More Chilli


2 ani in urma 18 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online More Chilli:

Daca iti doresti o zi picanta plina de aventuri si premii fabuloase antunci esti invitat sa testezi in modul demo More Chilli slot, un joc perfect pentru iubitorii de retete mexicane. Jocul a fost lansat cu ceva ani in urma de compania Aristocrat cu o tematica mexicana unde elementul principal este ingredientul minune, chili.
Jocul propune o configuratie standard cu 5 tamburi si 25 linii de bet modificabile in orice moment al jocului. Simbolurile au un stil animat iar cel mai mare premiu din joc are o valoare de 2,000 credite si poate fi luat cu cinci simboluri de mariachi.
Betul maxim in acest joc este de trei credite. Mexicanul este un simbol wild apare in orice pozitie si inlocuieste orice element din joc cu exceptia simbolului scatter, reprezentat de sacul cu semnul dolarului.
Acest simbol declanseaza o runda de rotiri gratuite unde puteti acumula pana la 15 rotiri gratuite simultan.


INSTRUCTIUNI: Jocul More Chilli este primul joc adaugat in data de 6-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi Aristocrat si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Eggomatic
7 ani in urma
17 Jucate
Cleopatra 2
7 ani in urma
18 Jucate
Dragoni la aparate
7 ani in urma
13 Jucate
Pharaoh’s Tomb
2 ani in urma
51 Jucate
Hot & Cash
3 ani in urma
18 Jucate
Crescent Solitaire
8 ani in urma
22 Jucate
Enchanted Unicorn
5 ani in urma
18 Jucate
Hot Shoot 3D
7 ani in urma
16 Jucate
Fruits of the Nile
3 ani in urma
19 Jucate
Columbus
7 ani in urma
33 Jucate
Alien Robots
8 ani in urma
20 Jucate
King Kong
8 ani in urma
33 Jucate