Miss Kitty


cod adsense
4 ani in urma 314 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Miss Kitty:

Fanii jocurilor slot create de Aristocrat se pot bucura inca o data de un nou titlu lansat in 2018 intitulat Miss Kitty. Este un joc interesant care include o multime de simboluri care relationeaza cu pisicile. Fundalul jocului include un peisaj nocturn din inima unui oras aglomerat iar simbolurile principale sunt reprezentate de pisici, soricei, pesti, pasari si simbolurile traditionale de 9, 10, J, Q, K si As. Cel mai profitabil simbol din joc este pestisorul auriu.
Jocul la aparate Miss Kitty include o configuratie cu 5 tamburi, 3 randuri si un total de 50 forme de castig. Pariul maxim poate fi setat la 5 credite.
Simbolul de pisica este un simbol wild iar simbolul cu luna este simbol scatter. Primul simbol descris mai sus poate ateriza pe tamburii 2, 3, 4 si cinci iar al doilea simbol poate ateriza in pozitiile 1, 2 si 3 ale tamburilor. Daca esti un fan al acestui tip de joc atunci poti incerca si Kitty Glitter. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Miss Kitty este primul joc adaugat in data de 6-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi Aristocrat si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Ruleta Casino
10 ani in urma
443 Jucate
Treasure of the Pyramids
8 ani in urma
387 Jucate
Fairy Queen
9 ani in urma
360 Jucate
Crazy Monkey
10 ani in urma
1168 Jucate
Pirates Treasure Trove
8 ani in urma
378 Jucate
African Simba
8 ani in urma
311 Jucate
Legend of Cleopatra
5 ani in urma
317 Jucate
The Dalai Panda
4 ani in urma
375 Jucate
Riches of Ra
9 ani in urma
321 Jucate
Simple Jackpot Slots
9 ani in urma
312 Jucate
Poker la aparate online
10 ani in urma
295 Jucate
Aparate cu fete frumoase
10 ani in urma
357 Jucate