Pharaoh’s Treasure Deluxe


cod adsense
4 ani in urma 181 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Pharaoh’s Treasure Deluxe:

Calatoreste in Egiptul antic pentru a descoperi comorile pierdute cu ajutorul companiei Playtech care a lansat recent cea mai noua versiune a faimosului joc Pharaoh’s Treasure numita Pharaoh’s Treasure Deluxe slot. Acesta noua versiune vine cu o grafica spectaculoasa si cu cateva functii aditionale care te vor captura instant. Pharaoh’s Treasure Deluxe la aparate are pe fundal o imagine din desrtul arid al Egiptului iar cele mai reprezentative simboluri incluse in joc sunt reprezentate de Cleopatra, regina Egiptului, zeul pisica, piramide, faraoni si multe alte elemente inspirate din cultura egipteana.
Jocul de pacanele Pharaoh’s Treasure Deluxe vine cu o configuratie clasica de 5×3 tamburi de invartire, 20 linii fixe care nu pot fi modificate si un buget de 1,000 monede pentru a juca in modul demo.
Simbolul wild este reprezentat de logo-ul jocului si inlocuiste orice simbol din joc pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul de faraon este un simbol special si poate declansa unul din cele doua jocuri de bonus. Cele doua jocuri de bonus ofera jucatorilor premii si pana la 15 rotiri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Pharaoh’s Treasure Deluxe este primul joc adaugat in data de 19-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Azteca
4 ani in urma
271 Jucate
Carti Solitaire
8 ani in urma
202 Jucate
Crazy Fruits
8 ani in urma
184 Jucate
Spirits of Aztec
4 ani in urma
209 Jucate
Gin Rummy
8 ani in urma
229 Jucate
Temple of Ausar
4 ani in urma
204 Jucate
Hall of Gods
9 ani in urma
190 Jucate
Pharaoh’s Gold
3 ani in urma
217 Jucate
Savanna
5 ani in urma
212 Jucate
Stash of the Titans
8 ani in urma
179 Jucate
Halloween Fortune
9 ani in urma
204 Jucate
Secret code
9 ani in urma
181 Jucate