonus de rotiri gratuite unde ai posibilitatea de a captura pana la 8 rotiri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Renegades este primul joc adaugat in data de 15-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Valiant Knight
8 ani in urma
316 Jucate
Lucky 88
8 ani in urma
294 Jucate
Jack Hammer Slot
10 ani in urma
335 Jucate
Poker ca la aparate
10 ani in urma
697 Jucate
Phoenix Fire
4 ani in urma
499 Jucate
Pamplona
10 ani in urma
471 Jucate
Spiderman Relevations
9 ani in urma
417 Jucate
40 Super Hot
5 ani in urma
349 Jucate
Book of Ra Mobile
5 ani in urma
536 Jucate
Crown of Egypt
10 ani in urma
392 Jucate
Rome and Egypt
10 ani in urma
429 Jucate
Gold Raider
10 ani in urma
374 Jucate