Pride and Prey


1 an in urma 159 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Pride and Prey:

Daca esti un aventurier si-ti plac calatoriile pline de actiune si aventura atunci iti recomand Pride and Prey, un nou joc din colectia companiei Red7 in colaborare cu WMS. Jocul are un aspect placut iar interfata este optimizata pentru toate telefoanele inteligente de ultima generatie. Tematica jocului este despre animale salbatice iar simbolurile principale sunt reprezentate de animale precum girafe, lei, zebre, girafe si logo-ul jocului.
Jocul la aparate Pride and Prey are o configuratie simpla cu 5 tamburi si 20 linii fixe de castig. Pariul maxim poate fi setat la valoarea de 200 credite.
Cele doua simboluri speciale au roluri diferite in acest joc. Simbolul wild poate inlocui orice simbol din joc iar leul poate activa singura caracteristica din joc. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Pride and Prey este primul joc adaugat in data de 27-martie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino aparate cu Africa Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Burning Desire
7 ani in urma
67 Jucate
Super  Spin Poker
7 ani in urma
68 Jucate
Fruits & Jokers
2 ani in urma
106 Jucate
Star Attraction
3 ani in urma
62 Jucate
Candy & Fruits
6 ani in urma
76 Jucate
Spartania la aparate
8 ani in urma
73 Jucate
Sweet Life
7 ani in urma
87 Jucate
Slot cu cirese si septari
8 ani in urma
62 Jucate
Flaming Hot Extreme
8 luni in urma
275 Jucate
Ruleta gratis
8 ani in urma
74 Jucate
Biliard cu masini
8 ani in urma
63 Jucate
The Mummy
8 ani in urma
60 Jucate