New Tales of Egypt


cod adsense
4 ani in urma 252 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online New Tales of Egypt:

Descopera civilizatia antica a egiptului cu ajutorul jocului New Tales of Egypt slot, un joc propus de compania Pragmatic Play cu o tematica inspirata din mitologia egipteana si premii unimtoare de pana la 5,000 credite.
Toate scenele jocului sunt situate in inima unei piramide iar personajul principal care anima acest joc este ultima regina a Egiptului, Cleopatra. Jocul la aparate New Tales of Egypt propune un format standard cu 3 randuri si 5 tamburi iar numarul de linii disponibile nu depaseste valoarea de 20. In acest joc poti juca cu un pariu maxim de 100 credite iar cel mai mare premiu din joc poate fi capturat cu cinci simboluri de diamant.
Simbolul de diamant joaca rol de simbol wild si poate inlocui orice simbol din joc cu exceptia simbolului scatter, reprezentat de o piramida.
Cea mai interesanta parte din joc este runda de rotiri gratuite unde ai posibilitatea de a obtine pana la 10 rotiri gratuite daca esti norocos si obtii 3, 4 sau 5 simboluri de piramida pe o linie activa. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul New Tales of Egypt este primul joc adaugat in data de 24-martie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Dynasty of Ra
5 ani in urma
276 Jucate
10 Burning Heart
4 ani in urma
268 Jucate
Cleopatras Treasure
7 ani in urma
338 Jucate
Orca
4 ani in urma
265 Jucate
Sushi Bar
9 ani in urma
240 Jucate
Gorilla Moon
5 ani in urma
230 Jucate
Quest for Gold
5 ani in urma
256 Jucate
Halloween Fortune
9 ani in urma
257 Jucate
Banana Splash
9 ani in urma
215 Jucate
5 Dazzling Hot
4 ani in urma
257 Jucate
Major History
8 ani in urma
247 Jucate
Lost Treasures
9 ani in urma
211 Jucate