Nefertiti’s Gold


cod adsense
4 ani in urma 272 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Nefertiti’s Gold:

Nefertiti’s Gold este ultima inovatia a companiei ReelNRG, un joc ca la aparate care te transporta intr-o frumoasa calatorie plina de aventuri in istoria antica a egiptului. Jocul are o configuratie standard iar eroina principala a acestui joc este frumoasa regina Nefertiti.
Nefertiti’s Gold la aparate vine cu un set de 5 bobine, 3 randuri si un total de 20 linii de plata fixe. Include doua simboluri speciale care sunt intalnite la multe jocuri slot iar unul dintre ele iti a accesul la o runda speciala de rotiri gratuite. Pasărea Phoenix este un simbol scatter si trei sau mai multe simboluri te premiaza cu pana la 15 rotiri gratuite simultan. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Nefertiti’s Gold este primul joc adaugat in data de 3-iulie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Mona Lisa Jewels
8 ani in urma
362 Jucate
Volcano Eruption
8 ani in urma
275 Jucate
Jade Treasure
6 ani in urma
353 Jucate
Luxor
4 ani in urma
508 Jucate
Phantom Cash
10 ani in urma
306 Jucate
Piggy Bank
10 ani in urma
285 Jucate
Under the Bed
9 ani in urma
256 Jucate
Luxor Valley
9 ani in urma
297 Jucate
Treasure under sea
9 ani in urma
289 Jucate
Twisted Circus
10 ani in urma
287 Jucate
Mr Good
10 ani in urma
270 Jucate
Colossus Fruits
3 ani in urma
479 Jucate