Ra’s Legend


cod adsense
5 ani in urma 502 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Ra’s Legend:

Compania Red Tiger Gaming te invita intr-o calatorie uimitoare in templul zeilor din mitologia egipteana cu Ra’s Legend, unul din cele mai noi jocuri lansate de acesta companie cu o tematica inspirata din Egiptul antic. Personajul principal al acestui joc este zeul Ra, unul din cel mai puternici zei din mitologia egiptului antic care poate genera un premiu de pana la 1.200 credite daca este obtinut de cinci ori pe aceeasi linie.
Jocul Ra’s Legend la aparate este configurat cu cinci tamburi si 40 linii de bet. Pariul maxim care poate fi facut de jucator este de 500 credite.
Simbolul zeului Ra actioneaza ca simbol wild si deblocheaza o runda de rotiri gratuite. In casa zeului Ra poti intra daca acumulezi trei simboluri identice pe o linie. Daca ai reusit sa intri in casa zeului atunci ai sansa de a castiga pana la 800 credite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Ra’s Legend este primul joc adaugat in data de 15-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Dchoc Café Solitaire
10 ani in urma
351 Jucate
Sweet Life
9 ani in urma
451 Jucate
Speed biliard 3D
10 ani in urma
368 Jucate
Pride and Prey
4 ani in urma
606 Jucate
Animale la aparate
10 ani in urma
384 Jucate
Girls With Guns
10 ani in urma
453 Jucate
Pharaoh King
9 ani in urma
501 Jucate
Golden Jungle
6 ani in urma
440 Jucate
French Cuisine
10 ani in urma
395 Jucate
Pharaoh’s Treasure Deluxe
5 ani in urma
427 Jucate
Egypt Adventures
8 ani in urma
356 Jucate
101 Lions
5 ani in urma
442 Jucate