Nemo’s Voyage


cod adsense
4 ani in urma 268 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Nemo’s Voyage:

Acum poti face parte din aventurile capitanului Nemo cu ajutorul celui mai nou titlu lansat de WMS intitulat Nemo’s Voyage slot. Jocul include o tematica bine definita, inspirata din faimoasele nuvele de Jules Verne iar protagonistul principal este Căpitanul Nemo. Jocul include o multime de simboluri cu diferite creaturi marine precum piranha, balene, caracatite, rechini si un costum de scafandru.
Ai posibilitatea de a castiga un premiu de 1,250 credite cu ajutorul simbolului de caracatita sau un premiu de 1,000 credite cu ajutorul simbolului de scafandru. Singura regula pentru a intra in posesia acestor premii este sa acumulezi cinci simboluri identice iar pariul per linie trebuie sa aibe o valoare de 5 credite.
Jocul la aparate Nemo’s Voyage prezinta o structura cu 5 tamburi, 4 randuri si 40 linii de premiu. Simbolul cu cuvantul Wild este un simbol special si poate inlocui alte simboluri prezente in timpul partidei cu exceptia simbolului bonus care joaca rol de scatter. Acest simbol poate declansa pana la 8 rotiri gratuite cand trei, patru sau cinci simboluri bonus apar pe tamburii 1, 3 si 5. Bafta!


INSTRUCTIUNI: Jocul Nemo’s Voyage este primul joc adaugat in data de 6-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Voice of Savanna
8 ani in urma
236 Jucate
Wonder Slots
9 ani in urma
360 Jucate
Riches of India
9 ani in urma
267 Jucate
Cleopatras Treasure
7 ani in urma
385 Jucate
Illusionist
5 ani in urma
304 Jucate
Pharaoh’s Wild
5 ani in urma
255 Jucate
Super Slot
9 ani in urma
230 Jucate
Roulette Slots
9 ani in urma
254 Jucate
Ruleta Casino
10 ani in urma
347 Jucate
Dancing Dragon- Novomatic
5 ani in urma
212 Jucate
Aparate cu clopotei si septari
9 ani in urma
404 Jucate
Lucky Hunter
9 ani in urma
400 Jucate