OMG Kittens


cod adsense
4 ani in urma 435 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online OMG Kittens:

Descopera universul celor mai adorabile animalute de companie cu OMG Kittens slot, unul din cele mai populare jocuri la aparate lansate de faimoasa societate WMS. Jocul include trei personaje principale reprezentate de tre pisici adorabile precum Tiger, Bubbles si Mr. Wischers. Restul elementelor intalnite in timpul jocului sunt simboluri regulare si sunt reprezentate de diferite accesotii pentru pisici.
Jocul ca la aparate OMG Kittens are o structura unica cu 5×4 tamburi si 40 linii de bet fixe. Pariul maxim care poate fi atribuit unei singure runde este de 100 credite.
Jocul nu include simbol wild dar pot gasi un simbol scatter care iti da accesul la cateva runde de bonificatie unde cele trei pisici au roluri diferite.
De asemenea, in runda de rotiri gratuite ai posibilitatea de a prinde 5 rotiri gratuite cu trei simboluri scatter. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul OMG Kittens este primul joc adaugat in data de 8-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Joker Golf Solitaire
10 ani in urma
298 Jucate
Wild Rockets la aparate
10 ani in urma
307 Jucate
PandaMania
5 ani in urma
457 Jucate
Mummy’s Curse
10 ani in urma
359 Jucate
Wild Huskies
8 ani in urma
289 Jucate
Lady of the Moon
7 ani in urma
462 Jucate
Aparate cu trifoi si septari
10 ani in urma
514 Jucate
Book of Pharaon
8 ani in urma
366 Jucate
Raging Rhino
5 ani in urma
285 Jucate
Multi Gaminator
10 ani in urma
412 Jucate
Azteca
6 ani in urma
566 Jucate
The Gladiator
7 ani in urma
395 Jucate