Pharaoh’s Secret


cod adsense
3 ani in urma 210 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Pharaoh’s Secret:

Porneste intr-o noua aventura spectaculoasa in egiptul antic cu Pharaoh’s Secret slot si descopera comorile antice ale faraonilor cu ajutorul acestui fantastic joc la aparate creat si pubilcat de Tain Gaming. Jocul poseda o tematica inspirata din universul faraonilor egipteni iar simbolurile sunt reprezentate de o pisica neagra, gandaci, reginei Egiptului, Nefertiti, Ochil Horus, logo-ul jocului si Anch.
Jocul propune o configuratie standard de 5 tamburi si 20 linii de bet, Betul minim poate fi de 0,10 si poate urca pana la maxim 20 credite per runda de joc.
Logo-ul jocului este un simbol special si poate inlocui orice simbol pentru a forma combinatii castigatoare iar simbolul de cufar de comori este un simbol bonus si te ajuta sa intri intr-o camera secreta unde vei gasi 8 obiecte. Alege un obiect pentru a primi un premiu. Faraonul este simbolul care iti da accesul la un premiu de 5,000 credite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Pharaoh’s Secret este primul joc adaugat in data de 20-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Iron Man 2
9 ani in urma
206 Jucate
Mystic Dreams
8 ani in urma
211 Jucate
Klondike Solitaire
9 ani in urma
188 Jucate
Unicorn Legend
4 ani in urma
232 Jucate
Rainbow King
6 ani in urma
181 Jucate
Flame Dancer
8 ani in urma
184 Jucate
Pearl Lagoon
6 ani in urma
194 Jucate
Aparate cu telefoane mobile
8 ani in urma
235 Jucate
Tenis de masa online
9 ani in urma
206 Jucate
Frog Story
4 ani in urma
264 Jucate
Book of Games
4 ani in urma
185 Jucate
Slot Classic
8 ani in urma
209 Jucate