Pharaoh’s Tomb


cod adsense
3 ani in urma 252 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Pharaoh’s Tomb:

Gaseste comorile ascunse in interiorul piramidelor si castiga premii fantasice cu Pharaoh’s Tomb slot, un alt joc dezvoltat de compania Novomatic care te trimite in universul misterios al civilizatiei egiptene. Tematica acestui joc este inspirata din Egiptul antic iar simbolurile principale sunt: hieroglife, logo-ul jocului, gandaci, diferite statui, faraoni si simbolurile clasice de J, Q, K si As care ofera premii inferioare in comparatie cu simbolurile standard. Jocul ca la aparate online Pharaoh’s Tomb prezinta o interfata cu 10 linii de bet si o configuratie de 5×3. Cele 10 linii de bet pot fi modificate in oricemoment al jocului, folosind butonul ‘Lines’.
Faraonul si logo-ul jocului sunt doua simboluri importante, primul este wild si poate inlocui orice simbol pentru a crea combinatii castigatoare iar al doilea deblocheaza o runda de rotiri automate unde poti castiga pana la 12 rotiri gratuite si un premiu surpriza.


INSTRUCTIUNI: Jocul Pharaoh’s Tomb este primul joc adaugat in data de 16-martie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Joaca Zeus II de WMS
2 ani in urma
195 Jucate
Joc la aparate Wild Wolf
8 ani in urma
152 Jucate
Master snooker
8 ani in urma
203 Jucate
Deck the Halls
8 ani in urma
134 Jucate
Super Black Jack
8 ani in urma
131 Jucate
Mega Hot
7 ani in urma
182 Jucate
Golden Pharaoh slot
8 ani in urma
136 Jucate
3 Card Poker
8 ani in urma
131 Jucate
Thunder Reels
7 ani in urma
135 Jucate
Lucky & Wild
3 ani in urma
223 Jucate
Dr Watts Up
8 ani in urma
137 Jucate
Alien Robots
8 ani in urma
137 Jucate