Plataea


cod adsense
4 ani in urma 401 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Plataea:

Faimoasa societate WMS iti da posibilitatea sa descoperi legenda spartanilor cu Plataea slot, un joc plin de istorie care te transporta instant in era imperiului roman. Acest joc a fost lansat acum cativa ani in urma de WMS si vine cu o interfata optimizata pentru majoritatea dispozitivelor mobila care folosesc Android.
Simbolurile gasite in timpul jocului sunt create intr-un stil roman iar cel mai atractiv premiu din joc nu depaseste valoarea de 1,000 credite.
Jocul ca la aparate Plataea se joaca cu 4 randuri si 5 tamburi unde sunt incorporate un total de 50 linii castigatoare.
In timpul jocului vei intalni un simbol wild reprezentat de un spartan cu o casca pe cap si un simbol scatter, reprezentat de Colosseumul. Acest ultim simbol iti da accesul la o runda de rotiri gratuite in momentul in care ai o combinatie castigatoare de trei sau mai multe simboluri de templu. In acesta runda poti castiga pana la 10 rotiri gratuite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Plataea este primul joc adaugat in data de 9-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Gladiatori Aparate cu Imperiul Roman Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Grace of Cleopatra
8 ani in urma
347 Jucate
Book of Ra
9 ani in urma
631 Jucate
Jackpot Express  Slot
10 ani in urma
326 Jucate
Boo of Ra 6
5 ani in urma
373 Jucate
Poker Solitaire Deluxe
10 ani in urma
340 Jucate
Free Solitaire Galaxy
10 ani in urma
445 Jucate
Aztec’s Fortune
8 ani in urma
451 Jucate
Native Treasure
10 ani in urma
426 Jucate
Lucky Lady’s Charm Deluxe
6 ani in urma
645 Jucate
The McMurphys
10 ani in urma
338 Jucate
Sport Slot
10 ani in urma
380 Jucate
Forsaken Kingdom
8 ani in urma
365 Jucate