Narcos


cod adsense
4 ani in urma 855 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Narcos:

Faimoasa companie suedeza NetEnt te invita in lumea misterioasa a mafiotului Pablo Escobar cu Narcos, un nou slot ca la aparate care se bazeaza pe un subiect real. Jocul este adaptabil oricarui dispozitiv mobil sau tableta iar personajele principale sunt reprezentate de traficantul Pablo Escobar, doia agenti DEA si o frumoasa politista blonda.
Jocul online Narcos are o configuratie simpla cu 5 tamburi si 3 randuri care formaza pana la 243 moduri de castiguri.
Simbolul de insigna cu inscriptia departamentului de justitie este un simbol wild poate să apară pe in jocul principal si si in timpul rundei de rotiri gratuite. Functia Walking WiLd se activeaza atât în jocut principal cât şi in runda de rotiri gratuite În timput jocutui principal toate simbolurile wild care fac parte dintr-un câştig rămân pe tamburi şi se mută orizontat cu un loc spre stânga la fiecare invârtire. Funcţia Drive-by este activată aleatoriu în timpuL jocului principal. Funcţia Drive-by va transforma câteva dintre simboLurile de valoare mare în simboluri wild. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Narcos este primul joc adaugat in data de 24-mai -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

King’s Treasure
7 ani in urma
588 Jucate
Simply Gold 2
8 ani in urma
467 Jucate
Unicorn Legend
6 ani in urma
570 Jucate
Jack Hammer Slot
11 ani in urma
415 Jucate
Stunning Hot 20 Deluxe
5 ani in urma
603 Jucate
Savanna
6 ani in urma
424 Jucate
Fantasy Fortune
9 ani in urma
412 Jucate
Ultra Hold and Spin
3 ani in urma
539 Jucate
The Incredible Hulk
10 ani in urma
585 Jucate
Striking Viking
8 ani in urma
449 Jucate
Lovely Lady
5 ani in urma
521 Jucate
Top Trump Celebs
10 ani in urma
390 Jucate