Panda Panda


cod adsense
5 ani in urma 560 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Panda Panda:

Daca vrei sa vezi ursul panda in habitaclu natural unde traieste acesta atunci incerca in mod gratuit Panda Panda slot si vei fi transporta istant in padurile tropicale din China. Acest joc la aparat este dedicat acestei minunate creaturi care este considerata in Japonia o comoara iar ecranul principal se adapteaza perfect pentru calculatore, tablete sau telefoane android.
Simbolurile integrate pe tamburi sunt reprezentate de ursul panda, floare de lotus, o cascada, bambus si alte elemente inspirate din padurile asiatice.
Jocul de pacanele Panda Panda vine echipat cu cinci tamburi si 243 moduri de a forma combinatii castigatoare.
Simbolul de urs panda este un simbol joker si poate inlocui toate simbolurile din joc cu exceptia simbolului de ochi panda care joaca rolul de simbol scatter. De asemenea, simbolul de urs panda poate oferi cel mai mare premiu din joc, singura conditie este sa colectezi cinci simboluri similare pe o linie iar pariul per linie sa fie de 10 monede. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Panda Panda este primul joc adaugat in data de 12-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Jungla Aparate cu Maimute Aparate cu Natura Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Celtic Goddess
5 ani in urma
540 Jucate
Royal Treasures
10 ani in urma
356 Jucate
Hercules Mythical Warrior
7 ani in urma
551 Jucate
Serengeti Diamonds
8 ani in urma
410 Jucate
Spartan Fire
3 ani in urma
689 Jucate
Book of Sheba
3 ani in urma
690 Jucate
PandaMania
5 ani in urma
559 Jucate
Cash Wizard
6 ani in urma
461 Jucate
Six Million Dollar Man
10 ani in urma
334 Jucate
Dragons Inferno
10 ani in urma
476 Jucate
Gemstone Jackpot
8 ani in urma
506 Jucate
Siberian Storm Mega Jackpots
8 ani in urma
534 Jucate