Miss Kitty


2 ani in urma 59 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Miss Kitty:

Fanii jocurilor slot create de Aristocrat se pot bucura inca o data de un nou titlu lansat in 2018 intitulat Miss Kitty. Este un joc interesant care include o multime de simboluri care relationeaza cu pisicile. Fundalul jocului include un peisaj nocturn din inima unui oras aglomerat iar simbolurile principale sunt reprezentate de pisici, soricei, pesti, pasari si simbolurile traditionale de 9, 10, J, Q, K si As. Cel mai profitabil simbol din joc este pestisorul auriu.
Jocul la aparate Miss Kitty include o configuratie cu 5 tamburi, 3 randuri si un total de 50 forme de castig. Pariul maxim poate fi setat la 5 credite.
Simbolul de pisica este un simbol wild iar simbolul cu luna este simbol scatter. Primul simbol descris mai sus poate ateriza pe tamburii 2, 3, 4 si cinci iar al doilea simbol poate ateriza in pozitiile 1, 2 si 3 ale tamburilor. Daca esti un fan al acestui tip de joc atunci poti incerca si Kitty Glitter. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Miss Kitty este primul joc adaugat in data de 6-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi Aristocrat si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

BlackJack21
7 ani in urma
46 Jucate
At The Movies
8 ani in urma
46 Jucate
Crystal Spider Solitaire
8 ani in urma
49 Jucate
Book of Aztec
5 ani in urma
55 Jucate
Lucky 88
6 ani in urma
47 Jucate
Egyptian Goddess
6 ani in urma
78 Jucate
Book of Fortune
3 ani in urma
54 Jucate
Atlantis Dive
5 ani in urma
62 Jucate
Midnight  Jewels
7 ani in urma
54 Jucate
Pharaoh’s Wild
3 ani in urma
52 Jucate
Aparate cu comori
8 ani in urma
0 Jucate
Penny Slots
7 ani in urma
51 Jucate