Pharaoh’s Treasure Deluxe


cod adsense
3 ani in urma 128 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Pharaoh’s Treasure Deluxe:

Calatoreste in Egiptul antic pentru a descoperi comorile pierdute cu ajutorul companiei Playtech care a lansat recent cea mai noua versiune a faimosului joc Pharaoh’s Treasure numita Pharaoh’s Treasure Deluxe slot. Acesta noua versiune vine cu o grafica spectaculoasa si cu cateva functii aditionale care te vor captura instant. Pharaoh’s Treasure Deluxe la aparate are pe fundal o imagine din desrtul arid al Egiptului iar cele mai reprezentative simboluri incluse in joc sunt reprezentate de Cleopatra, regina Egiptului, zeul pisica, piramide, faraoni si multe alte elemente inspirate din cultura egipteana.
Jocul de pacanele Pharaoh’s Treasure Deluxe vine cu o configuratie clasica de 5×3 tamburi de invartire, 20 linii fixe care nu pot fi modificate si un buget de 1,000 monede pentru a juca in modul demo.
Simbolul wild este reprezentat de logo-ul jocului si inlocuiste orice simbol din joc pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul de faraon este un simbol special si poate declansa unul din cele doua jocuri de bonus. Cele doua jocuri de bonus ofera jucatorilor premii si pana la 15 rotiri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Pharaoh’s Treasure Deluxe este primul joc adaugat in data de 19-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Ultra Hold and Spin
8 luni in urma
205 Jucate
Wolf Ridge
2 ani in urma
206 Jucate
Hot Seven
3 ani in urma
171 Jucate
Big Red
3 ani in urma
155 Jucate
Beach Slot
8 ani in urma
158 Jucate
Emerald Isle
8 ani in urma
135 Jucate
Mafia Smuggling
8 ani in urma
126 Jucate
Book of Magic
6 ani in urma
154 Jucate
The Last Crusade HD
6 ani in urma
134 Jucate
Ariana
6 ani in urma
151 Jucate
Bullion Bars
6 ani in urma
150 Jucate
Age of Troy
6 ani in urma
193 Jucate