Narcos


1 an in urma 178 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Narcos:

Faimoasa companie suedeza NetEnt te invita in lumea misterioasa a mafiotului Pablo Escobar cu Narcos, un nou slot ca la aparate care se bazeaza pe un subiect real. Jocul este adaptabil oricarui dispozitiv mobil sau tableta iar personajele principale sunt reprezentate de traficantul Pablo Escobar, doia agenti DEA si o frumoasa politista blonda.
Jocul online Narcos are o configuratie simpla cu 5 tamburi si 3 randuri care formaza pana la 243 moduri de castiguri.
Simbolul de insigna cu inscriptia departamentului de justitie este un simbol wild poate să apară pe in jocul principal si si in timpul rundei de rotiri gratuite. Functia Walking WiLd se activeaza atât în jocut principal cât şi in runda de rotiri gratuite În timput jocutui principal toate simbolurile wild care fac parte dintr-un câştig rămân pe tamburi şi se mută orizontat cu un loc spre stânga la fiecare invârtire. Funcţia Drive-by este activată aleatoriu în timpuL jocului principal. Funcţia Drive-by va transforma câteva dintre simboLurile de valoare mare în simboluri wild. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Narcos este primul joc adaugat in data de 24-mai -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Aztec Treasure
7 ani in urma
63 Jucate
Bullion Bars
5 ani in urma
72 Jucate
5 Lions Dance
o săptămână in urma
15 Jucate
Roulette American
8 ani in urma
73 Jucate
20 Diamonds
3 ani in urma
123 Jucate
Sweet Harvest
7 ani in urma
78 Jucate
Aparate cu cirese si septari
8 ani in urma
63 Jucate
Coral Island
7 ani in urma
73 Jucate
Cars And Cash
8 ani in urma
63 Jucate
Gold Raider
8 ani in urma
58 Jucate
Fairy Tale
5 ani in urma
67 Jucate
Dr Watts Up
7 ani in urma
62 Jucate