Panda Panda


cod adsense
4 ani in urma 221 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Panda Panda:

Daca vrei sa vezi ursul panda in habitaclu natural unde traieste acesta atunci incerca in mod gratuit Panda Panda slot si vei fi transporta istant in padurile tropicale din China. Acest joc la aparat este dedicat acestei minunate creaturi care este considerata in Japonia o comoara iar ecranul principal se adapteaza perfect pentru calculatore, tablete sau telefoane android.
Simbolurile integrate pe tamburi sunt reprezentate de ursul panda, floare de lotus, o cascada, bambus si alte elemente inspirate din padurile asiatice.
Jocul de pacanele Panda Panda vine echipat cu cinci tamburi si 243 moduri de a forma combinatii castigatoare.
Simbolul de urs panda este un simbol joker si poate inlocui toate simbolurile din joc cu exceptia simbolului de ochi panda care joaca rolul de simbol scatter. De asemenea, simbolul de urs panda poate oferi cel mai mare premiu din joc, singura conditie este sa colectezi cinci simboluri similare pe o linie iar pariul per linie sa fie de 10 monede. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Panda Panda este primul joc adaugat in data de 12-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Jungla Aparate cu Maimute Aparate cu Natura Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Aparate cu fete frumoase
8 ani in urma
161 Jucate
Crazy Vegas
8 ani in urma
174 Jucate
Castle of Cards
8 ani in urma
177 Jucate
Colossus Fruits
2 ani in urma
274 Jucate
Queen of Oceans
7 ani in urma
218 Jucate
Stop The Bus
9 ani in urma
161 Jucate
Racing Slot
9 ani in urma
191 Jucate
Fruit Cocktail 7
6 ani in urma
268 Jucate
Aparate cu capsuni
9 ani in urma
339 Jucate
Ruleta japoneza
9 ani in urma
185 Jucate
40 Ultra Respin
3 ani in urma
411 Jucate
Poker la Aparate
9 ani in urma
211 Jucate