OMG Kittens


cod adsense
4 ani in urma 271 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online OMG Kittens:

Descopera universul celor mai adorabile animalute de companie cu OMG Kittens slot, unul din cele mai populare jocuri la aparate lansate de faimoasa societate WMS. Jocul include trei personaje principale reprezentate de tre pisici adorabile precum Tiger, Bubbles si Mr. Wischers. Restul elementelor intalnite in timpul jocului sunt simboluri regulare si sunt reprezentate de diferite accesotii pentru pisici.
Jocul ca la aparate OMG Kittens are o structura unica cu 5×4 tamburi si 40 linii de bet fixe. Pariul maxim care poate fi atribuit unei singure runde este de 100 credite.
Jocul nu include simbol wild dar pot gasi un simbol scatter care iti da accesul la cateva runde de bonificatie unde cele trei pisici au roluri diferite.
De asemenea, in runda de rotiri gratuite ai posibilitatea de a prinde 5 rotiri gratuite cu trei simboluri scatter. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul OMG Kittens este primul joc adaugat in data de 8-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Sizzling Hot Quattro
4 ani in urma
283 Jucate
Lucky Roulette
9 ani in urma
208 Jucate
Electra Slot
9 ani in urma
224 Jucate
Sizzling6
7 ani in urma
313 Jucate
Hot 777
4 ani in urma
361 Jucate
King of the Aztecs
8 ani in urma
261 Jucate
Slot bar 777
9 ani in urma
214 Jucate
Juicy Fruits
9 ani in urma
358 Jucate
Monopoly Dream Life
9 ani in urma
214 Jucate
Iron man 3
9 ani in urma
259 Jucate
Poker la Aparate
9 ani in urma
266 Jucate
Olympia
7 ani in urma
241 Jucate