Polar Explorer


cod adsense
4 ani in urma 230 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Polar Explorer:

Compania RTG te trimite intr-o calatorie plina de aventura cu Polar Explorer slot, un alt joc creat cu o grafica incredibila si un premiu fabulos care poate ajunge la o valoare maxima de 50,000 credite. Acest joc este conceput cu animatii si efecte sonore excelente iar cele mai reprezentative simboluri din joc sunt: un explorator, o barca de navigat, o foca, o busola si simbolurile traditionale intalnite la multe jocuri la aparate. Cel mai pretios simbol din joc este simbolul de explorator. Daca acesta aterizeaza de cinci ori pe aceeasi linie si pariul tau este de 6,25 credite per partida atunci poti intra in posesia unui premiu de 5,000 credite.
Jocul de pacanele online Polar Explorer are o structura bazica de 5×3 coloane, 25 linii de pariu si 1,000 credite pentru distractia ta online. Simbolul de explorator joaca rolul de simbol wild iar simbolul de barca de navigat are rol de scatter in acest joc. Cu simbolul de barca ai posibilitatea de a debloca pana la trei caracteristici de bonus unde poti castiga pana la 8 rotiri gratuite si alte premii surpriza.


INSTRUCTIUNI: Jocul Polar Explorer este primul joc adaugat in data de 6-septembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Magic Princess
8 ani in urma
173 Jucate
Mosquitozzz
8 ani in urma
189 Jucate
Solitaire
9 ani in urma
273 Jucate
Black Diamond
4 ani in urma
234 Jucate
The Pirates Tavern
7 ani in urma
223 Jucate
2 Million BC
9 ani in urma
263 Jucate
Pretty Kitty
3 ani in urma
224 Jucate
Golden Tour
9 ani in urma
181 Jucate
Lucky Rose
6 ani in urma
190 Jucate
Thunder Reels
8 ani in urma
179 Jucate
Magic Kingdom
6 ani in urma
228 Jucate
Crazy Bugs II
4 ani in urma
195 Jucate