Rainbow Queen


cod adsense
4 ani in urma 332 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Rainbow Queen:

Jocurile slot cu tematica de insecte sunt cea mai mare atractie in randul jucatorilor de jocuri ca la aparate de aceea te invit sa joci in versiunea gratuita Rainbow Queen un joc incredibil care este creat cu o tematica de basm. Jocul Rainbow Queen este conceput de faimoasa companie bulgara Euro Games Technology si vine echipat cu o formula moderna de 5 tamburi, 3 randuri si 30 linii de bet care nu pot fi modificate in timpul partidei. Pariul care poate fi alocat de jucator variaza intre 30 si 800 credite.
De asemenea, acest joc vine echipat cu patru tipuri de jacpoturi progresive si include optiune de joc de risc care se activeaza instant in momentul in care jucatorul acumuleaza un castig de 1,050 credite.
Jocul include o runda interesanta de rotiri gratuite unde aveti posibilitatea de a profita de pana la 20 rotiri gratuite simultan. Cu ajutorul simbolurilor de lacusta, omizi, gandaci poti captura plati fantastice care variaza intre 100 si 20,000 credite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Rainbow Queen este primul joc adaugat in data de 27-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Insecte Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Wizard of Oz Ruby Slippers
9 ani in urma
208 Jucate
Bananas go Bahamas
9 ani in urma
255 Jucate
Aztec Power
7 ani in urma
275 Jucate
Book of Queen
3 ani in urma
463 Jucate
Quickfire Poker
9 ani in urma
214 Jucate
Wild Thing
5 ani in urma
290 Jucate
Zanzibar
7 ani in urma
243 Jucate
Lucky 8 Line
9 ani in urma
219 Jucate
Poker Clasic
9 ani in urma
321 Jucate
Alice and the Mad Tea Party
9 ani in urma
207 Jucate
Dracula
7 ani in urma
291 Jucate
Ghost Pirates Slot
9 ani in urma
207 Jucate