Rage of the Seas


cod adsense
9 luni in urma 210 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Rage of the Seas:

Providerul suedez NetEnt atrage atentia tuturor jucatorilor cu o noua lansare in materie de jocuri slot, intitulat Rage of the Seas. Acest joc are o tematica de pirati, iar in timpul jocului puteti activa un numar de 6 caracteristici interesante.
Jocul vine cu un design grafic atractiv de înaltă calitate iar coloana sonora te transporta in mijlocul aventurii, alaturi de cei mai puternici pirati.
Jocul la aparate Rage of the Seas se joaca cu pana la 1.024 moduri de a câștiga incorporate in 5 tamburi.
Dacă doriți să extindeți zona de joc cu până la 7 rânduri, trebuie să aterizați simbolul boost. Acest simbol poate apărea pe rolele 2, 3 și 4. Există, de asemenea, o maimuță care va ieși din simbolul boost pentru a deschide ferestrele și a extinde rândurile.
In timpul jocului puteti activa caracteristici precum Stacked Wilds, Spreading Wilds, Major Reel Upgrade și Minor Reel Upgrade.


INSTRUCTIUNI: Jocul Rage of the Seas este primul joc adaugat in data de 23-septembrie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Rex
4 ani in urma
168 Jucate
Rex
Super 20
4 ani in urma
216 Jucate
Carti 21
8 ani in urma
305 Jucate
Master snooker
9 ani in urma
213 Jucate
Pirate 2
7 ani in urma
188 Jucate
Savannah Cash
3 ani in urma
159 Jucate
Gonzo’s Quest
9 ani in urma
149 Jucate
Lucky Girls
6 ani in urma
157 Jucate
Dynasty of Ra
5 ani in urma
191 Jucate
Gorilla
7 ani in urma
172 Jucate
Beetle mania
8 ani in urma
213 Jucate
Slot cu capsuni si fructe
8 ani in urma
275 Jucate