New Tales of Egypt


cod adsense
3 ani in urma 207 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online New Tales of Egypt:

Descopera civilizatia antica a egiptului cu ajutorul jocului New Tales of Egypt slot, un joc propus de compania Pragmatic Play cu o tematica inspirata din mitologia egipteana si premii unimtoare de pana la 5,000 credite.
Toate scenele jocului sunt situate in inima unei piramide iar personajul principal care anima acest joc este ultima regina a Egiptului, Cleopatra. Jocul la aparate New Tales of Egypt propune un format standard cu 3 randuri si 5 tamburi iar numarul de linii disponibile nu depaseste valoarea de 20. In acest joc poti juca cu un pariu maxim de 100 credite iar cel mai mare premiu din joc poate fi capturat cu cinci simboluri de diamant.
Simbolul de diamant joaca rol de simbol wild si poate inlocui orice simbol din joc cu exceptia simbolului scatter, reprezentat de o piramida.
Cea mai interesanta parte din joc este runda de rotiri gratuite unde ai posibilitatea de a obtine pana la 10 rotiri gratuite daca esti norocos si obtii 3, 4 sau 5 simboluri de piramida pe o linie activa. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul New Tales of Egypt este primul joc adaugat in data de 24-martie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Secrets Of Poseidon
5 ani in urma
233 Jucate
Striking Viking
7 ani in urma
217 Jucate
Berettas Vendetta
9 ani in urma
210 Jucate
Rise of Maya
2 ani in urma
395 Jucate
Seven Bar
8 ani in urma
238 Jucate
Sizzling Hot
9 ani in urma
385 Jucate
Golden Jungle
5 ani in urma
255 Jucate
Zeus the Thunderer
6 ani in urma
209 Jucate
Burning Desire
8 ani in urma
164 Jucate
Wolf Ridge
3 ani in urma
290 Jucate
Fruits and Sevens
3 ani in urma
229 Jucate
Grand Roulette
9 ani in urma
207 Jucate