PandaMania


cod adsense
3 ani in urma 199 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online PandaMania:

Faimoasa companie NextGen te invita sa explorezi paduri pline de bambus cu PandaMania slot, un joc interesant si antrenant care ofera accesul la trei caracteristici de bonus si premii care pot urca pana la maxim 3,000 credite. Simbolul principal, ursul panda este cel mai puternic simbol cand discutam de premii. Poate provoca un premiu fantastic de 3,000 credite atunci cand pe ecran apar cinci simboluri de panda pe o linie activa. Structura jocului este standard si include un numar total de 25 linii de bet si o interfata care cuprinde 5 role si 3 randuri. Jucatorul poate alege un pariu minim de 0,03 sau poate alege sa plaseze un pariu maxim de 50 credite pe toate liniile disponibile.
Cea mai interesanta caracteristica din joc este runda de rotiri gratuite care poate fi deblocata de logo-ul jocului si poate genera pana la 10 rotiri gratuite cu premii dublate multumita multiplicatorului x2. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul PandaMania este primul joc adaugat in data de 28-martie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Book of Fortune
4 ani in urma
194 Jucate
Gold in Bars
6 ani in urma
165 Jucate
Tri Peaks Solitaire
8 ani in urma
165 Jucate
Amazons’ Battle
4 ani in urma
286 Jucate
Dolphins Gold
6 ani in urma
169 Jucate
Battlestar Galactica
9 ani in urma
204 Jucate
Classic domino
9 ani in urma
198 Jucate
The Exterminator
9 ani in urma
192 Jucate
Joker Strike
3 ani in urma
226 Jucate
Gorilla
7 ani in urma
209 Jucate
Lost Treasures
9 ani in urma
171 Jucate
Billiard Blitz
9 ani in urma
161 Jucate