Ramses Book


cod adsense
3 ani in urma 242 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Ramses Book:

Istoria cartii Ra poate fi descoperita cu ajutorul jocului slot Ramses Book, un joc online creat de Merkur cu o tematica similara cu tematica faimosului joc Book Of Ra creat de Gaminator. Controalele si butoanele jocului sunt extrem de usor de utilizat iar grafica si animatiile jocului sunt de calitate superioara. Coloana sonora a jocului ofera o atmosfera plina de aventura iar cel mai rentabil simbol din joc este faraonul Ramses care poate genera un premiu care poate urca pana la 50,000 credite demo.
Jocul la aparate Ramses Book are un format standard si include 5 tamburi si un numar de 10 linii de bet care pot fi configurate in orice moment al jocului.
Singuril simbol special din joc este cartea Ra care joaca rol de simbol wild si scatter. De asemenea, acest simbol poate declansa o runda speciala de rotiri gratuite unde te poti bucura de 10 rotiri speciale.


INSTRUCTIUNI: Jocul Ramses Book este primul joc adaugat in data de 14-august -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Cars And Cash
9 ani in urma
163 Jucate
Book of Pharaon
6 ani in urma
232 Jucate
Speed biliard 3D
9 ani in urma
167 Jucate
Six Million Dollar Man
8 ani in urma
153 Jucate
Aparate speciale
8 ani in urma
148 Jucate
Aztec’s Fortune
7 ani in urma
166 Jucate
Rise of Ra
8 ani in urma
246 Jucate
9 Lions
3 ani in urma
254 Jucate
Plenty of Fruit 40
5 ani in urma
374 Jucate
Aparate cu clopotei si septari
8 ani in urma
284 Jucate
Sugar Pop
7 ani in urma
323 Jucate
Gorilla Moon
4 ani in urma
185 Jucate