Orca


cod adsense
3 ani in urma 216 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Orca:

Bucura-te de cea mai frumoasa aventura pe mare oferita de Novomatic cu Orca slot, un joc nou care te transporta virtual in adacurile marii unde poti gasi comori sau te poti intalni cu cel mai puternia animal marin, rechinul.
Jocul are o interfata creata in HTML5 care iti permite sa accesezi acest joc din orice locatie din lume pe orice dispozitiv mobil sau tableta. Majoritatea simbolurilor intalnite in timpul jocului sunt animale marine precum foci, pesti, balene si pinguini.
Cel mai puternic simbol din punct de vedere al premiilor este balena iar la polul opus sunt simbolurile clasice de 9, 10, J, Q, K si As.
Jocul ca la aparate online Orca propune o configuratie cu 5×4 bobine si un total de 50 linii de castig. Pariul maxim per runda poate fi setat la 30 credite. Jocul include un Jackpot de 30,000 credite care poate fi capturat de jucator in momentul in care toate liniile si randurile sunt pline cu simbolul de balena.
Poti castiga pana la 10 rotiri gratuite cu ajutorul simbolului cu apus de soare. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Orca este primul joc adaugat in data de 6-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi Aristocrat si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Ramses Treasure
5 ani in urma
281 Jucate
Legendary Rome
4 ani in urma
320 Jucate
Video Poker
9 ani in urma
256 Jucate
Thunderstruck 2
8 ani in urma
226 Jucate
Wolf Moon – Aristocrat
4 ani in urma
241 Jucate
East Sea Dragon King
2 ani in urma
374 Jucate
Zeus the Thunderer
6 ani in urma
216 Jucate
Monkey’s Millions
5 ani in urma
223 Jucate
Bells On Fire
4 ani in urma
193 Jucate
Buffalo 50
12 luni in urma
380 Jucate
Queen of Oceans
7 ani in urma
226 Jucate
Venetian Carnival
9 ani in urma
203 Jucate