Ra’s Legend


cod adsense
3 ani in urma 121 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Ra’s Legend:

Compania Red Tiger Gaming te invita intr-o calatorie uimitoare in templul zeilor din mitologia egipteana cu Ra’s Legend, unul din cele mai noi jocuri lansate de acesta companie cu o tematica inspirata din Egiptul antic. Personajul principal al acestui joc este zeul Ra, unul din cel mai puternici zei din mitologia egiptului antic care poate genera un premiu de pana la 1.200 credite daca este obtinut de cinci ori pe aceeasi linie.
Jocul Ra’s Legend la aparate este configurat cu cinci tamburi si 40 linii de bet. Pariul maxim care poate fi facut de jucator este de 500 credite.
Simbolul zeului Ra actioneaza ca simbol wild si deblocheaza o runda de rotiri gratuite. In casa zeului Ra poti intra daca acumulezi trei simboluri identice pe o linie. Daca ai reusit sa intri in casa zeului atunci ai sansa de a castiga pana la 800 credite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Ra’s Legend este primul joc adaugat in data de 15-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Treasure under sea
8 ani in urma
116 Jucate
Renegades
3 ani in urma
114 Jucate
Trendy Slots
7 ani in urma
120 Jucate
Slot Classic
8 ani in urma
107 Jucate
Keno 707
8 ani in urma
131 Jucate
101 Lions
3 ani in urma
143 Jucate
Sticky Joker
11 luni in urma
271 Jucate
Battlestar Galactica
8 ani in urma
119 Jucate
Wild Scarabs
3 ani in urma
196 Jucate
Native Treasure
7 ani in urma
118 Jucate
Ramses Treasure
4 ani in urma
159 Jucate
Kingdom of Legend
4 ani in urma
136 Jucate