Queen of the Wild


cod adsense
4 ani in urma 286 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Queen of the Wild:

Descopera frumoasa legenda a printesei amazonului cu Queen of the Wild, unul din cele mai apreciate jocuri slot lansate de faimoasa marca WMS. Jocul vine cu o interfata moderna, creata in HTML5 iar tematica relationeaza perfect cu atmosfera de aventura in inima junglei periculoase din Amazon. Jocul la aparate Queen of the Wild include un numar de 5 tamburi, 20 linii de bet si un buget care nu depaseste valoarea de 1,000 credite. Per cele 20 linii disponibile ai posibilitatea de a aplica un pariu maxim de 80 credite.
Simboluri precum un tigru, printesa junglei, un papagal si capul de gorila sunt cele mai valoaroase din joc si pot genera premii intre 200 si 2,250 monede cad pariul per linie este de 4 credite. Simbolul de cap de gorila actioneaza ca simbol wils standard si poate genera cel mai mare premiu care poate fi luat in acest joc. Frumoasa printesa amazonica este simbol scatter si activeaza o runda speciala de rotiri gratuite unde poti captura pana la 100 rotiri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Queen of the Wild este primul joc adaugat in data de 8-noiembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Animale Salbatice Aparate cu Tigri Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Pot of Gold
9 ani in urma
299 Jucate
Joc de biliard
10 ani in urma
272 Jucate
Jackpot Express  Slot
9 ani in urma
247 Jucate
Super Slot
9 ani in urma
349 Jucate
Devil’s Delight
10 ani in urma
271 Jucate
Cleopatra XVIII
7 ani in urma
402 Jucate
Dynasty of Ming
9 ani in urma
322 Jucate
Hercules Mythical Warrior
7 ani in urma
428 Jucate
Dragoni la aparate
9 ani in urma
490 Jucate
Super Safari
8 ani in urma
303 Jucate
Frog Story
5 ani in urma
472 Jucate
Samurai’s Fortune
5 ani in urma
296 Jucate