Raging Rhino


cod adsense
4 ani in urma 334 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Raging Rhino:

Daca vrei sa vezi pe viu cele mai maiestuoase animale africane care pot fi intalnite in jungla africana atunci te invit sa joci Raging Rhino slot, un joc interesant care a fost lansat de WMS Gaming in anul 2014. Jocul reuneste o varietate de animale africane precum rinoceri, leoparzi, gorile si alte animale care traiesc in Africa. Fundalul jocului este un apus de soare iar coloana sonora imita sunetul animalelelor din Africa.
Interfata jocul este diferita de alte jocuri la aparate lansate de WMS si vine cu 6 bobine, 4 randuri si pana la 4,096 combinatii castigatoare. Pariurile care pot fi alocate de jucatori variaza intre 1 si 60 credite per runda.
Beneficiezi de doua simboluri speciale reprezentate de un apus de soare care joaca rolul de simbol wild si un diamant care functioneaza ca simbol scatter.
Sase simboluri de diamant pe o linie activa iti da sansa sa castigi pana la 60,000 credite instant. De asemenea, acest simbol poate genera pana la 50 rotiri gratuite pentru sase simboluri similare pe ecran. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Raging Rhino este primul joc adaugat in data de 9-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Animale Salbatice Aparate cu Natura Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Halloween slot
10 ani in urma
403 Jucate
Grand Roulette
10 ani in urma
446 Jucate
Tenis de masa online
10 ani in urma
380 Jucate
East Sea Dragon King
3 ani in urma
660 Jucate
Multi Gaminator
10 ani in urma
473 Jucate
Royal Secrets
5 ani in urma
557 Jucate
Wolverine 3D
10 ani in urma
381 Jucate
Golf Solitaire
10 ani in urma
342 Jucate
Thunderstruck 2
9 ani in urma
585 Jucate
Silver Surfer
9 ani in urma
380 Jucate
Extreme slot
10 ani in urma
378 Jucate
Illusionist
5 ani in urma
524 Jucate