Nefertiti’s Gold


cod adsense
3 ani in urma 217 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Nefertiti’s Gold:

Nefertiti’s Gold este ultima inovatia a companiei ReelNRG, un joc ca la aparate care te transporta intr-o frumoasa calatorie plina de aventuri in istoria antica a egiptului. Jocul are o configuratie standard iar eroina principala a acestui joc este frumoasa regina Nefertiti.
Nefertiti’s Gold la aparate vine cu un set de 5 bobine, 3 randuri si un total de 20 linii de plata fixe. Include doua simboluri speciale care sunt intalnite la multe jocuri slot iar unul dintre ele iti a accesul la o runda speciala de rotiri gratuite. Pasărea Phoenix este un simbol scatter si trei sau mai multe simboluri te premiaza cu pana la 15 rotiri gratuite simultan. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Nefertiti’s Gold este primul joc adaugat in data de 3-iulie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Gypsy Fire
5 ani in urma
327 Jucate
BlackJack online
9 ani in urma
361 Jucate
Aparate cu trifoi si septari
9 ani in urma
353 Jucate
Maganic Wars
9 ani in urma
219 Jucate
Sloturi cu fructe
9 ani in urma
276 Jucate
Irish Magic
2 ani in urma
443 Jucate
Joker Gold
8 ani in urma
254 Jucate
Mini Cleopatra
7 ani in urma
248 Jucate
Book of Ra Mobile
4 ani in urma
379 Jucate
Party Games Slotto
8 ani in urma
253 Jucate
Savanna’s Life
4 ani in urma
295 Jucate
Flash Arcade Solitaire
9 ani in urma
358 Jucate