Pharaoh’s Gold


cod adsense
4 ani in urma 274 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Pharaoh’s Gold:

Descopera comorile antice ale Egiptului antic cu ajutorul jocului Pharaoh’s Gold, un joc slot creat si lansat de compania CQ9 Gaming cu o tematica inspirata din inspirata din mitologia antica. Jocul are o interfata placuta iar ecranul principal este optimizat pentru platforma mobila. Simbolul care poate atrage cel mai mare premiu din joc este simbolul de faraon si este urmat de simbolul de gandac sacru si ochiul lui Horus. Premiile castigate cu acte trei simboluri variaza intre 5 si 5,000 credite, depinde de numarul de simboluri identice capturate pe o linie si pariul alcat respectivei runde.
Jocul la aparate Pharaoh’s Gold prezinta o configuratie cu un total de 243 moduri de castig si 5 tamburi. Pariul maxim poate fi de 460 credite per runda. Jocul vine la pachet cu patru simboluri speciale iar cu ajutorul acestor simboluri, jucatorul poate obtine o runda de bonificatie, rotiri gratuite si multiplicatori de pana la x100.


INSTRUCTIUNI: Jocul Pharaoh’s Gold este primul joc adaugat in data de 5-iunie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Faraoni Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Dolphins Gold
7 ani in urma
275 Jucate
Spiderman Relevations
9 ani in urma
323 Jucate
Safari Heat
9 ani in urma
264 Jucate
Dungeons and Dragons
9 ani in urma
277 Jucate
Lady Luck
7 ani in urma
274 Jucate
Slots Angels
9 ani in urma
220 Jucate
Party Games Slotto
8 ani in urma
276 Jucate
Ghost Ship
7 ani in urma
310 Jucate
5 Great Star
4 ani in urma
486 Jucate
The Legend of Unicorn
5 ani in urma
325 Jucate
Lucky Tree
6 ani in urma
261 Jucate
Ramses Book
4 ani in urma
344 Jucate