LINKURI SPONSORIZATEPlataea

178 ori


Descriere si functionalitati pentru slotul online Plataea:

Please complete the required fields.
Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

Faimoasa societate WMS iti da posibilitatea sa descoperi legenda spartanilor cu Plataea slot, un joc plin de istorie care te transporta instant in era imperiului roman. Acest joc a fost lansat acum cativa ani in urma de WMS si vine cu o interfata optimizata pentru majoritatea dispozitivelor mobila care folosesc Android.
Simbolurile gasite in timpul jocului sunt create intr-un stil roman iar cel mai atractiv premiu din joc nu depaseste valoarea de 1,000 credite.
Jocul ca la aparate Plataea se joaca cu 4 randuri si 5 tamburi unde sunt incorporate un total de 50 linii castigatoare.
In timpul jocului vei intalni un simbol wild reprezentat de un spartan cu o casca pe cap si un simbol scatter, reprezentat de Colosseumul. Acest ultim simbol iti da accesul la o runda de rotiri gratuite in momentul in care ai o combinatie castigatoare de trei sau mai multe simboluri de templu. In acesta runda poti castiga pana la 10 rotiri gratuite.

INSTRUCTIUNI: Jocul Plataea este primul joc adaugat in data de 9-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Gladiatori Aparate cu Imperiul Roman Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 178 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Pentru a juca Plataea trebuie sa instalati:

Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

Comenteaza jocul Plataea

FACEBOOK


LINKURI SPONSORIZATE