Ra’s Legend


cod adsense
5 ani in urma 297 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Ra’s Legend:

Compania Red Tiger Gaming te invita intr-o calatorie uimitoare in templul zeilor din mitologia egipteana cu Ra’s Legend, unul din cele mai noi jocuri lansate de acesta companie cu o tematica inspirata din Egiptul antic. Personajul principal al acestui joc este zeul Ra, unul din cel mai puternici zei din mitologia egiptului antic care poate genera un premiu de pana la 1.200 credite daca este obtinut de cinci ori pe aceeasi linie.
Jocul Ra’s Legend la aparate este configurat cu cinci tamburi si 40 linii de bet. Pariul maxim care poate fi facut de jucator este de 500 credite.
Simbolul zeului Ra actioneaza ca simbol wild si deblocheaza o runda de rotiri gratuite. In casa zeului Ra poti intra daca acumulezi trei simboluri identice pe o linie. Daca ai reusit sa intri in casa zeului atunci ai sansa de a castiga pana la 800 credite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Ra’s Legend este primul joc adaugat in data de 15-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Forsaken Kingdom
7 ani in urma
247 Jucate
Monkey business slot
9 ani in urma
232 Jucate
Ocean Rush
4 ani in urma
400 Jucate
Sizzling Hot Deluxe
10 ani in urma
355 Jucate
Cleopatra Regina Egiptului
5 ani in urma
302 Jucate
Piggy Bank
9 ani in urma
239 Jucate
Wild Scarabs
4 ani in urma
318 Jucate
Fireworks slots
9 ani in urma
246 Jucate
Golden Pharaoh slot
9 ani in urma
229 Jucate
Joaca Zeus II de WMS
4 ani in urma
309 Jucate
2010 Poker League
9 ani in urma
237 Jucate
Cleopatra Mega Jackpots
7 ani in urma
262 Jucate