Miss Kitty


cod adsense
4 ani in urma 239 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Miss Kitty:

Fanii jocurilor slot create de Aristocrat se pot bucura inca o data de un nou titlu lansat in 2018 intitulat Miss Kitty. Este un joc interesant care include o multime de simboluri care relationeaza cu pisicile. Fundalul jocului include un peisaj nocturn din inima unui oras aglomerat iar simbolurile principale sunt reprezentate de pisici, soricei, pesti, pasari si simbolurile traditionale de 9, 10, J, Q, K si As. Cel mai profitabil simbol din joc este pestisorul auriu.
Jocul la aparate Miss Kitty include o configuratie cu 5 tamburi, 3 randuri si un total de 50 forme de castig. Pariul maxim poate fi setat la 5 credite.
Simbolul de pisica este un simbol wild iar simbolul cu luna este simbol scatter. Primul simbol descris mai sus poate ateriza pe tamburii 2, 3, 4 si cinci iar al doilea simbol poate ateriza in pozitiile 1, 2 si 3 ale tamburilor. Daca esti un fan al acestui tip de joc atunci poti incerca si Kitty Glitter. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Miss Kitty este primul joc adaugat in data de 6-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi Aristocrat si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Mermaid Queen
7 ani in urma
241 Jucate
Money Farm
6 ani in urma
249 Jucate
Maharaja
8 ani in urma
221 Jucate
Hot & Cash
5 ani in urma
328 Jucate
Lady of Egypt
4 ani in urma
309 Jucate
Queen of the Wild
5 ani in urma
249 Jucate
Rock Climber
9 ani in urma
488 Jucate
Super Slot
9 ani in urma
230 Jucate
The Pyramid of Ramesses
7 ani in urma
269 Jucate
Wonky Wabbits
8 ani in urma
254 Jucate
Deck the Halls
9 ani in urma
289 Jucate
Pearls of India
8 ani in urma
265 Jucate