Neptunes Fortune Megaways


cod adsense
1 an in urma 300 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Neptunes Fortune Megaways:

Neptunes Fortune Megaways este un joc slot dezvoltat de iSoftBet cu o temă mitologică si în care vom găsi 6 tamburi care actioneaza până la 46.656 linii de plată. Jocul vine cu un RTP de 96,03%, iar castigul maxim care poate fi obtinut de jucator este de până la 9.710 ori valoarea pariului aplicat.
Jucatorii pot aplica pariuri minime de 0,20 până la maximum 20 per runda.

Neptunes Fortune Megaways are o estetică foarte drăguță, cu mai multe animații si o grafica de calitate superioara, iar coloana sonora este perfect ambientata cu tema jocului.

Jocul include simbol wild, simbol scatter, o runda de rotiri gratuite și jackpot-uri.
Simbolul de trident vă poate oferi până la 15 rotiri gratuite, ceea ce va fi extraordinar dacă doriți să câștigați credite. De asemenea, simbolul cu zeul Neptun poate decerna premii de pana la 800, in timp ce broasca testoasa si pestii galbeni poat atrage premii semnificative.

Neptunes Fortune Megaways este un joc la aparate online compatibil cu platforma mobilă, astfel încât să îl puteți accesa de pe smartphone-ul dvs, Android sau iPhone și să vă bucurați de o interacțiune perfectă pe care iSoftBet vă oferă într-un slot de inalta calitate.


INSTRUCTIUNI: Jocul Neptunes Fortune Megaways este primul joc adaugat in data de 23-ianuarie -2021 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de iSoftBet si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Stampede
5 ani in urma
390 Jucate
Majestic King Expanded Edition
2 ani in urma
621 Jucate
Pandora’s Box
10 ani in urma
292 Jucate
Santas Slot
9 ani in urma
239 Jucate
Kiss la aparate
9 ani in urma
422 Jucate
Striking Viking
8 ani in urma
323 Jucate
Sizzling Gems
8 ani in urma
375 Jucate
The Great Pyramid
4 ani in urma
433 Jucate
Atlantis
10 ani in urma
305 Jucate
Fruit Mania
8 ani in urma
301 Jucate
Treasure under sea
9 ani in urma
289 Jucate
Caribbean Treasure
9 ani in urma
295 Jucate