Ramses Book


cod adsense
3 ani in urma 344 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Ramses Book:

Istoria cartii Ra poate fi descoperita cu ajutorul jocului slot Ramses Book, un joc online creat de Merkur cu o tematica similara cu tematica faimosului joc Book Of Ra creat de Gaminator. Controalele si butoanele jocului sunt extrem de usor de utilizat iar grafica si animatiile jocului sunt de calitate superioara. Coloana sonora a jocului ofera o atmosfera plina de aventura iar cel mai rentabil simbol din joc este faraonul Ramses care poate genera un premiu care poate urca pana la 50,000 credite demo.
Jocul la aparate Ramses Book are un format standard si include 5 tamburi si un numar de 10 linii de bet care pot fi configurate in orice moment al jocului.
Singuril simbol special din joc este cartea Ra care joaca rol de simbol wild si scatter. De asemenea, acest simbol poate declansa o runda speciala de rotiri gratuite unde te poti bucura de 10 rotiri speciale.


INSTRUCTIUNI: Jocul Ramses Book este primul joc adaugat in data de 14-august -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Halloween slot
9 ani in urma
266 Jucate
Lord Of Ocean Deluxe
7 ani in urma
255 Jucate
Joker Golf Solitaire
10 ani in urma
234 Jucate
Gin Rummy
9 ani in urma
333 Jucate
Volcano Eruption
8 ani in urma
258 Jucate
Sticky Joker
2 ani in urma
604 Jucate
Tattoo Mania
8 ani in urma
329 Jucate
Dolphin Coast
4 ani in urma
343 Jucate
Fairy Land 2
7 ani in urma
562 Jucate
Super  Spin Poker
9 ani in urma
314 Jucate
Fruit Sensation
9 ani in urma
246 Jucate
Aces and Faces
8 ani in urma
360 Jucate