Panda Panda


3 ani in urma 101 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Panda Panda:

Daca vrei sa vezi ursul panda in habitaclu natural unde traieste acesta atunci incerca in mod gratuit Panda Panda slot si vei fi transporta istant in padurile tropicale din China. Acest joc la aparat este dedicat acestei minunate creaturi care este considerata in Japonia o comoara iar ecranul principal se adapteaza perfect pentru calculatore, tablete sau telefoane android.
Simbolurile integrate pe tamburi sunt reprezentate de ursul panda, floare de lotus, o cascada, bambus si alte elemente inspirate din padurile asiatice.
Jocul de pacanele Panda Panda vine echipat cu cinci tamburi si 243 moduri de a forma combinatii castigatoare.
Simbolul de urs panda este un simbol joker si poate inlocui toate simbolurile din joc cu exceptia simbolului de ochi panda care joaca rolul de simbol scatter. De asemenea, simbolul de urs panda poate oferi cel mai mare premiu din joc, singura conditie este sa colectezi cinci simboluri similare pe o linie iar pariul per linie sa fie de 10 monede. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Panda Panda este primul joc adaugat in data de 12-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Jungla Aparate cu Maimute Aparate cu Natura Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Fruits’n Royals
7 ani in urma
84 Jucate
The King
3 ani in urma
92 Jucate
Zeus II
5 ani in urma
90 Jucate
Queen Of The Nile 2
4 ani in urma
128 Jucate
Billion Dollar Movie
8 ani in urma
84 Jucate
Pharaoh’s Ring
6 ani in urma
110 Jucate
Madder Scientist
8 ani in urma
87 Jucate
Buffalo Blitz 2
5 luni in urma
145 Jucate
Pearl Lagoon
6 ani in urma
96 Jucate
Pharaoh’s Lotus
6 ani in urma
71 Jucate
Age of Troy
6 ani in urma
135 Jucate
Magical Forest 2013
8 ani in urma
140 Jucate