Rage of the Seas


cod adsense
1 an in urma 320 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Rage of the Seas:

Providerul suedez NetEnt atrage atentia tuturor jucatorilor cu o noua lansare in materie de jocuri slot, intitulat Rage of the Seas. Acest joc are o tematica de pirati, iar in timpul jocului puteti activa un numar de 6 caracteristici interesante.
Jocul vine cu un design grafic atractiv de înaltă calitate iar coloana sonora te transporta in mijlocul aventurii, alaturi de cei mai puternici pirati.
Jocul la aparate Rage of the Seas se joaca cu pana la 1.024 moduri de a câștiga incorporate in 5 tamburi.
Dacă doriți să extindeți zona de joc cu până la 7 rânduri, trebuie să aterizați simbolul boost. Acest simbol poate apărea pe rolele 2, 3 și 4. Există, de asemenea, o maimuță care va ieși din simbolul boost pentru a deschide ferestrele și a extinde rândurile.
In timpul jocului puteti activa caracteristici precum Stacked Wilds, Spreading Wilds, Major Reel Upgrade și Minor Reel Upgrade.


INSTRUCTIUNI: Jocul Rage of the Seas este primul joc adaugat in data de 23-septembrie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Dungeons and Dragons
9 ani in urma
261 Jucate
Distractie la aparate
9 ani in urma
215 Jucate
Lion Empreror
7 ani in urma
219 Jucate
Zombi Slot
9 ani in urma
238 Jucate
Aztec Trasures
8 ani in urma
396 Jucate
Book of Cai Shen
1 an in urma
294 Jucate
Golden Ark
8 ani in urma
291 Jucate
Egypt Sky
5 ani in urma
375 Jucate
Aparate  Lucky
9 ani in urma
221 Jucate
Aztec’s Fortune
7 ani in urma
272 Jucate
Mermaids Millions
8 ani in urma
293 Jucate
Fruit Cocktail
9 ani in urma
1526 Jucate