Narcos


cod adsense
2 ani in urma 467 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Narcos:

Faimoasa companie suedeza NetEnt te invita in lumea misterioasa a mafiotului Pablo Escobar cu Narcos, un nou slot ca la aparate care se bazeaza pe un subiect real. Jocul este adaptabil oricarui dispozitiv mobil sau tableta iar personajele principale sunt reprezentate de traficantul Pablo Escobar, doia agenti DEA si o frumoasa politista blonda.
Jocul online Narcos are o configuratie simpla cu 5 tamburi si 3 randuri care formaza pana la 243 moduri de castiguri.
Simbolul de insigna cu inscriptia departamentului de justitie este un simbol wild poate să apară pe in jocul principal si si in timpul rundei de rotiri gratuite. Functia Walking WiLd se activeaza atât în jocut principal cât şi in runda de rotiri gratuite În timput jocutui principal toate simbolurile wild care fac parte dintr-un câştig rămân pe tamburi şi se mută orizontat cu un loc spre stânga la fiecare invârtire. Funcţia Drive-by este activată aleatoriu în timpuL jocului principal. Funcţia Drive-by va transforma câteva dintre simboLurile de valoare mare în simboluri wild. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Narcos este primul joc adaugat in data de 24-mai -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Versailles Gold
6 ani in urma
390 Jucate
Big Kahuna Slot
8 ani in urma
175 Jucate
Aparate cu masini
8 ani in urma
0 Jucate
Big Bad Wolf
8 ani in urma
175 Jucate
Hitman Slot
8 ani in urma
186 Jucate
Pharaohs Dream
7 ani in urma
162 Jucate
The Gladiator
6 ani in urma
228 Jucate
Shoot
8 ani in urma
269 Jucate
Dynasty of Ming
8 ani in urma
188 Jucate
Joker Gold
8 ani in urma
207 Jucate
Lord Of Ocean Deluxe
6 ani in urma
188 Jucate
Poker Solitaire Deluxe
8 ani in urma
156 Jucate