Raging Rhino


cod adsense
4 ani in urma 286 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Raging Rhino:

Daca vrei sa vezi pe viu cele mai maiestuoase animale africane care pot fi intalnite in jungla africana atunci te invit sa joci Raging Rhino slot, un joc interesant care a fost lansat de WMS Gaming in anul 2014. Jocul reuneste o varietate de animale africane precum rinoceri, leoparzi, gorile si alte animale care traiesc in Africa. Fundalul jocului este un apus de soare iar coloana sonora imita sunetul animalelelor din Africa.
Interfata jocul este diferita de alte jocuri la aparate lansate de WMS si vine cu 6 bobine, 4 randuri si pana la 4,096 combinatii castigatoare. Pariurile care pot fi alocate de jucatori variaza intre 1 si 60 credite per runda.
Beneficiezi de doua simboluri speciale reprezentate de un apus de soare care joaca rolul de simbol wild si un diamant care functioneaza ca simbol scatter.
Sase simboluri de diamant pe o linie activa iti da sansa sa castigi pana la 60,000 credite instant. De asemenea, acest simbol poate genera pana la 50 rotiri gratuite pentru sase simboluri similare pe ecran. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Raging Rhino este primul joc adaugat in data de 9-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Animale Salbatice Aparate cu Natura Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Oliver Bar
9 ani in urma
536 Jucate
Lucky Lady Moon
2 ani in urma
363 Jucate
Gorilla Moon
5 ani in urma
311 Jucate
Magic Rabbit Slots
9 ani in urma
315 Jucate
Strolling Staxx: Cubic Fruits
4 ani in urma
374 Jucate
Diamond Dogs
9 ani in urma
308 Jucate
Treasures of Troy
5 ani in urma
287 Jucate
Lady’s Charms
8 ani in urma
415 Jucate
Top Fruits
10 ani in urma
288 Jucate
Fruit Case
9 ani in urma
355 Jucate
Ramses 2
9 ani in urma
358 Jucate
Wild West
9 ani in urma
327 Jucate