Pharaoh’s Secret


cod adsense
4 ani in urma 249 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Pharaoh’s Secret:

Porneste intr-o noua aventura spectaculoasa in egiptul antic cu Pharaoh’s Secret slot si descopera comorile antice ale faraonilor cu ajutorul acestui fantastic joc la aparate creat si pubilcat de Tain Gaming. Jocul poseda o tematica inspirata din universul faraonilor egipteni iar simbolurile sunt reprezentate de o pisica neagra, gandaci, reginei Egiptului, Nefertiti, Ochil Horus, logo-ul jocului si Anch.
Jocul propune o configuratie standard de 5 tamburi si 20 linii de bet, Betul minim poate fi de 0,10 si poate urca pana la maxim 20 credite per runda de joc.
Logo-ul jocului este un simbol special si poate inlocui orice simbol pentru a forma combinatii castigatoare iar simbolul de cufar de comori este un simbol bonus si te ajuta sa intri intr-o camera secreta unde vei gasi 8 obiecte. Alege un obiect pentru a primi un premiu. Faraonul este simbolul care iti da accesul la un premiu de 5,000 credite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Pharaoh’s Secret este primul joc adaugat in data de 20-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Blade
9 ani in urma
390 Jucate
Bier Haus
9 ani in urma
265 Jucate
Stunning Hot 20 Deluxe
4 ani in urma
309 Jucate
Hot 777
4 ani in urma
364 Jucate
Caribbean Poker
9 ani in urma
249 Jucate
Pirates Island Slot
9 ani in urma
197 Jucate
20 Burning Hot
5 ani in urma
279 Jucate
Flaming Hot Extreme
2 ani in urma
666 Jucate
Sizzling6
7 ani in urma
315 Jucate
Cleopatra Regina Egiptului
5 ani in urma
280 Jucate
Ruleta gratis
9 ani in urma
258 Jucate
Fruitilicious
5 ani in urma
236 Jucate