Miss Kitty


cod adsense
4 ani in urma 381 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Miss Kitty:

Fanii jocurilor slot create de Aristocrat se pot bucura inca o data de un nou titlu lansat in 2018 intitulat Miss Kitty. Este un joc interesant care include o multime de simboluri care relationeaza cu pisicile. Fundalul jocului include un peisaj nocturn din inima unui oras aglomerat iar simbolurile principale sunt reprezentate de pisici, soricei, pesti, pasari si simbolurile traditionale de 9, 10, J, Q, K si As. Cel mai profitabil simbol din joc este pestisorul auriu.
Jocul la aparate Miss Kitty include o configuratie cu 5 tamburi, 3 randuri si un total de 50 forme de castig. Pariul maxim poate fi setat la 5 credite.
Simbolul de pisica este un simbol wild iar simbolul cu luna este simbol scatter. Primul simbol descris mai sus poate ateriza pe tamburii 2, 3, 4 si cinci iar al doilea simbol poate ateriza in pozitiile 1, 2 si 3 ale tamburilor. Daca esti un fan al acestui tip de joc atunci poti incerca si Kitty Glitter. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Miss Kitty este primul joc adaugat in data de 6-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi Aristocrat si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Secrets of the Forest Extreme
3 ani in urma
860 Jucate
Magic Rabbit Slots
10 ani in urma
366 Jucate
Casino Island
8 ani in urma
390 Jucate
Isis
8 ani in urma
381 Jucate
Mikey’s Poker
10 ani in urma
332 Jucate
After Night Falls
10 ani in urma
356 Jucate
BooK Of Ra Deluxe
10 ani in urma
572 Jucate
Book of Cleopatra Super Stake
3 ani in urma
603 Jucate
Lucky Buzz
5 ani in urma
501 Jucate
Hot Shot
10 ani in urma
383 Jucate
Slot cu capsuni si fructe
10 ani in urma
731 Jucate
Alba neagra
10 ani in urma
889 Jucate