Ra’s Legend


3 ani in urma 67 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Ra’s Legend:

Compania Red Tiger Gaming te invita intr-o calatorie uimitoare in templul zeilor din mitologia egipteana cu Ra’s Legend, unul din cele mai noi jocuri lansate de acesta companie cu o tematica inspirata din Egiptul antic. Personajul principal al acestui joc este zeul Ra, unul din cel mai puternici zei din mitologia egiptului antic care poate genera un premiu de pana la 1.200 credite daca este obtinut de cinci ori pe aceeasi linie.
Jocul Ra’s Legend la aparate este configurat cu cinci tamburi si 40 linii de bet. Pariul maxim care poate fi facut de jucator este de 500 credite.
Simbolul zeului Ra actioneaza ca simbol wild si deblocheaza o runda de rotiri gratuite. In casa zeului Ra poti intra daca acumulezi trei simboluri identice pe o linie. Daca ai reusit sa intri in casa zeului atunci ai sansa de a castiga pana la 800 credite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Ra’s Legend este primul joc adaugat in data de 15-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Spartacus
7 ani in urma
120 Jucate
Fruit Cocktail 2
8 ani in urma
197 Jucate
Jumping Jaguar
3 ani in urma
70 Jucate
Book of Pyramids
6 ani in urma
77 Jucate
Dragon Orb
3 ani in urma
72 Jucate
Great Magic
7 ani in urma
59 Jucate
Captain Venture
5 ani in urma
70 Jucate
Miss Kitty
3 ani in urma
71 Jucate
Pyramid Solitaire
8 ani in urma
57 Jucate
Slot Pots
7 ani in urma
63 Jucate
Ice Hockey
8 ani in urma
65 Jucate
Wizard of Oz Road to Emerald City
3 ani in urma
67 Jucate