Pharaoh’s Tomb


cod adsense
4 ani in urma 461 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Pharaoh’s Tomb:

Gaseste comorile ascunse in interiorul piramidelor si castiga premii fantasice cu Pharaoh’s Tomb slot, un alt joc dezvoltat de compania Novomatic care te trimite in universul misterios al civilizatiei egiptene. Tematica acestui joc este inspirata din Egiptul antic iar simbolurile principale sunt: hieroglife, logo-ul jocului, gandaci, diferite statui, faraoni si simbolurile clasice de J, Q, K si As care ofera premii inferioare in comparatie cu simbolurile standard. Jocul ca la aparate online Pharaoh’s Tomb prezinta o interfata cu 10 linii de bet si o configuratie de 5×3. Cele 10 linii de bet pot fi modificate in oricemoment al jocului, folosind butonul ‘Lines’.
Faraonul si logo-ul jocului sunt doua simboluri importante, primul este wild si poate inlocui orice simbol pentru a crea combinatii castigatoare iar al doilea deblocheaza o runda de rotiri automate unde poti castiga pana la 12 rotiri gratuite si un premiu surpriza.


INSTRUCTIUNI: Jocul Pharaoh’s Tomb este primul joc adaugat in data de 16-martie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

50 Horses
5 ani in urma
561 Jucate
Alchemy Fortunes
2 ani in urma
342 Jucate
Irish Eyes
9 ani in urma
410 Jucate
Gnome
9 ani in urma
851 Jucate
Luxor Valley
9 ani in urma
373 Jucate
Poker la Aparate
10 ani in urma
387 Jucate
Roaring Forties
9 ani in urma
773 Jucate
Treasures Island
8 ani in urma
416 Jucate
Wild Africa
7 ani in urma
474 Jucate
Lucky Haunter
10 ani in urma
390 Jucate
Ghostbusters
10 ani in urma
365 Jucate
Racing Slot
10 ani in urma
356 Jucate