Pharaoh’s Tomb


cod adsense
3 ani in urma 323 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Pharaoh’s Tomb:

Gaseste comorile ascunse in interiorul piramidelor si castiga premii fantasice cu Pharaoh’s Tomb slot, un alt joc dezvoltat de compania Novomatic care te trimite in universul misterios al civilizatiei egiptene. Tematica acestui joc este inspirata din Egiptul antic iar simbolurile principale sunt: hieroglife, logo-ul jocului, gandaci, diferite statui, faraoni si simbolurile clasice de J, Q, K si As care ofera premii inferioare in comparatie cu simbolurile standard. Jocul ca la aparate online Pharaoh’s Tomb prezinta o interfata cu 10 linii de bet si o configuratie de 5×3. Cele 10 linii de bet pot fi modificate in oricemoment al jocului, folosind butonul ‘Lines’.
Faraonul si logo-ul jocului sunt doua simboluri importante, primul este wild si poate inlocui orice simbol pentru a crea combinatii castigatoare iar al doilea deblocheaza o runda de rotiri automate unde poti castiga pana la 12 rotiri gratuite si un premiu surpriza.


INSTRUCTIUNI: Jocul Pharaoh’s Tomb este primul joc adaugat in data de 16-martie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Coyote Cash
9 ani in urma
191 Jucate
Hoffmania
5 ani in urma
202 Jucate
Lady’s Charms 2
4 ani in urma
224 Jucate
Card Clash
8 ani in urma
169 Jucate
Speed biliard 3D
9 ani in urma
167 Jucate
Magic Portals
8 ani in urma
194 Jucate
The Finer Reels of Life
9 ani in urma
174 Jucate
Mermaid Slot
8 ani in urma
161 Jucate
Ocean Rush
4 ani in urma
214 Jucate
Heart of Gold
7 ani in urma
192 Jucate
Bananas go Bahamas
8 ani in urma
206 Jucate
Hercules High & Mighty
5 ani in urma
188 Jucate