PandaMania


2 ani in urma 82 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online PandaMania:

Faimoasa companie NextGen te invita sa explorezi paduri pline de bambus cu PandaMania slot, un joc interesant si antrenant care ofera accesul la trei caracteristici de bonus si premii care pot urca pana la maxim 3,000 credite. Simbolul principal, ursul panda este cel mai puternic simbol cand discutam de premii. Poate provoca un premiu fantastic de 3,000 credite atunci cand pe ecran apar cinci simboluri de panda pe o linie activa. Structura jocului este standard si include un numar total de 25 linii de bet si o interfata care cuprinde 5 role si 3 randuri. Jucatorul poate alege un pariu minim de 0,03 sau poate alege sa plaseze un pariu maxim de 50 credite pe toate liniile disponibile.
Cea mai interesanta caracteristica din joc este runda de rotiri gratuite care poate fi deblocata de logo-ul jocului si poate genera pana la 10 rotiri gratuite cu premii dublate multumita multiplicatorului x2. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul PandaMania este primul joc adaugat in data de 28-martie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Eagles Wings
6 ani in urma
90 Jucate
Dr.Lovemore
8 ani in urma
76 Jucate
Legends of Avalon
6 ani in urma
80 Jucate
Lucky Pharaoh
2 ani in urma
131 Jucate
Solitaire
8 ani in urma
98 Jucate
Golf la aparate
8 ani in urma
68 Jucate
Venetian Carnival
8 ani in urma
102 Jucate
Sparta
7 ani in urma
126 Jucate
Aztec Spins
6 luni in urma
174 Jucate
Savanna Safari
2 ani in urma
190 Jucate
Plenty of Fruit 40
4 ani in urma
145 Jucate
Atlantis Slot
8 ani in urma
81 Jucate