Pride and Prey

Pride and Prey

1 an in urma 41 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Pride and Prey:

Daca esti un aventurier si-ti plac calatoriile pline de actiune si aventura atunci iti recomand Pride and Prey, un nou joc din colectia companiei Red7 in colaborare cu WMS. Jocul are un aspect placut iar interfata este optimizata pentru toate telefoanele inteligente de ultima generatie. Tematica jocului este despre animale salbatice iar simbolurile principale sunt reprezentate de animale precum girafe, lei, zebre, girafe si logo-ul jocului.
Jocul la aparate Pride and Prey are o configuratie simpla cu 5 tamburi si 20 linii fixe de castig. Pariul maxim poate fi setat la valoarea de 200 credite.
Cele doua simboluri speciale au roluri diferite in acest joc. Simbolul wild poate inlocui orice simbol din joc iar leul poate activa singura caracteristica din joc. Mult noroc!

INSTRUCTIUNI: Jocul Pride and Prey este primul joc adaugat in data de 27-martie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino aparate cu Africa Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Lady Luck
5 ani in urma
9 Jucate
Fairy Queen
6 ani in urma
4 Jucate
Alice and the Mad Tea Party
7 ani in urma
4 Jucate
Slot bar 777
7 ani in urma
4 Jucate
The Mask of Zorro
2 ani in urma
7 Jucate
Amazon’s Diamonds
3 ani in urma
7 Jucate
Bugs n Bees
5 ani in urma
19 Jucate
Legendary Rome
2 ani in urma
7 Jucate
100 Pandas
6 ani in urma
7 Jucate
Superfruit 7
2 ani in urma
4 Jucate
PandaMania
2 ani in urma
6 Jucate
Highway Kings
7 ani in urma
4 Jucate