Quest to the West


7 luni in urma 224 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Quest to the West:

Furnizorul de sloturi online Betsoft te invita intr-o noua calatorie epica in lumea legendelor asiatice cu Quest to the West, un joc cu 5 bobine, 25 linii de plata si un RTP foarte bun de 97.53%. Premiile care pot fi castigate in acest joc pot avea valori maxime de pana la x1.260.
Jocul la aparate Quest to the West este disponibil pe telefoane mobile și tablete, iar pariurile pot varia intre 0.04 și 80 unitati per runda.
Include un design spectaculos care se apropie foarte mult ca stil de un joc video iar cele mai importante caracteristici din joc sunt functia respin si bonusul cu rotiri gratuite.
Teme și simboluri
Simbolurile cu cea mai mică valoare sunt reprezentate de 10, J, Q, K, As, iar cele de mare valoare sunt reprezentate de zeul maimuță, flori de lotus, cai, dragoni si altele.
Când 3 simboluri de zeul maimuta apar pe ecran se activeaza caracteristica respin sau bonusul de rotiri gratuite. Rolele încep să se rotească pe măsură ce simboluri de zeul maimuta se mută la stânga până când toate dispar complet de pe ecran și premiile acumulate sunt colectate.


INSTRUCTIUNI: Jocul Quest to the West este primul joc adaugat in data de 9-iunie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Betsoft si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Lemon Cherry
2 ani in urma
129 Jucate
Wild Thing
4 ani in urma
115 Jucate
Sugarush
5 ani in urma
109 Jucate
Forty Thieves
8 ani in urma
111 Jucate
Hot Shot
8 ani in urma
125 Jucate
Cash Wizard
4 ani in urma
125 Jucate
Rainforest Dream
5 ani in urma
98 Jucate
Fruit Gold slot
8 ani in urma
100 Jucate
Pharaoh’s Gold III
3 ani in urma
118 Jucate
Crazy Monkey Clasic
3 ani in urma
147 Jucate
Champagne
7 ani in urma
125 Jucate
Pharaoh’s Lotus
6 ani in urma
103 Jucate