Pharaoh’s Gold


cod adsense
4 ani in urma 343 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Pharaoh’s Gold:

Descopera comorile antice ale Egiptului antic cu ajutorul jocului Pharaoh’s Gold, un joc slot creat si lansat de compania CQ9 Gaming cu o tematica inspirata din inspirata din mitologia antica. Jocul are o interfata placuta iar ecranul principal este optimizat pentru platforma mobila. Simbolul care poate atrage cel mai mare premiu din joc este simbolul de faraon si este urmat de simbolul de gandac sacru si ochiul lui Horus. Premiile castigate cu acte trei simboluri variaza intre 5 si 5,000 credite, depinde de numarul de simboluri identice capturate pe o linie si pariul alcat respectivei runde.
Jocul la aparate Pharaoh’s Gold prezinta o configuratie cu un total de 243 moduri de castig si 5 tamburi. Pariul maxim poate fi de 460 credite per runda. Jocul vine la pachet cu patru simboluri speciale iar cu ajutorul acestor simboluri, jucatorul poate obtine o runda de bonificatie, rotiri gratuite si multiplicatori de pana la x100.


INSTRUCTIUNI: Jocul Pharaoh’s Gold este primul joc adaugat in data de 5-iunie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Faraoni Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Governor of Poker
9 ani in urma
367 Jucate
Solitaire Pro
10 ani in urma
272 Jucate
Book of Gods
4 ani in urma
381 Jucate
Jackpot Express  Slot
9 ani in urma
276 Jucate
Dinos Rhino
10 ani in urma
283 Jucate
Book of Sheba
2 ani in urma
620 Jucate
Cash Hunter
10 ani in urma
295 Jucate
Royal Treasures
9 ani in urma
309 Jucate
Show Girls
5 ani in urma
413 Jucate
More Chilli
5 ani in urma
370 Jucate
Bingo Slot
9 ani in urma
330 Jucate
Fruits’n Stars
8 ani in urma
270 Jucate