Pharaoh’s Gold


2 ani in urma 105 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Pharaoh’s Gold:

Descopera comorile antice ale Egiptului antic cu ajutorul jocului Pharaoh’s Gold, un joc slot creat si lansat de compania CQ9 Gaming cu o tematica inspirata din inspirata din mitologia antica. Jocul are o interfata placuta iar ecranul principal este optimizat pentru platforma mobila. Simbolul care poate atrage cel mai mare premiu din joc este simbolul de faraon si este urmat de simbolul de gandac sacru si ochiul lui Horus. Premiile castigate cu acte trei simboluri variaza intre 5 si 5,000 credite, depinde de numarul de simboluri identice capturate pe o linie si pariul alcat respectivei runde.
Jocul la aparate Pharaoh’s Gold prezinta o configuratie cu un total de 243 moduri de castig si 5 tamburi. Pariul maxim poate fi de 460 credite per runda. Jocul vine la pachet cu patru simboluri speciale iar cu ajutorul acestor simboluri, jucatorul poate obtine o runda de bonificatie, rotiri gratuite si multiplicatori de pana la x100.


INSTRUCTIUNI: Jocul Pharaoh’s Gold este primul joc adaugat in data de 5-iunie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Faraoni Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Continent Africa
3 ani in urma
86 Jucate
Iron man
8 ani in urma
81 Jucate
Rise of Maya
10 luni in urma
153 Jucate
Ramses 2
7 ani in urma
79 Jucate
Bullion Bars
5 ani in urma
89 Jucate
Double Hot
2 ani in urma
102 Jucate
True Love Slots
7 ani in urma
75 Jucate
Venezia d’Oro
3 ani in urma
83 Jucate
Age of Troy
6 ani in urma
136 Jucate
Caribbean Treasure
7 ani in urma
68 Jucate
Sabertooth
11 luni in urma
174 Jucate
Fruit Slot
6 ani in urma
85 Jucate