Olympus Glory


cod adsense
5 ani in urma 474 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Olympus Glory:

Profita acum de oportunitatea de a explora mitologia antica a Greciei si castiga premiul supremde 100,000 credite cu Olympus Glory, unul din cele mai renimite jocuri ca la aparate lansate de compania EGT cu o tematica de zeii greciei antice. In acest joc ve-ti avea parte de cea mai frumoasa calatorie in Grecia antica alaturi de Zeus, Poseido si doua frumoase zeite.
Jocul vine intr-un format clasic intalnit la multe jocuri create de EGT iar interfata cuprinde un numat total de 10 linii si fixe si o configuratie de 5×3 tamburi.
Zeus este simbolul principal al acestui joc si joaca rol dublu in timpul jocului. Primul rol este acela de simbol wild iar al doilea rol este de simbol scatter.
De asemenea, acest simbol te poate premia cu pana la 40,000 credite, conditia suprema pentru a intra in posesia acestui premiu este ca acest simbol sa apara pe o linie castigatoare de cinci ori. Pe de alta parte, pentru a avea acces la runda de 10 rotiri gratuite trebuie sa capturati x3, x4 sau x5 simboluri cu zeul Zeus pe ecran. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Olympus Glory este primul joc adaugat in data de 27-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Five Line Mystery
6 ani in urma
474 Jucate
Mystic secrets
9 ani in urma
368 Jucate
Enchanted Crystals
9 ani in urma
523 Jucate
Pawn Stars
8 ani in urma
441 Jucate
Cinderella de Novomatic
5 ani in urma
568 Jucate
Pharaoh King
9 ani in urma
501 Jucate
Fruits Kingdom
8 ani in urma
447 Jucate
Mosquitozzz
9 ani in urma
454 Jucate
Giant Panda
10 ani in urma
372 Jucate
5 Knights
8 ani in urma
442 Jucate
Power Stars
8 ani in urma
739 Jucate
Big Red
5 ani in urma
364 Jucate