More Chilli


cod adsense
4 ani in urma 249 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online More Chilli:

Daca iti doresti o zi picanta plina de aventuri si premii fabuloase antunci esti invitat sa testezi in modul demo More Chilli slot, un joc perfect pentru iubitorii de retete mexicane. Jocul a fost lansat cu ceva ani in urma de compania Aristocrat cu o tematica mexicana unde elementul principal este ingredientul minune, chili.
Jocul propune o configuratie standard cu 5 tamburi si 25 linii de bet modificabile in orice moment al jocului. Simbolurile au un stil animat iar cel mai mare premiu din joc are o valoare de 2,000 credite si poate fi luat cu cinci simboluri de mariachi.
Betul maxim in acest joc este de trei credite. Mexicanul este un simbol wild apare in orice pozitie si inlocuieste orice element din joc cu exceptia simbolului scatter, reprezentat de sacul cu semnul dolarului.
Acest simbol declanseaza o runda de rotiri gratuite unde puteti acumula pana la 15 rotiri gratuite simultan.


INSTRUCTIUNI: Jocul More Chilli este primul joc adaugat in data de 6-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi Aristocrat si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Battlestar Galactica
10 ani in urma
258 Jucate
Mermaid’s Diamond
5 ani in urma
257 Jucate
Spartan Fire
2 ani in urma
484 Jucate
Deuce Wild Casino Poker
9 ani in urma
234 Jucate
Zuma Slots
8 ani in urma
240 Jucate
Halloween Jack
4 ani in urma
322 Jucate
Wild Panda
7 ani in urma
381 Jucate
Piggy Bank
9 ani in urma
239 Jucate
Wild Huskies
7 ani in urma
221 Jucate
Lady Luck
7 ani in urma
264 Jucate
Golden Jaguar
7 ani in urma
307 Jucate
Hot Roller
8 ani in urma
242 Jucate