Nemo’s Voyage


cod adsense
4 ani in urma 444 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Nemo’s Voyage:

Acum poti face parte din aventurile capitanului Nemo cu ajutorul celui mai nou titlu lansat de WMS intitulat Nemo’s Voyage slot. Jocul include o tematica bine definita, inspirata din faimoasele nuvele de Jules Verne iar protagonistul principal este Căpitanul Nemo. Jocul include o multime de simboluri cu diferite creaturi marine precum piranha, balene, caracatite, rechini si un costum de scafandru.
Ai posibilitatea de a castiga un premiu de 1,250 credite cu ajutorul simbolului de caracatita sau un premiu de 1,000 credite cu ajutorul simbolului de scafandru. Singura regula pentru a intra in posesia acestor premii este sa acumulezi cinci simboluri identice iar pariul per linie trebuie sa aibe o valoare de 5 credite.
Jocul la aparate Nemo’s Voyage prezinta o structura cu 5 tamburi, 4 randuri si 40 linii de premiu. Simbolul cu cuvantul Wild este un simbol special si poate inlocui alte simboluri prezente in timpul partidei cu exceptia simbolului bonus care joaca rol de scatter. Acest simbol poate declansa pana la 8 rotiri gratuite cand trei, patru sau cinci simboluri bonus apar pe tamburii 1, 3 si 5. Bafta!


INSTRUCTIUNI: Jocul Nemo’s Voyage este primul joc adaugat in data de 6-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Jack Hammer Slot
10 ani in urma
398 Jucate
The Monkey Prince
5 ani in urma
504 Jucate
Flash Roulette Casino
10 ani in urma
336 Jucate
Sea of Tranquility
5 ani in urma
387 Jucate
Poker ca la aparate
10 ani in urma
790 Jucate
Castle Mania
10 ani in urma
336 Jucate
Wild  Spirit
10 ani in urma
364 Jucate
Burning Desire
10 ani in urma
374 Jucate
Wolf Moon – Aristocrat
5 ani in urma
433 Jucate
Rage of the Seas
3 ani in urma
469 Jucate
Marco Polo
10 ani in urma
336 Jucate
Governor of Poker 2
10 ani in urma
356 Jucate