Pride and Prey


cod adsense
2 ani in urma 299 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Pride and Prey:

Daca esti un aventurier si-ti plac calatoriile pline de actiune si aventura atunci iti recomand Pride and Prey, un nou joc din colectia companiei Red7 in colaborare cu WMS. Jocul are un aspect placut iar interfata este optimizata pentru toate telefoanele inteligente de ultima generatie. Tematica jocului este despre animale salbatice iar simbolurile principale sunt reprezentate de animale precum girafe, lei, zebre, girafe si logo-ul jocului.
Jocul la aparate Pride and Prey are o configuratie simpla cu 5 tamburi si 20 linii fixe de castig. Pariul maxim poate fi setat la valoarea de 200 credite.
Cele doua simboluri speciale au roluri diferite in acest joc. Simbolul wild poate inlocui orice simbol din joc iar leul poate activa singura caracteristica din joc. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Pride and Prey este primul joc adaugat in data de 27-martie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino aparate cu Africa Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Simple Jackpot Slots
8 ani in urma
171 Jucate
Aparate cu monstrii
8 ani in urma
145 Jucate
King of Atlantis
4 ani in urma
164 Jucate
Devil’s Delight
9 ani in urma
161 Jucate
Quick Hit Las Vegas
7 ani in urma
195 Jucate
Red Chilli Wins
2 ani in urma
447 Jucate
Spirits of Aztec
4 ani in urma
186 Jucate
Fairy Tale
6 ani in urma
204 Jucate
The Legend of Olimpus
7 ani in urma
168 Jucate
Renegades
4 ani in urma
177 Jucate
Aparate cu bani
8 ani in urma
213 Jucate
China Shores
3 ani in urma
253 Jucate