Monkey’s Millions


cod adsense
Esti invitat intr-o frumoasa expeditie in jungla cu Monkey's Millions slot, un alt joc dezvoltat pe o platforma HTML5 ce ofera sansa tuturor jucatorilor sa acceseze acest joc de pe orice dispozitiv mobil, tableta sau calculator. Acest joc la aparate cu maimute este conceput cu un meniu extrem de simplu de utilizat, o tema de jungla si simboluri cu diferite animale salbatice. Jocul la aparate Monkey's Millions se prezinta cu o structura moderna unde sunt incluse 3 linii orizontale, 5 cilindrii, 20 linii de plata si un buget fix de 1000 credite pentru a porni in modul demo. O caracteristica importanta in acest joc este simbolul wild (buchetul de flori exotice) care ofera doua sanse de castig. Prima sansa este oferita cu cinci simboluri identice aterizate pe aceeasi linie. Daca ai prins acesta combinatie atunci ai castigat premiul de 20000 monede. Nu uita ca pariul maxim trebuie sa fie de 100 monede. A doua sansa este oferita in situatia cand acest simbol inlocuieste alte simboluri si formeaza o multime de combinatii castigatoare. Pentru a activa jocul de bonus trebuie sa obtii trei sau mai multe simboluri de maimuta pe o linie activa. Mult Noroc!!!
5 ani in urma 223 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Monkey’s Millions:

Esti invitat intr-o frumoasa expeditie in jungla cu Monkey’s Millions slot, un alt joc dezvoltat pe o platforma HTML5 ce ofera sansa tuturor jucatorilor sa acceseze acest joc de pe orice dispozitiv mobil, tableta sau calculator. Acest joc la aparate cu maimute este conceput cu un meniu extrem de simplu de utilizat, o tema de jungla si simboluri cu diferite animale salbatice. Jocul la aparate Monkey’s Millions se prezinta cu o structura moderna unde sunt incluse 3 linii orizontale, 5 cilindrii, 20 linii de plata si un buget fix de 1000 credite pentru a porni in modul demo. O caracteristica importanta in acest joc este simbolul wild (buchetul de flori exotice) care ofera doua sanse de castig. Prima sansa este oferita cu cinci simboluri identice aterizate pe aceeasi linie. Daca ai prins acesta combinatie atunci ai castigat premiul de 20000 monede. Nu uita ca pariul maxim trebuie sa fie de 100 monede. A doua sansa este oferita in situatia cand acest simbol inlocuieste alte simboluri si formeaza o multime de combinatii castigatoare. Pentru a activa jocul de bonus trebuie sa obtii trei sau mai multe simboluri de maimuta pe o linie activa. Mult Noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Monkey’s Millions este primul joc adaugat in data de 21-august -2016 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Animale Salbatice Aparate cu Jungla Aparate cu Maimute Aparate Novomatic Gaminator si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Beach Slot
9 ani in urma
214 Jucate
Royal Cash
6 ani in urma
213 Jucate
Legendary Rome
4 ani in urma
320 Jucate
Raging Rhino
4 ani in urma
179 Jucate
Red Sands
9 ani in urma
246 Jucate
Arabian Rose
6 ani in urma
230 Jucate
Fruits’N’Stars: Holiday Edition
4 ani in urma
172 Jucate
Dr.Lovemore
9 ani in urma
201 Jucate
Sweet Life 2
8 ani in urma
178 Jucate
Star Trek Red Alert
9 ani in urma
201 Jucate
Star Trek
8 ani in urma
187 Jucate
Pirate’s Treasure
6 ani in urma
203 Jucate