Pharaoh’s Tomb


2 ani in urma 122 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Pharaoh’s Tomb:

Gaseste comorile ascunse in interiorul piramidelor si castiga premii fantasice cu Pharaoh’s Tomb slot, un alt joc dezvoltat de compania Novomatic care te trimite in universul misterios al civilizatiei egiptene. Tematica acestui joc este inspirata din Egiptul antic iar simbolurile principale sunt: hieroglife, logo-ul jocului, gandaci, diferite statui, faraoni si simbolurile clasice de J, Q, K si As care ofera premii inferioare in comparatie cu simbolurile standard. Jocul ca la aparate online Pharaoh’s Tomb prezinta o interfata cu 10 linii de bet si o configuratie de 5×3. Cele 10 linii de bet pot fi modificate in oricemoment al jocului, folosind butonul ‘Lines’.
Faraonul si logo-ul jocului sunt doua simboluri importante, primul este wild si poate inlocui orice simbol pentru a crea combinatii castigatoare iar al doilea deblocheaza o runda de rotiri automate unde poti castiga pana la 12 rotiri gratuite si un premiu surpriza.


INSTRUCTIUNI: Jocul Pharaoh’s Tomb este primul joc adaugat in data de 16-martie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Book of Games
3 ani in urma
67 Jucate
2 Dragons
3 ani in urma
66 Jucate
Rainbow King
5 ani in urma
62 Jucate
Gold Rush Slot
7 ani in urma
67 Jucate
Aparate cu fructe exotice
7 ani in urma
90 Jucate
Lucky Tree
4 ani in urma
57 Jucate
Egyptian Fortunes
2 ani in urma
124 Jucate
Big Bad Wolf
7 ani in urma
65 Jucate
Book of Ra
6 ani in urma
147 Jucate
Ultra Hot Deluxe
8 ani in urma
60 Jucate
Roulette American
8 ani in urma
71 Jucate
Hold Your Horses
4 ani in urma
85 Jucate