Panda Panda


cod adsense
5 ani in urma 357 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Panda Panda:

Daca vrei sa vezi ursul panda in habitaclu natural unde traieste acesta atunci incerca in mod gratuit Panda Panda slot si vei fi transporta istant in padurile tropicale din China. Acest joc la aparat este dedicat acestei minunate creaturi care este considerata in Japonia o comoara iar ecranul principal se adapteaza perfect pentru calculatore, tablete sau telefoane android.
Simbolurile integrate pe tamburi sunt reprezentate de ursul panda, floare de lotus, o cascada, bambus si alte elemente inspirate din padurile asiatice.
Jocul de pacanele Panda Panda vine echipat cu cinci tamburi si 243 moduri de a forma combinatii castigatoare.
Simbolul de urs panda este un simbol joker si poate inlocui toate simbolurile din joc cu exceptia simbolului de ochi panda care joaca rolul de simbol scatter. De asemenea, simbolul de urs panda poate oferi cel mai mare premiu din joc, singura conditie este sa colectezi cinci simboluri similare pe o linie iar pariul per linie sa fie de 10 monede. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Panda Panda este primul joc adaugat in data de 12-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Jungla Aparate cu Maimute Aparate cu Natura Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Mermaid Serenade
7 ani in urma
230 Jucate
Tarzan
6 ani in urma
416 Jucate
Ariana
7 ani in urma
268 Jucate
Ultra Hot
9 ani in urma
293 Jucate
The Gladiator
7 ani in urma
309 Jucate
Great Griffin
8 ani in urma
385 Jucate
Ultra Hold and Spin
2 ani in urma
344 Jucate
Orca
4 ani in urma
276 Jucate
Crazy Monkey Clasic
4 ani in urma
389 Jucate
Sevens and Jokers
8 ani in urma
275 Jucate
Secrets of Alchemy
4 ani in urma
315 Jucate
The Dark Knight Rises
9 ani in urma
368 Jucate