Pharaoh’s Gold


2 ani in urma 25 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Pharaoh’s Gold:

Descopera comorile antice ale Egiptului antic cu ajutorul jocului Pharaoh’s Gold, un joc slot creat si lansat de compania CQ9 Gaming cu o tematica inspirata din inspirata din mitologia antica. Jocul are o interfata placuta iar ecranul principal este optimizat pentru platforma mobila. Simbolul care poate atrage cel mai mare premiu din joc este simbolul de faraon si este urmat de simbolul de gandac sacru si ochiul lui Horus. Premiile castigate cu acte trei simboluri variaza intre 5 si 5,000 credite, depinde de numarul de simboluri identice capturate pe o linie si pariul alcat respectivei runde.
Jocul la aparate Pharaoh’s Gold prezinta o configuratie cu un total de 243 moduri de castig si 5 tamburi. Pariul maxim poate fi de 460 credite per runda. Jocul vine la pachet cu patru simboluri speciale iar cu ajutorul acestor simboluri, jucatorul poate obtine o runda de bonificatie, rotiri gratuite si multiplicatori de pana la x100.


INSTRUCTIUNI: Jocul Pharaoh’s Gold este primul joc adaugat in data de 5-iunie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Faraoni Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Majestic King Expanded Edition
o lună in urma
51 Jucate
French Cuisine
7 ani in urma
12 Jucate
Thunderfist
8 ani in urma
14 Jucate
Aparate cu bani
7 ani in urma
17 Jucate
Fruits of Ra
7 ani in urma
17 Jucate
Derby Dollars
8 ani in urma
16 Jucate
Booty Time
8 ani in urma
18 Jucate
Secrets of the Forest 2
7 luni in urma
41 Jucate
Jungle Explorer
3 ani in urma
15 Jucate
Illusionist
3 ani in urma
20 Jucate
Stop The Bus
8 ani in urma
15 Jucate
Pharaoh’s Ring
5 ani in urma
31 Jucate