Quest to the West


cod adsense
3 ani in urma 740 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Quest to the West:

Furnizorul de sloturi online Betsoft te invita intr-o noua calatorie epica in lumea legendelor asiatice cu Quest to the West, un joc cu 5 bobine, 25 linii de plata si un RTP foarte bun de 97.53%. Premiile care pot fi castigate in acest joc pot avea valori maxime de pana la x1.260.
Jocul la aparate Quest to the West este disponibil pe telefoane mobile și tablete, iar pariurile pot varia intre 0.04 și 80 unitati per runda.
Include un design spectaculos care se apropie foarte mult ca stil de un joc video iar cele mai importante caracteristici din joc sunt functia respin si bonusul cu rotiri gratuite.
Teme și simboluri
Simbolurile cu cea mai mică valoare sunt reprezentate de 10, J, Q, K, As, iar cele de mare valoare sunt reprezentate de zeul maimuță, flori de lotus, cai, dragoni si altele.
Când 3 simboluri de zeul maimuta apar pe ecran se activeaza caracteristica respin sau bonusul de rotiri gratuite. Rolele încep să se rotească pe măsură ce simboluri de zeul maimuta se mută la stânga până când toate dispar complet de pe ecran și premiile acumulate sunt colectate.


INSTRUCTIUNI: Jocul Quest to the West este primul joc adaugat in data de 9-iunie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Betsoft si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Honey Honey Honey
4 ani in urma
873 Jucate
King of the Aztecs
10 ani in urma
545 Jucate
Juicy Fruits
10 ani in urma
540 Jucate
Book of Aztec
8 ani in urma
494 Jucate
Star Trek
10 ani in urma
487 Jucate
Car Slots
10 ani in urma
457 Jucate
Black Gold
11 ani in urma
449 Jucate
Egyptian Gods
9 ani in urma
531 Jucate
Polar Explorer
6 ani in urma
491 Jucate
Fruit Cocktail 7
8 ani in urma
512 Jucate
Hercules Mythical Warrior
8 ani in urma
600 Jucate
Hold Your Horses
7 ani in urma
551 Jucate