Rainbow King


cod adsense
Pentru toti fanii ai jocurilor la aparate Novomatic-Gaminator am publicat azi un alt joc clasic numit Rainbow King. Foarte multi nu cunosc ca acest joc este cea mai noua inovatie a celor de la Novomatic, dezvoltat cu o tema de regi, pietre pretioase si coroane regale. Jocul Rainbow King slot este realizat in stil clasic cu 5 tamburi, 20 linii, 3 randuri si 500 credite. Simbolul regelui este simbol wild si substituie orice simbol fara exceptii. Castelul regal situat pe aceeasi linie de cinci declanseaza automat o multime de bonusuri. Castigurile dintr-o runda poti fi colectate folosind butonul"Collect" sau pot fi jucate la risc de cei care vor sa castige mai mult folosind optiunea "Gamble". Mult noroc!
7 ani in urma 338 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Rainbow King:

Pentru toti fanii ai jocurilor la aparate Novomatic-Gaminator am publicat azi un alt joc clasic numit Rainbow King. Foarte multi nu cunosc ca acest joc este cea mai noua inovatie a celor de la Novomatic, dezvoltat cu o tema de regi, pietre pretioase si coroane regale. Jocul Rainbow King slot este realizat in stil clasic cu 5 tamburi, 20 linii, 3 randuri si 500 credite. Simbolul regelui este simbol wild si substituie orice simbol fara exceptii. Castelul regal situat pe aceeasi linie de cinci declanseaza automat o multime de bonusuri. Castigurile dintr-o runda poti fi colectate folosind butonul”Collect” sau pot fi jucate la risc de cei care vor sa castige mai mult folosind optiunea “Gamble”. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Rainbow King este primul joc adaugat in data de 29-iunie -2015 de catre echipa noastra, in categoria de Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Egyptian Slots
9 ani in urma
413 Jucate
Captain America
10 ani in urma
408 Jucate
Quick Hit Black Gold
7 ani in urma
344 Jucate
Texas Tea
5 ani in urma
405 Jucate
Candy & Fruits
8 ani in urma
370 Jucate
Dinos Rhino
10 ani in urma
307 Jucate
Legacy of Egipt
5 ani in urma
349 Jucate
Spartania la aparate
10 ani in urma
337 Jucate
Voice of Savanna
9 ani in urma
355 Jucate
Garden Party
10 ani in urma
518 Jucate
It Came From Venus
10 ani in urma
347 Jucate
Miss White
8 ani in urma
526 Jucate