Neptunes Fortune Megaways


cod adsense
1 an in urma 231 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Neptunes Fortune Megaways:

Neptunes Fortune Megaways este un joc slot dezvoltat de iSoftBet cu o temă mitologică si în care vom găsi 6 tamburi care actioneaza până la 46.656 linii de plată. Jocul vine cu un RTP de 96,03%, iar castigul maxim care poate fi obtinut de jucator este de până la 9.710 ori valoarea pariului aplicat.
Jucatorii pot aplica pariuri minime de 0,20 până la maximum 20 per runda.

Neptunes Fortune Megaways are o estetică foarte drăguță, cu mai multe animații si o grafica de calitate superioara, iar coloana sonora este perfect ambientata cu tema jocului.

Jocul include simbol wild, simbol scatter, o runda de rotiri gratuite și jackpot-uri.
Simbolul de trident vă poate oferi până la 15 rotiri gratuite, ceea ce va fi extraordinar dacă doriți să câștigați credite. De asemenea, simbolul cu zeul Neptun poate decerna premii de pana la 800, in timp ce broasca testoasa si pestii galbeni poat atrage premii semnificative.

Neptunes Fortune Megaways este un joc la aparate online compatibil cu platforma mobilă, astfel încât să îl puteți accesa de pe smartphone-ul dvs, Android sau iPhone și să vă bucurați de o interacțiune perfectă pe care iSoftBet vă oferă într-un slot de inalta calitate.


INSTRUCTIUNI: Jocul Neptunes Fortune Megaways este primul joc adaugat in data de 23-ianuarie -2021 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de iSoftBet si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Sticky Joker
2 ani in urma
558 Jucate
Pirates Island Slot
9 ani in urma
195 Jucate
Relic Raiders
9 ani in urma
201 Jucate
Xmas Magic
2 ani in urma
367 Jucate
Forest Slot
9 ani in urma
212 Jucate
Dynasty of Ra
5 ani in urma
277 Jucate
Double Pay Spin Poker
9 ani in urma
227 Jucate
Amazon Queen
9 ani in urma
239 Jucate
Get Clucky
5 ani in urma
275 Jucate
Quick Hit Pro
7 ani in urma
272 Jucate
Ramses 2
9 ani in urma
284 Jucate
Ultimate Hot
4 ani in urma
248 Jucate