Pharaoh’s Secret


2 ani in urma 80 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Pharaoh’s Secret:

Porneste intr-o noua aventura spectaculoasa in egiptul antic cu Pharaoh’s Secret slot si descopera comorile antice ale faraonilor cu ajutorul acestui fantastic joc la aparate creat si pubilcat de Tain Gaming. Jocul poseda o tematica inspirata din universul faraonilor egipteni iar simbolurile sunt reprezentate de o pisica neagra, gandaci, reginei Egiptului, Nefertiti, Ochil Horus, logo-ul jocului si Anch.
Jocul propune o configuratie standard de 5 tamburi si 20 linii de bet, Betul minim poate fi de 0,10 si poate urca pana la maxim 20 credite per runda de joc.
Logo-ul jocului este un simbol special si poate inlocui orice simbol pentru a forma combinatii castigatoare iar simbolul de cufar de comori este un simbol bonus si te ajuta sa intri intr-o camera secreta unde vei gasi 8 obiecte. Alege un obiect pentru a primi un premiu. Faraonul este simbolul care iti da accesul la un premiu de 5,000 credite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Pharaoh’s Secret este primul joc adaugat in data de 20-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Lucky Hunter
8 ani in urma
93 Jucate
Joaca Zeus II de WMS
2 ani in urma
129 Jucate
Football Rules
7 ani in urma
75 Jucate
Big Red
3 ani in urma
81 Jucate
Lucky 88
6 ani in urma
70 Jucate
Legends of Greece
6 ani in urma
75 Jucate
Aparate cu comori
8 ani in urma
0 Jucate
Crazy Vegas
7 ani in urma
78 Jucate
Ramses Treasure
4 ani in urma
114 Jucate
Fruit Slot
5 ani in urma
82 Jucate
Mermaid’s Gold
3 ani in urma
87 Jucate
BooK Of Ra Deluxe
8 ani in urma
144 Jucate