Pharaoh’s Gold


cod adsense
3 ani in urma 211 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Pharaoh’s Gold:

Descopera comorile antice ale Egiptului antic cu ajutorul jocului Pharaoh’s Gold, un joc slot creat si lansat de compania CQ9 Gaming cu o tematica inspirata din inspirata din mitologia antica. Jocul are o interfata placuta iar ecranul principal este optimizat pentru platforma mobila. Simbolul care poate atrage cel mai mare premiu din joc este simbolul de faraon si este urmat de simbolul de gandac sacru si ochiul lui Horus. Premiile castigate cu acte trei simboluri variaza intre 5 si 5,000 credite, depinde de numarul de simboluri identice capturate pe o linie si pariul alcat respectivei runde.
Jocul la aparate Pharaoh’s Gold prezinta o configuratie cu un total de 243 moduri de castig si 5 tamburi. Pariul maxim poate fi de 460 credite per runda. Jocul vine la pachet cu patru simboluri speciale iar cu ajutorul acestor simboluri, jucatorul poate obtine o runda de bonificatie, rotiri gratuite si multiplicatori de pana la x100.


INSTRUCTIUNI: Jocul Pharaoh’s Gold este primul joc adaugat in data de 5-iunie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Faraoni Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Silver Bullet
9 ani in urma
167 Jucate
Sylvan Spirits
9 luni in urma
136 Jucate
Pyramid Solitaire
9 ani in urma
255 Jucate
Queen of the Wild
4 ani in urma
207 Jucate
Lucky Lady’s Charm Deluxe 6
3 ani in urma
267 Jucate
The Exterminator
9 ani in urma
193 Jucate
Majestic Forest
6 ani in urma
327 Jucate
Spooky Slots
8 ani in urma
167 Jucate
Joc la aparate Wild Wolf
9 ani in urma
186 Jucate
Secret Forest
8 ani in urma
203 Jucate
Maganic Wars
8 ani in urma
176 Jucate
Grand Roulette
9 ani in urma
207 Jucate