Nefertiti’s Gold


cod adsense
2 ani in urma 133 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Nefertiti’s Gold:

Nefertiti’s Gold este ultima inovatia a companiei ReelNRG, un joc ca la aparate care te transporta intr-o frumoasa calatorie plina de aventuri in istoria antica a egiptului. Jocul are o configuratie standard iar eroina principala a acestui joc este frumoasa regina Nefertiti.
Nefertiti’s Gold la aparate vine cu un set de 5 bobine, 3 randuri si un total de 20 linii de plata fixe. Include doua simboluri speciale care sunt intalnite la multe jocuri slot iar unul dintre ele iti a accesul la o runda speciala de rotiri gratuite. Pasărea Phoenix este un simbol scatter si trei sau mai multe simboluri te premiaza cu pana la 15 rotiri gratuite simultan. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Nefertiti’s Gold este primul joc adaugat in data de 3-iulie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Aparate cu comori
8 ani in urma
0 Jucate
Dinos Rhino
8 ani in urma
118 Jucate
Slot Classic
8 ani in urma
134 Jucate
Beetle Mania Deluxe
7 ani in urma
152 Jucate
Columbus
8 ani in urma
270 Jucate
Zeus King of Gods
5 ani in urma
147 Jucate
Joker Slot
8 ani in urma
132 Jucate
Jackpot Bars
8 ani in urma
144 Jucate
Pearls of India
7 ani in urma
141 Jucate
Pixies of the Forest
8 ani in urma
173 Jucate
Big Dollar Slots
8 ani in urma
108 Jucate
Ancient Egypt
3 ani in urma
148 Jucate