OMG Kittens


cod adsense
4 ani in urma 494 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online OMG Kittens:

Descopera universul celor mai adorabile animalute de companie cu OMG Kittens slot, unul din cele mai populare jocuri la aparate lansate de faimoasa societate WMS. Jocul include trei personaje principale reprezentate de tre pisici adorabile precum Tiger, Bubbles si Mr. Wischers. Restul elementelor intalnite in timpul jocului sunt simboluri regulare si sunt reprezentate de diferite accesotii pentru pisici.
Jocul ca la aparate OMG Kittens are o structura unica cu 5×4 tamburi si 40 linii de bet fixe. Pariul maxim care poate fi atribuit unei singure runde este de 100 credite.
Jocul nu include simbol wild dar pot gasi un simbol scatter care iti da accesul la cateva runde de bonificatie unde cele trei pisici au roluri diferite.
De asemenea, in runda de rotiri gratuite ai posibilitatea de a prinde 5 rotiri gratuite cu trei simboluri scatter. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul OMG Kittens este primul joc adaugat in data de 8-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Wings of Riches
3 ani in urma
739 Jucate
Jackpot Crown
8 ani in urma
480 Jucate
Forsaken Kingdom
8 ani in urma
365 Jucate
Wild Panda
8 ani in urma
565 Jucate
Secret code
10 ani in urma
352 Jucate
BooK Of Ra Deluxe
10 ani in urma
574 Jucate
Jackpot Bars
10 ani in urma
506 Jucate
Armadillo Artie: Dash for Cash
7 ani in urma
525 Jucate
Cash Wizard
6 ani in urma
463 Jucate
Slot cu capsuni si fructe
10 ani in urma
733 Jucate
Sylvan Spirits
2 ani in urma
403 Jucate
Serengeti Diamonds
8 ani in urma
411 Jucate