LINKURI SPONSORIZATE  Miss Kitty

  60 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Miss Kitty:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Fanii jocurilor slot create de Aristocrat se pot bucura inca o data de un nou titlu lansat in 2018 intitulat Miss Kitty. Este un joc interesant care include o multime de simboluri care relationeaza cu pisicile. Fundalul jocului include un peisaj nocturn din inima unui oras aglomerat iar simbolurile principale sunt reprezentate de pisici, soricei, pesti, pasari si simbolurile traditionale de 9, 10, J, Q, K si As. Cel mai profitabil simbol din joc este pestisorul auriu.
  Jocul la aparate Miss Kitty include o configuratie cu 5 tamburi, 3 randuri si un total de 50 forme de castig. Pariul maxim poate fi setat la 5 credite.
  Simbolul de pisica este un simbol wild iar simbolul cu luna este simbol scatter. Primul simbol descris mai sus poate ateriza pe tamburii 2, 3, 4 si cinci iar al doilea simbol poate ateriza in pozitiile 1, 2 si 3 ale tamburilor. Daca esti un fan al acestui tip de joc atunci poti incerca si Kitty Glitter. Mult noroc!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Miss Kitty este primul joc adaugat in data de 6-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi Aristocrat si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 60 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Miss Kitty trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Miss Kitty

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE