LINKURI SPONSORIZATE  More Chilli

  106 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online More Chilli:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Daca iti doresti o zi picanta plina de aventuri si premii fabuloase antunci esti invitat sa testezi in modul demo More Chilli slot, un joc perfect pentru iubitorii de retete mexicane. Jocul a fost lansat cu ceva ani in urma de compania Aristocrat cu o tematica mexicana unde elementul principal este ingredientul minune, chili.
  Jocul propune o configuratie standard cu 5 tamburi si 25 linii de bet modificabile in orice moment al jocului. Simbolurile au un stil animat iar cel mai mare premiu din joc are o valoare de 2,000 credite si poate fi luat cu cinci simboluri de mariachi.
  Betul maxim in acest joc este de trei credite. Mexicanul este un simbol wild apare in orice pozitie si inlocuieste orice element din joc cu exceptia simbolului scatter, reprezentat de sacul cu semnul dolarului.
  Acest simbol declanseaza o runda de rotiri gratuite unde puteti acumula pana la 15 rotiri gratuite simultan.

  INSTRUCTIUNI: Jocul More Chilli este primul joc adaugat in data de 6-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi Aristocrat si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 106 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca More Chilli trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul More Chilli

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE