Prissy Princess


cod adsense
4 ani in urma 207 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Prissy Princess:

Daca esti atras de jocurile concepute cu tematica inspirata din basme cu cavaleri si dragoni atunci esti invitat sa testezi in mod gratuit Prissy Princess slot, cel mai nou joc lansat de compania Playn’Go in luna februarie 2017.
Cavalerii galanți și un dragon plin de viață rivalizează pentru inima unei frumoase printese în Prissy Princess, un joc video slot cu 5 role situat într-o lume medievală plină de viață de-a lungul a 20 de linii de plată fixe, unde există numeroase secvențe bonus și surprize cu jokeri. Jocul Prissy Princess la aparate include două simboluri joker (celebra prințesă blondă și jucăușul dragon care suflă foc) și trei simboluri scatter bonus frumos decorate (steagul purpuriu, cel verde și cel albastru). Simbolurile joker înlocuiesc orice alt simbol de pe rolă, cu excepția simbolurilor scatter, pentru a ajuta la alcătuirea combinațiilor câștigătoare.

Secvența Turnuri ruinate este inițiată la sfârșitul fiecărei rotiri câștigătoare. Orice rolă care a conținut o poziție ce face parte dintr-o combinație câștigătoare va cădea și se va reroti în timp ce toate celelalte role sunt păstrate. Această secvență poate fi reinițiată de maxim patru ori sau până când nu mai există nicio combinație câștigătoare pe liniile de plată fixe. Dacă supraviețuiți suficient de mult timp secvenței Turnuri ruinate și aterizează pe o combinație câștigătoare în cea de-a patra rerotire, conținutul Cufărului cu comori va fi dezvăluit și veți fi recompensat fie cu un multiplicator aleatoriu al pariului total sau un multiplicator aleatoriu al câștigului total!

Afișarea sau colectarea tuturor celor trei simboluri scatter bonus (steagul purpuriu pe rola 1, steagul verde pe rola 3 și steagul roșu pe rola 5) va iniția jocul bonus Turneu. Obiectivul dvs. este să alegeți ce concurent credeți că va câștiga în fiecare rundă, dar cine va primi mâna prințesei la sfârșit?

Secvența Suflul dragonului poate fi inițiată aleatoriu când nu este realizat niciun câștig, unde până la trei simboluri poziționate oriunde pe role devin jokeri Foc. Secvența nu poate fi inițiată în timpul rerotirilor suplimentare care apar din secvența Turnuri ruinate. Jokerul Foc înlocuiește orice alt simbol de pe rolă cu excepția simbolurilor bonus scatter, pentru a ajuta la alcătuirea combinațiilor câștigătoare.

Atunci când oricare rolă conține oricare trei cavaleri, secvența Mândria dragonului este inițiată iar un joker dragon extins va apărea să își ocupe locul cu mândrie. Simbolurile Joker normal și joker Foc nu contribuie la inițierea acestei secvențe.


INSTRUCTIUNI: Jocul Prissy Princess este primul joc adaugat in data de 21-februarie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Jocuri Speciale si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Sabertooth
2 ani in urma
386 Jucate
Strolling Staxx: Cubic Fruits
3 ani in urma
232 Jucate
Spartan Fire
12 luni in urma
322 Jucate
Halloween Jack
3 ani in urma
227 Jucate
Chukcha
8 ani in urma
167 Jucate
The Finer Reels of Life
9 ani in urma
174 Jucate
Queen Of Hearts Deluxe
6 ani in urma
221 Jucate
Pyramid: Quest for Immortality
6 ani in urma
225 Jucate
Mayan Gold
5 ani in urma
255 Jucate
Elektra
8 ani in urma
259 Jucate
Lucky Dragon
7 ani in urma
226 Jucate
Boomanji
8 ani in urma
205 Jucate