Monkey’s Millions


cod adsense
Esti invitat intr-o frumoasa expeditie in jungla cu Monkey's Millions slot, un alt joc dezvoltat pe o platforma HTML5 ce ofera sansa tuturor jucatorilor sa acceseze acest joc de pe orice dispozitiv mobil, tableta sau calculator. Acest joc la aparate cu maimute este conceput cu un meniu extrem de simplu de utilizat, o tema de jungla si simboluri cu diferite animale salbatice. Jocul la aparate Monkey's Millions se prezinta cu o structura moderna unde sunt incluse 3 linii orizontale, 5 cilindrii, 20 linii de plata si un buget fix de 1000 credite pentru a porni in modul demo. O caracteristica importanta in acest joc este simbolul wild (buchetul de flori exotice) care ofera doua sanse de castig. Prima sansa este oferita cu cinci simboluri identice aterizate pe aceeasi linie. Daca ai prins acesta combinatie atunci ai castigat premiul de 20000 monede. Nu uita ca pariul maxim trebuie sa fie de 100 monede. A doua sansa este oferita in situatia cand acest simbol inlocuieste alte simboluri si formeaza o multime de combinatii castigatoare. Pentru a activa jocul de bonus trebuie sa obtii trei sau mai multe simboluri de maimuta pe o linie activa. Mult Noroc!!!
6 ani in urma 503 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Monkey’s Millions:

Esti invitat intr-o frumoasa expeditie in jungla cu Monkey’s Millions slot, un alt joc dezvoltat pe o platforma HTML5 ce ofera sansa tuturor jucatorilor sa acceseze acest joc de pe orice dispozitiv mobil, tableta sau calculator. Acest joc la aparate cu maimute este conceput cu un meniu extrem de simplu de utilizat, o tema de jungla si simboluri cu diferite animale salbatice. Jocul la aparate Monkey’s Millions se prezinta cu o structura moderna unde sunt incluse 3 linii orizontale, 5 cilindrii, 20 linii de plata si un buget fix de 1000 credite pentru a porni in modul demo. O caracteristica importanta in acest joc este simbolul wild (buchetul de flori exotice) care ofera doua sanse de castig. Prima sansa este oferita cu cinci simboluri identice aterizate pe aceeasi linie. Daca ai prins acesta combinatie atunci ai castigat premiul de 20000 monede. Nu uita ca pariul maxim trebuie sa fie de 100 monede. A doua sansa este oferita in situatia cand acest simbol inlocuieste alte simboluri si formeaza o multime de combinatii castigatoare. Pentru a activa jocul de bonus trebuie sa obtii trei sau mai multe simboluri de maimuta pe o linie activa. Mult Noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Monkey’s Millions este primul joc adaugat in data de 21-august -2016 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Animale Salbatice Aparate cu Jungla Aparate cu Maimute Aparate Novomatic Gaminator si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

40 Super Hot
6 ani in urma
410 Jucate
Serengeti Kings
3 ani in urma
783 Jucate
Derby Dollars
10 ani in urma
371 Jucate
Makai Video Poker
10 ani in urma
419 Jucate
Buffalo Blitz 2
3 ani in urma
763 Jucate
Pharaoh’s Treasure Deluxe
5 ani in urma
428 Jucate
Crown Jewels
8 ani in urma
426 Jucate
Book of Pyramids
8 ani in urma
537 Jucate
Curious Machine
10 ani in urma
387 Jucate
Aztec’s Fortune
8 ani in urma
451 Jucate
Billiard Blitz
10 ani in urma
317 Jucate
Horus Temple
7 ani in urma
533 Jucate