Pharaoh’s Treasure Deluxe


cod adsense
5 ani in urma 446 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Pharaoh’s Treasure Deluxe:

Calatoreste in Egiptul antic pentru a descoperi comorile pierdute cu ajutorul companiei Playtech care a lansat recent cea mai noua versiune a faimosului joc Pharaoh’s Treasure numita Pharaoh’s Treasure Deluxe slot. Acesta noua versiune vine cu o grafica spectaculoasa si cu cateva functii aditionale care te vor captura instant. Pharaoh’s Treasure Deluxe la aparate are pe fundal o imagine din desrtul arid al Egiptului iar cele mai reprezentative simboluri incluse in joc sunt reprezentate de Cleopatra, regina Egiptului, zeul pisica, piramide, faraoni si multe alte elemente inspirate din cultura egipteana.
Jocul de pacanele Pharaoh’s Treasure Deluxe vine cu o configuratie clasica de 5×3 tamburi de invartire, 20 linii fixe care nu pot fi modificate si un buget de 1,000 monede pentru a juca in modul demo.
Simbolul wild este reprezentat de logo-ul jocului si inlocuiste orice simbol din joc pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul de faraon este un simbol special si poate declansa unul din cele doua jocuri de bonus. Cele doua jocuri de bonus ofera jucatorilor premii si pana la 15 rotiri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Pharaoh’s Treasure Deluxe este primul joc adaugat in data de 19-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Dolphin’s World
5 ani in urma
497 Jucate
Colossus Fruits
4 ani in urma
636 Jucate
Bejeweled
10 ani in urma
384 Jucate
Magical Forest
10 ani in urma
390 Jucate
Hotline
5 ani in urma
649 Jucate
Stampede
6 ani in urma
520 Jucate
Honey Honey Honey
4 ani in urma
826 Jucate
Wonder Slots
10 ani in urma
576 Jucate
Banana Splash
10 ani in urma
358 Jucate
Fire Opals
10 ani in urma
472 Jucate
The Dalai Panda
5 ani in urma
468 Jucate
Joker Slot
10 ani in urma
393 Jucate