Rainbow King


Pentru toti fanii ai jocurilor la aparate Novomatic-Gaminator am publicat azi un alt joc clasic numit Rainbow King. Foarte multi nu cunosc ca acest joc este cea mai noua inovatie a celor de la Novomatic, dezvoltat cu o tema de regi, pietre pretioase si coroane regale. Jocul Rainbow King slot este realizat in stil clasic cu 5 tamburi, 20 linii, 3 randuri si 500 credite. Simbolul regelui este simbol wild si substituie orice simbol fara exceptii. Castelul regal situat pe aceeasi linie de cinci declanseaza automat o multime de bonusuri. Castigurile dintr-o runda poti fi colectate folosind butonul"Collect" sau pot fi jucate la risc de cei care vor sa castige mai mult folosind optiunea "Gamble". Mult noroc!
5 ani in urma 77 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Rainbow King:

Pentru toti fanii ai jocurilor la aparate Novomatic-Gaminator am publicat azi un alt joc clasic numit Rainbow King. Foarte multi nu cunosc ca acest joc este cea mai noua inovatie a celor de la Novomatic, dezvoltat cu o tema de regi, pietre pretioase si coroane regale. Jocul Rainbow King slot este realizat in stil clasic cu 5 tamburi, 20 linii, 3 randuri si 500 credite. Simbolul regelui este simbol wild si substituie orice simbol fara exceptii. Castelul regal situat pe aceeasi linie de cinci declanseaza automat o multime de bonusuri. Castigurile dintr-o runda poti fi colectate folosind butonul”Collect” sau pot fi jucate la risc de cei care vor sa castige mai mult folosind optiunea “Gamble”. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Rainbow King este primul joc adaugat in data de 29-iunie -2015 de catre echipa noastra, in categoria de Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Egyptian Gods
6 ani in urma
77 Jucate
Resident  3
8 ani in urma
125 Jucate
Curious Machine
8 ani in urma
79 Jucate
Sirens
6 ani in urma
102 Jucate
Hall of Gods
8 ani in urma
72 Jucate
Pharaohs Gold 2
6 ani in urma
92 Jucate
Crescent Solitaire
8 ani in urma
80 Jucate
Slot cu cirese si septari
8 ani in urma
74 Jucate
Spartacus Gladiator of Rome
3 ani in urma
105 Jucate
Hot Shoot 3D
7 ani in urma
73 Jucate
Isis
6 ani in urma
89 Jucate
Table Blackjack
8 ani in urma
90 Jucate