Rainbow Queen


cod adsense
3 ani in urma 248 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Rainbow Queen:

Jocurile slot cu tematica de insecte sunt cea mai mare atractie in randul jucatorilor de jocuri ca la aparate de aceea te invit sa joci in versiunea gratuita Rainbow Queen un joc incredibil care este creat cu o tematica de basm. Jocul Rainbow Queen este conceput de faimoasa companie bulgara Euro Games Technology si vine echipat cu o formula moderna de 5 tamburi, 3 randuri si 30 linii de bet care nu pot fi modificate in timpul partidei. Pariul care poate fi alocat de jucator variaza intre 30 si 800 credite.
De asemenea, acest joc vine echipat cu patru tipuri de jacpoturi progresive si include optiune de joc de risc care se activeaza instant in momentul in care jucatorul acumuleaza un castig de 1,050 credite.
Jocul include o runda interesanta de rotiri gratuite unde aveti posibilitatea de a profita de pana la 20 rotiri gratuite simultan. Cu ajutorul simbolurilor de lacusta, omizi, gandaci poti captura plati fantastice care variaza intre 100 si 20,000 credite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Rainbow Queen este primul joc adaugat in data de 27-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Insecte Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Japanese Caribbean Poker
8 ani in urma
213 Jucate
Biliards Master Pro
9 ani in urma
176 Jucate
Alchemy Fortunes
9 luni in urma
162 Jucate
Asian Beauty
8 ani in urma
249 Jucate
Safari  la aparate
9 ani in urma
240 Jucate
Kiss la aparate
8 ani in urma
192 Jucate
Aparate slot cu cirese
8 ani in urma
160 Jucate
Funky Chicken
9 ani in urma
153 Jucate
Banana Splash
8 ani in urma
166 Jucate
Halloween slot creat de Microgaming
4 ani in urma
161 Jucate
Tri Peaks Solitaire
8 ani in urma
165 Jucate
Thunder Reels
8 ani in urma
170 Jucate