Orca


cod adsense
4 ani in urma 275 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Orca:

Bucura-te de cea mai frumoasa aventura pe mare oferita de Novomatic cu Orca slot, un joc nou care te transporta virtual in adacurile marii unde poti gasi comori sau te poti intalni cu cel mai puternia animal marin, rechinul.
Jocul are o interfata creata in HTML5 care iti permite sa accesezi acest joc din orice locatie din lume pe orice dispozitiv mobil sau tableta. Majoritatea simbolurilor intalnite in timpul jocului sunt animale marine precum foci, pesti, balene si pinguini.
Cel mai puternic simbol din punct de vedere al premiilor este balena iar la polul opus sunt simbolurile clasice de 9, 10, J, Q, K si As.
Jocul ca la aparate online Orca propune o configuratie cu 5×4 bobine si un total de 50 linii de castig. Pariul maxim per runda poate fi setat la 30 credite. Jocul include un Jackpot de 30,000 credite care poate fi capturat de jucator in momentul in care toate liniile si randurile sunt pline cu simbolul de balena.
Poti castiga pana la 10 rotiri gratuite cu ajutorul simbolului cu apus de soare. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Orca este primul joc adaugat in data de 6-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi Aristocrat si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

One Million Ants
9 ani in urma
195 Jucate
Silent Run 3D
9 ani in urma
328 Jucate
Wild Dragon
4 ani in urma
254 Jucate
Dolphin’s Island
7 ani in urma
261 Jucate
Legends of Avalon
8 ani in urma
275 Jucate
Aparate cu cirese
9 ani in urma
0 Jucate
Funky Chicken
9 ani in urma
198 Jucate
Joc la aparate Wild Wolf
10 ani in urma
230 Jucate
Animals Slot
9 ani in urma
236 Jucate
Elvis The King
9 ani in urma
295 Jucate
Jumping Jaguar
5 ani in urma
232 Jucate
Dragon King
6 ani in urma
275 Jucate