Neptunes Fortune Megaways


cod adsense
8 luni in urma 171 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Neptunes Fortune Megaways:

Neptunes Fortune Megaways este un joc slot dezvoltat de iSoftBet cu o temă mitologică si în care vom găsi 6 tamburi care actioneaza până la 46.656 linii de plată. Jocul vine cu un RTP de 96,03%, iar castigul maxim care poate fi obtinut de jucator este de până la 9.710 ori valoarea pariului aplicat.
Jucatorii pot aplica pariuri minime de 0,20 până la maximum 20 per runda.

Neptunes Fortune Megaways are o estetică foarte drăguță, cu mai multe animații si o grafica de calitate superioara, iar coloana sonora este perfect ambientata cu tema jocului.

Jocul include simbol wild, simbol scatter, o runda de rotiri gratuite și jackpot-uri.
Simbolul de trident vă poate oferi până la 15 rotiri gratuite, ceea ce va fi extraordinar dacă doriți să câștigați credite. De asemenea, simbolul cu zeul Neptun poate decerna premii de pana la 800, in timp ce broasca testoasa si pestii galbeni poat atrage premii semnificative.

Neptunes Fortune Megaways este un joc la aparate online compatibil cu platforma mobilă, astfel încât să îl puteți accesa de pe smartphone-ul dvs, Android sau iPhone și să vă bucurați de o interacțiune perfectă pe care iSoftBet vă oferă într-un slot de inalta calitate.


INSTRUCTIUNI: Jocul Neptunes Fortune Megaways este primul joc adaugat in data de 23-ianuarie -2021 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de iSoftBet si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Superfruit 7
4 ani in urma
198 Jucate
Billion Dollar Movie
9 ani in urma
185 Jucate
Hercules Mythical Warrior
6 ani in urma
180 Jucate
Ultimate Hot
4 ani in urma
204 Jucate
Lucky Larry’s Lobstermania 2
8 luni in urma
161 Jucate
Show Girls
4 ani in urma
160 Jucate
Table online
9 ani in urma
304 Jucate
Stampede
4 ani in urma
203 Jucate
Temple of Ausar
4 ani in urma
199 Jucate
Video Poker
9 ani in urma
229 Jucate
Armadillo Artie: Dash for Cash
5 ani in urma
213 Jucate
The McMurphys
9 ani in urma
180 Jucate