Plataea


2 ani in urma 88 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Plataea:

Faimoasa societate WMS iti da posibilitatea sa descoperi legenda spartanilor cu Plataea slot, un joc plin de istorie care te transporta instant in era imperiului roman. Acest joc a fost lansat acum cativa ani in urma de WMS si vine cu o interfata optimizata pentru majoritatea dispozitivelor mobila care folosesc Android.
Simbolurile gasite in timpul jocului sunt create intr-un stil roman iar cel mai atractiv premiu din joc nu depaseste valoarea de 1,000 credite.
Jocul ca la aparate Plataea se joaca cu 4 randuri si 5 tamburi unde sunt incorporate un total de 50 linii castigatoare.
In timpul jocului vei intalni un simbol wild reprezentat de un spartan cu o casca pe cap si un simbol scatter, reprezentat de Colosseumul. Acest ultim simbol iti da accesul la o runda de rotiri gratuite in momentul in care ai o combinatie castigatoare de trei sau mai multe simboluri de templu. In acesta runda poti castiga pana la 10 rotiri gratuite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Plataea este primul joc adaugat in data de 9-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Gladiatori Aparate cu Imperiul Roman Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Relic Raiders
8 ani in urma
67 Jucate
Funky Fruits Farm
7 ani in urma
72 Jucate
Wild Huskies
6 ani in urma
75 Jucate
Poker englezesc
7 ani in urma
93 Jucate
Aparate  Lucky
8 ani in urma
76 Jucate
Mr Good
8 ani in urma
74 Jucate
Joc de ping-pong
8 ani in urma
65 Jucate
Fantastic Four
7 ani in urma
69 Jucate
Hercules High & Mighty
4 ani in urma
84 Jucate
Aparate cu trifoi si septari
8 ani in urma
109 Jucate
Hot Choice Deluxe
5 luni in urma
135 Jucate
The Tablet of Amun Ra
2 luni in urma
95 Jucate