Rage of the Seas


cod adsense
12 luni in urma 245 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Rage of the Seas:

Providerul suedez NetEnt atrage atentia tuturor jucatorilor cu o noua lansare in materie de jocuri slot, intitulat Rage of the Seas. Acest joc are o tematica de pirati, iar in timpul jocului puteti activa un numar de 6 caracteristici interesante.
Jocul vine cu un design grafic atractiv de înaltă calitate iar coloana sonora te transporta in mijlocul aventurii, alaturi de cei mai puternici pirati.
Jocul la aparate Rage of the Seas se joaca cu pana la 1.024 moduri de a câștiga incorporate in 5 tamburi.
Dacă doriți să extindeți zona de joc cu până la 7 rânduri, trebuie să aterizați simbolul boost. Acest simbol poate apărea pe rolele 2, 3 și 4. Există, de asemenea, o maimuță care va ieși din simbolul boost pentru a deschide ferestrele și a extinde rândurile.
In timpul jocului puteti activa caracteristici precum Stacked Wilds, Spreading Wilds, Major Reel Upgrade și Minor Reel Upgrade.


INSTRUCTIUNI: Jocul Rage of the Seas este primul joc adaugat in data de 23-septembrie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Fruits Evolution
6 ani in urma
177 Jucate
Crazy Doctor
8 ani in urma
193 Jucate
Tripeaks Solitaire
9 ani in urma
182 Jucate
Video Poker
9 ani in urma
227 Jucate
India Slot
8 ani in urma
214 Jucate
Panter Moon
7 ani in urma
200 Jucate
Golden Tour
9 ani in urma
174 Jucate
Sylvan Spirits
9 luni in urma
136 Jucate
Medusa MegaWays
3 ani in urma
277 Jucate
Charming Lady Luck
7 ani in urma
213 Jucate
Magical Forest 2013
9 ani in urma
240 Jucate
Troll Hunters
8 ani in urma
198 Jucate