Narcos


1 an in urma 275 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Narcos:

Faimoasa companie suedeza NetEnt te invita in lumea misterioasa a mafiotului Pablo Escobar cu Narcos, un nou slot ca la aparate care se bazeaza pe un subiect real. Jocul este adaptabil oricarui dispozitiv mobil sau tableta iar personajele principale sunt reprezentate de traficantul Pablo Escobar, doia agenti DEA si o frumoasa politista blonda.
Jocul online Narcos are o configuratie simpla cu 5 tamburi si 3 randuri care formaza pana la 243 moduri de castiguri.
Simbolul de insigna cu inscriptia departamentului de justitie este un simbol wild poate să apară pe in jocul principal si si in timpul rundei de rotiri gratuite. Functia Walking WiLd se activeaza atât în jocut principal cât şi in runda de rotiri gratuite În timput jocutui principal toate simbolurile wild care fac parte dintr-un câştig rămân pe tamburi şi se mută orizontat cu un loc spre stânga la fiecare invârtire. Funcţia Drive-by este activată aleatoriu în timpuL jocului principal. Funcţia Drive-by va transforma câteva dintre simboLurile de valoare mare în simboluri wild. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Narcos este primul joc adaugat in data de 24-mai -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Ruleta japoneza
8 ani in urma
117 Jucate
Halloween Fortune
8 ani in urma
104 Jucate
Venezia d’Oro
3 ani in urma
104 Jucate
South Park
7 ani in urma
105 Jucate
Drunk Black Jack
8 ani in urma
101 Jucate
Ramses II Deluxe
6 ani in urma
111 Jucate
Chukcha
7 ani in urma
102 Jucate
Biliard cu Cindy
8 ani in urma
98 Jucate
Aparate cu capsuni
8 ani in urma
166 Jucate
Blade Slot
8 ani in urma
96 Jucate
Fruit Gold slot
8 ani in urma
98 Jucate
Rise of Athena
2 luni in urma
71 Jucate