Rainbow Queen


2 ani in urma 19 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Rainbow Queen:

Jocurile slot cu tematica de insecte sunt cea mai mare atractie in randul jucatorilor de jocuri ca la aparate de aceea te invit sa joci in versiunea gratuita Rainbow Queen un joc incredibil care este creat cu o tematica de basm. Jocul Rainbow Queen este conceput de faimoasa companie bulgara Euro Games Technology si vine echipat cu o formula moderna de 5 tamburi, 3 randuri si 30 linii de bet care nu pot fi modificate in timpul partidei. Pariul care poate fi alocat de jucator variaza intre 30 si 800 credite.
De asemenea, acest joc vine echipat cu patru tipuri de jacpoturi progresive si include optiune de joc de risc care se activeaza instant in momentul in care jucatorul acumuleaza un castig de 1,050 credite.
Jocul include o runda interesanta de rotiri gratuite unde aveti posibilitatea de a profita de pana la 20 rotiri gratuite simultan. Cu ajutorul simbolurilor de lacusta, omizi, gandaci poti captura plati fantastice care variaza intre 100 si 20,000 credite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Rainbow Queen este primul joc adaugat in data de 27-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Insecte Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Wild  Spirit
7 ani in urma
13 Jucate
Eagles Wings
6 ani in urma
19 Jucate
Gin Rummy
7 ani in urma
21 Jucate
Fisticuffs 3D slot
7 ani in urma
13 Jucate
Sweet Life
6 ani in urma
20 Jucate
Riches of Ra
6 ani in urma
14 Jucate
Solitaire Clasic
8 ani in urma
15 Jucate
Alba neagra
8 ani in urma
39 Jucate
Lucky Emeralds
4 luni in urma
31 Jucate
Jackpot Express  Slot
7 ani in urma
10 Jucate
Armadillo Artie: Dash for Cash
4 ani in urma
20 Jucate
Evolution Slot
8 ani in urma
21 Jucate