Rainbow King


cod adsense
Pentru toti fanii ai jocurilor la aparate Novomatic-Gaminator am publicat azi un alt joc clasic numit Rainbow King. Foarte multi nu cunosc ca acest joc este cea mai noua inovatie a celor de la Novomatic, dezvoltat cu o tema de regi, pietre pretioase si coroane regale. Jocul Rainbow King slot este realizat in stil clasic cu 5 tamburi, 20 linii, 3 randuri si 500 credite. Simbolul regelui este simbol wild si substituie orice simbol fara exceptii. Castelul regal situat pe aceeasi linie de cinci declanseaza automat o multime de bonusuri. Castigurile dintr-o runda poti fi colectate folosind butonul"Collect" sau pot fi jucate la risc de cei care vor sa castige mai mult folosind optiunea "Gamble". Mult noroc!
5 ani in urma 137 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Rainbow King:

Pentru toti fanii ai jocurilor la aparate Novomatic-Gaminator am publicat azi un alt joc clasic numit Rainbow King. Foarte multi nu cunosc ca acest joc este cea mai noua inovatie a celor de la Novomatic, dezvoltat cu o tema de regi, pietre pretioase si coroane regale. Jocul Rainbow King slot este realizat in stil clasic cu 5 tamburi, 20 linii, 3 randuri si 500 credite. Simbolul regelui este simbol wild si substituie orice simbol fara exceptii. Castelul regal situat pe aceeasi linie de cinci declanseaza automat o multime de bonusuri. Castigurile dintr-o runda poti fi colectate folosind butonul”Collect” sau pot fi jucate la risc de cei care vor sa castige mai mult folosind optiunea “Gamble”. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Rainbow King este primul joc adaugat in data de 29-iunie -2015 de catre echipa noastra, in categoria de Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Amazon Queen
8 ani in urma
161 Jucate
Dark Side
7 ani in urma
155 Jucate
Pharaoh’s Lotus
6 ani in urma
136 Jucate
By the Rivers of Buffalo
3 ani in urma
190 Jucate
Secrets Of Poseidon
5 ani in urma
155 Jucate
Monopoly Dream Life
8 ani in urma
129 Jucate
Roulette Slots
8 ani in urma
139 Jucate
2 Dragons
4 ani in urma
134 Jucate
Book of Gods
3 ani in urma
222 Jucate
Shoot
8 ani in urma
224 Jucate
30 Spicy Fruits
4 ani in urma
236 Jucate
Sirens
6 ani in urma
194 Jucate