Rage of the Seas


4 luni in urma 131 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Rage of the Seas:

Providerul suedez NetEnt atrage atentia tuturor jucatorilor cu o noua lansare in materie de jocuri slot, intitulat Rage of the Seas. Acest joc are o tematica de pirati, iar in timpul jocului puteti activa un numar de 6 caracteristici interesante.
Jocul vine cu un design grafic atractiv de înaltă calitate iar coloana sonora te transporta in mijlocul aventurii, alaturi de cei mai puternici pirati.
Jocul la aparate Rage of the Seas se joaca cu pana la 1.024 moduri de a câștiga incorporate in 5 tamburi.
Dacă doriți să extindeți zona de joc cu până la 7 rânduri, trebuie să aterizați simbolul boost. Acest simbol poate apărea pe rolele 2, 3 și 4. Există, de asemenea, o maimuță care va ieși din simbolul boost pentru a deschide ferestrele și a extinde rândurile.
In timpul jocului puteti activa caracteristici precum Stacked Wilds, Spreading Wilds, Major Reel Upgrade și Minor Reel Upgrade.


INSTRUCTIUNI: Jocul Rage of the Seas este primul joc adaugat in data de 23-septembrie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Exotic Cats
2 ani in urma
137 Jucate
8 Dragons
4 ani in urma
160 Jucate
Gold Raider
8 ani in urma
91 Jucate
Victorious
8 ani in urma
120 Jucate
The Tablet of Amun Ra
4 luni in urma
155 Jucate
Rise of Maya
12 luni in urma
201 Jucate
Apollo God of the Sun
3 ani in urma
158 Jucate
Biliard pentru profesionisti
8 ani in urma
102 Jucate
Solitaire Pro
8 ani in urma
92 Jucate
Vikings Expansion
6 ani in urma
134 Jucate
Tiger’s Claw
3 ani in urma
103 Jucate
The Exterminator
8 ani in urma
128 Jucate