Polar Explorer


cod adsense
5 ani in urma 411 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Polar Explorer:

Compania RTG te trimite intr-o calatorie plina de aventura cu Polar Explorer slot, un alt joc creat cu o grafica incredibila si un premiu fabulos care poate ajunge la o valoare maxima de 50,000 credite. Acest joc este conceput cu animatii si efecte sonore excelente iar cele mai reprezentative simboluri din joc sunt: un explorator, o barca de navigat, o foca, o busola si simbolurile traditionale intalnite la multe jocuri la aparate. Cel mai pretios simbol din joc este simbolul de explorator. Daca acesta aterizeaza de cinci ori pe aceeasi linie si pariul tau este de 6,25 credite per partida atunci poti intra in posesia unui premiu de 5,000 credite.
Jocul de pacanele online Polar Explorer are o structura bazica de 5×3 coloane, 25 linii de pariu si 1,000 credite pentru distractia ta online. Simbolul de explorator joaca rolul de simbol wild iar simbolul de barca de navigat are rol de scatter in acest joc. Cu simbolul de barca ai posibilitatea de a debloca pana la trei caracteristici de bonus unde poti castiga pana la 8 rotiri gratuite si alte premii surpriza.


INSTRUCTIUNI: Jocul Polar Explorer este primul joc adaugat in data de 6-septembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

China Shores with Quick Strike
4 ani in urma
512 Jucate
Lucky Rose
8 ani in urma
484 Jucate
Super Hoot Loot
9 ani in urma
388 Jucate
Dragon’s Pearl
6 ani in urma
379 Jucate
Bust the Bank
10 ani in urma
480 Jucate
Eye of RA
5 ani in urma
597 Jucate
Rooks Revenge
10 ani in urma
337 Jucate
Queen of Oceans
8 ani in urma
379 Jucate
Dragon Island
10 ani in urma
366 Jucate
Aparate cu comori
10 ani in urma
0 Jucate
Distractie la aparate
10 ani in urma
307 Jucate
Slot Bar la aparate
10 ani in urma
305 Jucate