New Tales of Egypt


cod adsense
4 ani in urma 369 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online New Tales of Egypt:

Descopera civilizatia antica a egiptului cu ajutorul jocului New Tales of Egypt slot, un joc propus de compania Pragmatic Play cu o tematica inspirata din mitologia egipteana si premii unimtoare de pana la 5,000 credite.
Toate scenele jocului sunt situate in inima unei piramide iar personajul principal care anima acest joc este ultima regina a Egiptului, Cleopatra. Jocul la aparate New Tales of Egypt propune un format standard cu 3 randuri si 5 tamburi iar numarul de linii disponibile nu depaseste valoarea de 20. In acest joc poti juca cu un pariu maxim de 100 credite iar cel mai mare premiu din joc poate fi capturat cu cinci simboluri de diamant.
Simbolul de diamant joaca rol de simbol wild si poate inlocui orice simbol din joc cu exceptia simbolului scatter, reprezentat de o piramida.
Cea mai interesanta parte din joc este runda de rotiri gratuite unde ai posibilitatea de a obtine pana la 10 rotiri gratuite daca esti norocos si obtii 3, 4 sau 5 simboluri de piramida pe o linie activa. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul New Tales of Egypt este primul joc adaugat in data de 24-martie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Chili Chili Fire
5 ani in urma
557 Jucate
Aparate cu pisici salbatice
10 ani in urma
389 Jucate
Golf Solitaire
10 ani in urma
319 Jucate
Crazy Monkey Clasic
5 ani in urma
571 Jucate
Crown Jewels
8 ani in urma
394 Jucate
Wolves! Wolves! Wolves!
5 ani in urma
556 Jucate
Treasure Room
9 ani in urma
368 Jucate
Cleopatra Slots
10 ani in urma
346 Jucate
Lucky Tiger
5 ani in urma
437 Jucate
Royal Dynasty
8 ani in urma
454 Jucate
King of the Aztecs
9 ani in urma
466 Jucate
French Cuisine
10 ani in urma
367 Jucate