LINKURI SPONSORIZATE  Olympus Glory

  277 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Olympus Glory:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Profita acum de oportunitatea de a explora mitologia antica a Greciei si castiga premiul supremde 100,000 credite cu Olympus Glory, unul din cele mai renimite jocuri ca la aparate lansate de compania EGT cu o tematica de zeii greciei antice. In acest joc ve-ti avea parte de cea mai frumoasa calatorie in Grecia antica alaturi de Zeus, Poseido si doua frumoase zeite.
  Jocul vine intr-un format clasic intalnit la multe jocuri create de EGT iar interfata cuprinde un numat total de 10 linii si fixe si o configuratie de 5×3 tamburi.
  Zeus este simbolul principal al acestui joc si joaca rol dublu in timpul jocului. Primul rol este acela de simbol wild iar al doilea rol este de simbol scatter.
  De asemenea, acest simbol te poate premia cu pana la 40,000 credite, conditia suprema pentru a intra in posesia acestui premiu este ca acest simbol sa apara pe o linie castigatoare de cinci ori. Pe de alta parte, pentru a avea acces la runda de 10 rotiri gratuite trebuie sa capturati x3, x4 sau x5 simboluri cu zeul Zeus pe ecran. Mult noroc!!!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Olympus Glory este primul joc adaugat in data de 27-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 277 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Olympus Glory trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Olympus Glory

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE