Raging Rhino


cod adsense
4 ani in urma 216 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Raging Rhino:

Daca vrei sa vezi pe viu cele mai maiestuoase animale africane care pot fi intalnite in jungla africana atunci te invit sa joci Raging Rhino slot, un joc interesant care a fost lansat de WMS Gaming in anul 2014. Jocul reuneste o varietate de animale africane precum rinoceri, leoparzi, gorile si alte animale care traiesc in Africa. Fundalul jocului este un apus de soare iar coloana sonora imita sunetul animalelelor din Africa.
Interfata jocul este diferita de alte jocuri la aparate lansate de WMS si vine cu 6 bobine, 4 randuri si pana la 4,096 combinatii castigatoare. Pariurile care pot fi alocate de jucatori variaza intre 1 si 60 credite per runda.
Beneficiezi de doua simboluri speciale reprezentate de un apus de soare care joaca rolul de simbol wild si un diamant care functioneaza ca simbol scatter.
Sase simboluri de diamant pe o linie activa iti da sansa sa castigi pana la 60,000 credite instant. De asemenea, acest simbol poate genera pana la 50 rotiri gratuite pentru sase simboluri similare pe ecran. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Raging Rhino este primul joc adaugat in data de 9-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Animale Salbatice Aparate cu Natura Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Fruits & Jokers
4 ani in urma
414 Jucate
Egyptian Gold
7 ani in urma
270 Jucate
Fruit Case
9 ani in urma
267 Jucate
Reel Rush
9 ani in urma
342 Jucate
Fruits of Ra
9 ani in urma
226 Jucate
Big Top
8 ani in urma
299 Jucate
Pharaoh’s Ring
7 ani in urma
407 Jucate
Dinos Rhino
9 ani in urma
205 Jucate
Blackjack Slot
9 ani in urma
201 Jucate
Juicy Fruits
9 ani in urma
371 Jucate
Samurai’s Fortune
4 ani in urma
240 Jucate
No Mercy
9 ani in urma
226 Jucate