Rage of the Seas


1 luna in urma 35 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Rage of the Seas:

Providerul suedez NetEnt atrage atentia tuturor jucatorilor cu o noua lansare in materie de jocuri slot, intitulat Rage of the Seas. Acest joc are o tematica de pirati, iar in timpul jocului puteti activa un numar de 6 caracteristici interesante.
Jocul vine cu un design grafic atractiv de înaltă calitate iar coloana sonora te transporta in mijlocul aventurii, alaturi de cei mai puternici pirati.
Jocul la aparate Rage of the Seas se joaca cu pana la 1.024 moduri de a câștiga incorporate in 5 tamburi.
Dacă doriți să extindeți zona de joc cu până la 7 rânduri, trebuie să aterizați simbolul boost. Acest simbol poate apărea pe rolele 2, 3 și 4. Există, de asemenea, o maimuță care va ieși din simbolul boost pentru a deschide ferestrele și a extinde rândurile.
In timpul jocului puteti activa caracteristici precum Stacked Wilds, Spreading Wilds, Major Reel Upgrade și Minor Reel Upgrade.


INSTRUCTIUNI: Jocul Rage of the Seas este primul joc adaugat in data de 23-septembrie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Super Slot
7 ani in urma
53 Jucate
Secret Elixir
3 ani in urma
66 Jucate
Speed biliard 3D
8 ani in urma
63 Jucate
Wizard’s Ring
3 ani in urma
73 Jucate
Halloween horror slot
7 ani in urma
55 Jucate
By the Rivers of Buffalo
2 ani in urma
112 Jucate
Creature From the Black Lagoon
7 ani in urma
60 Jucate
Spiderman Relevations
7 ani in urma
65 Jucate
Dragon Orb
3 ani in urma
73 Jucate
Wild Wolf
7 ani in urma
85 Jucate
Vanilla Cocktails
7 ani in urma
67 Jucate
Mega Hot
7 ani in urma
77 Jucate