More Chilli


cod adsense
3 ani in urma 154 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online More Chilli:

Daca iti doresti o zi picanta plina de aventuri si premii fabuloase antunci esti invitat sa testezi in modul demo More Chilli slot, un joc perfect pentru iubitorii de retete mexicane. Jocul a fost lansat cu ceva ani in urma de compania Aristocrat cu o tematica mexicana unde elementul principal este ingredientul minune, chili.
Jocul propune o configuratie standard cu 5 tamburi si 25 linii de bet modificabile in orice moment al jocului. Simbolurile au un stil animat iar cel mai mare premiu din joc are o valoare de 2,000 credite si poate fi luat cu cinci simboluri de mariachi.
Betul maxim in acest joc este de trei credite. Mexicanul este un simbol wild apare in orice pozitie si inlocuieste orice element din joc cu exceptia simbolului scatter, reprezentat de sacul cu semnul dolarului.
Acest simbol declanseaza o runda de rotiri gratuite unde puteti acumula pana la 15 rotiri gratuite simultan.


INSTRUCTIUNI: Jocul More Chilli este primul joc adaugat in data de 6-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi Aristocrat si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Moon Shadow
6 ani in urma
216 Jucate
Double Diamond
4 ani in urma
188 Jucate
Crazy Monkey 2
4 ani in urma
264 Jucate
Crazy Monkey
8 ani in urma
678 Jucate
Animale la aparate
8 ani in urma
171 Jucate
Biliard 3D
9 ani in urma
178 Jucate
Rainbow King
6 ani in urma
161 Jucate
Silver Lion
5 ani in urma
186 Jucate
Lucky Rose
6 ani in urma
170 Jucate
Celtic Goddess
3 ani in urma
191 Jucate
Joc la aparate Star Trek
9 ani in urma
139 Jucate
Fruits’n Royals
8 ani in urma
189 Jucate