More Chilli


cod adsense
4 ani in urma 370 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online More Chilli:

Daca iti doresti o zi picanta plina de aventuri si premii fabuloase antunci esti invitat sa testezi in modul demo More Chilli slot, un joc perfect pentru iubitorii de retete mexicane. Jocul a fost lansat cu ceva ani in urma de compania Aristocrat cu o tematica mexicana unde elementul principal este ingredientul minune, chili.
Jocul propune o configuratie standard cu 5 tamburi si 25 linii de bet modificabile in orice moment al jocului. Simbolurile au un stil animat iar cel mai mare premiu din joc are o valoare de 2,000 credite si poate fi luat cu cinci simboluri de mariachi.
Betul maxim in acest joc este de trei credite. Mexicanul este un simbol wild apare in orice pozitie si inlocuieste orice element din joc cu exceptia simbolului scatter, reprezentat de sacul cu semnul dolarului.
Acest simbol declanseaza o runda de rotiri gratuite unde puteti acumula pana la 15 rotiri gratuite simultan.


INSTRUCTIUNI: Jocul More Chilli este primul joc adaugat in data de 6-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi Aristocrat si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Tri Peaks Solitaire
9 ani in urma
289 Jucate
88 Fortunes
2 ani in urma
565 Jucate
Poker englezesc
9 ani in urma
326 Jucate
Santa Surprise
10 ani in urma
302 Jucate
7 Oceans
8 ani in urma
348 Jucate
Dolphin Treasure
6 ani in urma
339 Jucate
Zeus the Thunderer
7 ani in urma
492 Jucate
Gnome
9 ani in urma
798 Jucate
Cleopatra’s Gold
10 ani in urma
300 Jucate
Dancing Dragon- Novomatic
5 ani in urma
278 Jucate
Mikey’s Poker
10 ani in urma
282 Jucate
Hot Target
5 ani in urma
953 Jucate