LINKURI SPONSORIZATE  Ramses Book

  237 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Ramses Book:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Istoria cartii Ra poate fi descoperita cu ajutorul jocului slot Ramses Book, un joc online creat de Merkur cu o tematica similara cu tematica faimosului joc Book Of Ra creat de Gaminator. Controalele si butoanele jocului sunt extrem de usor de utilizat iar grafica si animatiile jocului sunt de calitate superioara. Coloana sonora a jocului ofera o atmosfera plina de aventura iar cel mai rentabil simbol din joc este faraonul Ramses care poate genera un premiu care poate urca pana la 50,000 credite demo.
  Jocul la aparate Ramses Book are un format standard si include 5 tamburi si un numar de 10 linii de bet care pot fi configurate in orice moment al jocului.
  Singuril simbol special din joc este cartea Ra care joaca rol de simbol wild si scatter. De asemenea, acest simbol poate declansa o runda speciala de rotiri gratuite unde te poti bucura de 10 rotiri speciale.

  INSTRUCTIUNI: Jocul Ramses Book este primul joc adaugat in data de 14-august -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 237 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Ramses Book trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Ramses Book

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE