Queen of the Wild


cod adsense
4 ani in urma 240 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Queen of the Wild:

Descopera frumoasa legenda a printesei amazonului cu Queen of the Wild, unul din cele mai apreciate jocuri slot lansate de faimoasa marca WMS. Jocul vine cu o interfata moderna, creata in HTML5 iar tematica relationeaza perfect cu atmosfera de aventura in inima junglei periculoase din Amazon. Jocul la aparate Queen of the Wild include un numar de 5 tamburi, 20 linii de bet si un buget care nu depaseste valoarea de 1,000 credite. Per cele 20 linii disponibile ai posibilitatea de a aplica un pariu maxim de 80 credite.
Simboluri precum un tigru, printesa junglei, un papagal si capul de gorila sunt cele mai valoaroase din joc si pot genera premii intre 200 si 2,250 monede cad pariul per linie este de 4 credite. Simbolul de cap de gorila actioneaza ca simbol wils standard si poate genera cel mai mare premiu care poate fi luat in acest joc. Frumoasa printesa amazonica este simbol scatter si activeaza o runda speciala de rotiri gratuite unde poti captura pana la 100 rotiri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Queen of the Wild este primul joc adaugat in data de 8-noiembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Animale Salbatice Aparate cu Tigri Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Oasis Poker
9 ani in urma
301 Jucate
Mermaid’s Diamond
5 ani in urma
241 Jucate
Book of Gods
4 ani in urma
293 Jucate
Jack Hammer Slot
9 ani in urma
248 Jucate
100 Super Hot
5 ani in urma
508 Jucate
Book of Immortals
3 ani in urma
323 Jucate
Black Gold
9 ani in urma
237 Jucate
Mayan Moons
5 ani in urma
225 Jucate
Treasure under sea
9 ani in urma
233 Jucate
Wild Wiches
9 ani in urma
219 Jucate
Lady’s Charms 2
5 ani in urma
270 Jucate
Castle of Cards
9 ani in urma
215 Jucate