Narcos


cod adsense
3 ani in urma 751 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Narcos:

Faimoasa companie suedeza NetEnt te invita in lumea misterioasa a mafiotului Pablo Escobar cu Narcos, un nou slot ca la aparate care se bazeaza pe un subiect real. Jocul este adaptabil oricarui dispozitiv mobil sau tableta iar personajele principale sunt reprezentate de traficantul Pablo Escobar, doia agenti DEA si o frumoasa politista blonda.
Jocul online Narcos are o configuratie simpla cu 5 tamburi si 3 randuri care formaza pana la 243 moduri de castiguri.
Simbolul de insigna cu inscriptia departamentului de justitie este un simbol wild poate să apară pe in jocul principal si si in timpul rundei de rotiri gratuite. Functia Walking WiLd se activeaza atât în jocut principal cât şi in runda de rotiri gratuite În timput jocutui principal toate simbolurile wild care fac parte dintr-un câştig rămân pe tamburi şi se mută orizontat cu un loc spre stânga la fiecare invârtire. Funcţia Drive-by este activată aleatoriu în timpuL jocului principal. Funcţia Drive-by va transforma câteva dintre simboLurile de valoare mare în simboluri wild. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Narcos este primul joc adaugat in data de 24-mai -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Hot & Cash
5 ani in urma
376 Jucate
Excalibur ca la aparate
10 ani in urma
262 Jucate
Lost Treasures
10 ani in urma
263 Jucate
Solitaire Clasic
10 ani in urma
317 Jucate
Golf Solitaire
10 ani in urma
265 Jucate
Exotic Cats
4 ani in urma
341 Jucate
Fruite Slots
9 ani in urma
268 Jucate
Hercules High & Mighty
6 ani in urma
267 Jucate
Cupidon Slot
9 ani in urma
279 Jucate
Flaming Hot Extreme
3 ani in urma
742 Jucate
Mermaids Millions
8 ani in urma
366 Jucate
Rock Climber
10 ani in urma
571 Jucate