PandaMania


cod adsense
4 ani in urma 299 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online PandaMania:

Faimoasa companie NextGen te invita sa explorezi paduri pline de bambus cu PandaMania slot, un joc interesant si antrenant care ofera accesul la trei caracteristici de bonus si premii care pot urca pana la maxim 3,000 credite. Simbolul principal, ursul panda este cel mai puternic simbol cand discutam de premii. Poate provoca un premiu fantastic de 3,000 credite atunci cand pe ecran apar cinci simboluri de panda pe o linie activa. Structura jocului este standard si include un numar total de 25 linii de bet si o interfata care cuprinde 5 role si 3 randuri. Jucatorul poate alege un pariu minim de 0,03 sau poate alege sa plaseze un pariu maxim de 50 credite pe toate liniile disponibile.
Cea mai interesanta caracteristica din joc este runda de rotiri gratuite care poate fi deblocata de logo-ul jocului si poate genera pana la 10 rotiri gratuite cu premii dublate multumita multiplicatorului x2. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul PandaMania este primul joc adaugat in data de 28-martie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Sea of Tranquility
4 ani in urma
263 Jucate
Untamed Bengal Tiger
8 ani in urma
268 Jucate
Aparate cu fructe
9 ani in urma
228 Jucate
At The Movies
9 ani in urma
212 Jucate
Jungle Explorer
5 ani in urma
321 Jucate
Planet of the Apes
5 ani in urma
243 Jucate
The Royals
6 ani in urma
274 Jucate
Crown Jewels
7 ani in urma
255 Jucate
Fruit Drops
6 ani in urma
373 Jucate
Crazier Jewelry
9 ani in urma
241 Jucate
Vikings -NetEnt
3 ani in urma
247 Jucate
Highway Kings Pro
9 ani in urma
245 Jucate