Pharaoh’s Secret


cod adsense
4 ani in urma 326 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Pharaoh’s Secret:

Porneste intr-o noua aventura spectaculoasa in egiptul antic cu Pharaoh’s Secret slot si descopera comorile antice ale faraonilor cu ajutorul acestui fantastic joc la aparate creat si pubilcat de Tain Gaming. Jocul poseda o tematica inspirata din universul faraonilor egipteni iar simbolurile sunt reprezentate de o pisica neagra, gandaci, reginei Egiptului, Nefertiti, Ochil Horus, logo-ul jocului si Anch.
Jocul propune o configuratie standard de 5 tamburi si 20 linii de bet, Betul minim poate fi de 0,10 si poate urca pana la maxim 20 credite per runda de joc.
Logo-ul jocului este un simbol special si poate inlocui orice simbol pentru a forma combinatii castigatoare iar simbolul de cufar de comori este un simbol bonus si te ajuta sa intri intr-o camera secreta unde vei gasi 8 obiecte. Alege un obiect pentru a primi un premiu. Faraonul este simbolul care iti da accesul la un premiu de 5,000 credite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Pharaoh’s Secret este primul joc adaugat in data de 20-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

IronMan 2013
10 ani in urma
311 Jucate
Animals Slot
9 ani in urma
352 Jucate
Lost Relics
5 ani in urma
462 Jucate
Versailles Gold
8 ani in urma
730 Jucate
The Incredible Hulk- Ultimate Revenge
9 ani in urma
328 Jucate
Jewels Of The Orient
9 ani in urma
270 Jucate
Mustang Gold
4 ani in urma
433 Jucate
Booty Time
10 ani in urma
275 Jucate
Atlantis World
6 ani in urma
561 Jucate
Joker Slot
9 ani in urma
318 Jucate
Fruit Sensation
9 ani in urma
303 Jucate
Bullion Bars
7 ani in urma
411 Jucate