LINKURI SPONSORIZATE  Pride and Prey

  400 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Pride and Prey:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Daca esti un aventurier si-ti plac calatoriile pline de actiune si aventura atunci iti recomand Pride and Prey, un nou joc din colectia companiei Red7 in colaborare cu WMS. Jocul are un aspect placut iar interfata este optimizata pentru toate telefoanele inteligente de ultima generatie. Tematica jocului este despre animale salbatice iar simbolurile principale sunt reprezentate de animale precum girafe, lei, zebre, girafe si logo-ul jocului.
  Jocul la aparate Pride and Prey are o configuratie simpla cu 5 tamburi si 20 linii fixe de castig. Pariul maxim poate fi setat la valoarea de 200 credite.
  Cele doua simboluri speciale au roluri diferite in acest joc. Simbolul wild poate inlocui orice simbol din joc iar leul poate activa singura caracteristica din joc. Mult noroc!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Pride and Prey este primul joc adaugat in data de 27-martie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino aparate cu Africa Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 400 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Pride and Prey trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Pride and Prey

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE