LINKURI SPONSORIZATEOMG Kittens

60 ori


Descriere si functionalitati pentru slotul online OMG Kittens:

Please complete the required fields.
Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

Descopera universul celor mai adorabile animalute de companie cu OMG Kittens slot, unul din cele mai populare jocuri la aparate lansate de faimoasa societate WMS. Jocul include trei personaje principale reprezentate de tre pisici adorabile precum Tiger, Bubbles si Mr. Wischers. Restul elementelor intalnite in timpul jocului sunt simboluri regulare si sunt reprezentate de diferite accesotii pentru pisici.
Jocul ca la aparate OMG Kittens are o structura unica cu 5×4 tamburi si 40 linii de bet fixe. Pariul maxim care poate fi atribuit unei singure runde este de 100 credite.
Jocul nu include simbol wild dar pot gasi un simbol scatter care iti da accesul la cateva runde de bonificatie unde cele trei pisici au roluri diferite.
De asemenea, in runda de rotiri gratuite ai posibilitatea de a prinde 5 rotiri gratuite cu trei simboluri scatter. Mult noroc!

INSTRUCTIUNI: Jocul OMG Kittens este primul joc adaugat in data de 8-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 60 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Pentru a juca OMG Kittens trebuie sa instalati:

Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

Comenteaza jocul OMG Kittens

FACEBOOK


LINKURI SPONSORIZATE