Monkey’s Millions


cod adsense
Esti invitat intr-o frumoasa expeditie in jungla cu Monkey's Millions slot, un alt joc dezvoltat pe o platforma HTML5 ce ofera sansa tuturor jucatorilor sa acceseze acest joc de pe orice dispozitiv mobil, tableta sau calculator. Acest joc la aparate cu maimute este conceput cu un meniu extrem de simplu de utilizat, o tema de jungla si simboluri cu diferite animale salbatice. Jocul la aparate Monkey's Millions se prezinta cu o structura moderna unde sunt incluse 3 linii orizontale, 5 cilindrii, 20 linii de plata si un buget fix de 1000 credite pentru a porni in modul demo. O caracteristica importanta in acest joc este simbolul wild (buchetul de flori exotice) care ofera doua sanse de castig. Prima sansa este oferita cu cinci simboluri identice aterizate pe aceeasi linie. Daca ai prins acesta combinatie atunci ai castigat premiul de 20000 monede. Nu uita ca pariul maxim trebuie sa fie de 100 monede. A doua sansa este oferita in situatia cand acest simbol inlocuieste alte simboluri si formeaza o multime de combinatii castigatoare. Pentru a activa jocul de bonus trebuie sa obtii trei sau mai multe simboluri de maimuta pe o linie activa. Mult Noroc!!!
6 ani in urma 434 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Monkey’s Millions:

Esti invitat intr-o frumoasa expeditie in jungla cu Monkey’s Millions slot, un alt joc dezvoltat pe o platforma HTML5 ce ofera sansa tuturor jucatorilor sa acceseze acest joc de pe orice dispozitiv mobil, tableta sau calculator. Acest joc la aparate cu maimute este conceput cu un meniu extrem de simplu de utilizat, o tema de jungla si simboluri cu diferite animale salbatice. Jocul la aparate Monkey’s Millions se prezinta cu o structura moderna unde sunt incluse 3 linii orizontale, 5 cilindrii, 20 linii de plata si un buget fix de 1000 credite pentru a porni in modul demo. O caracteristica importanta in acest joc este simbolul wild (buchetul de flori exotice) care ofera doua sanse de castig. Prima sansa este oferita cu cinci simboluri identice aterizate pe aceeasi linie. Daca ai prins acesta combinatie atunci ai castigat premiul de 20000 monede. Nu uita ca pariul maxim trebuie sa fie de 100 monede. A doua sansa este oferita in situatia cand acest simbol inlocuieste alte simboluri si formeaza o multime de combinatii castigatoare. Pentru a activa jocul de bonus trebuie sa obtii trei sau mai multe simboluri de maimuta pe o linie activa. Mult Noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Monkey’s Millions este primul joc adaugat in data de 21-august -2016 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Animale Salbatice Aparate cu Jungla Aparate cu Maimute Aparate Novomatic Gaminator si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Rome and Egypt
10 ani in urma
429 Jucate
Fruit a loot
10 ani in urma
303 Jucate
Super Slot
10 ani in urma
392 Jucate
Sevens and Jokers
8 ani in urma
359 Jucate
Wild Panda
8 ani in urma
494 Jucate
Ocean Rush
5 ani in urma
543 Jucate
Amsterdam Masterplan
10 ani in urma
395 Jucate
Treasure of Horus
5 ani in urma
355 Jucate
Fairy Land 2
8 ani in urma
655 Jucate
One Million Ants
10 ani in urma
285 Jucate
Lobstermania
8 ani in urma
419 Jucate
Lucky Hunting
9 ani in urma
320 Jucate