Mermaids Queen


1 an in urma 55 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Mermaids Queen:

Daca esti familiarizat cu jocurile slot create cu tematica de sirene atunci iti recomand sa incerci Mermaids Queen , un joc propulsat de compania SA Gaming cu o configuratie standard de 5 tamburi, 3 randuri si 10 linii pline de aventura. Pesonajul principal este regina sirenelor iar personajul secundar al acestui joc este un tanar capitan. Pentru a avea acces la premii mari, jucatorii pot alege sa parieze sume maxime care pot fi setate la valori de maximum 500 credite.
Jocul are doua simboluri speciale iar unul dintre ele poate declansa pana la 15 runde de rotiri gratuite. Trei, patru sau cinci simboluri de sirena te recompenseaza cu castiguri triplate si pana la 15 rotiri gratuite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Mermaids Queen este primul joc adaugat in data de 20-octombrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Sabertooth
8 luni in urma
120 Jucate
Ghostbusters
8 ani in urma
56 Jucate
Blackjack Slot
7 ani in urma
47 Jucate
Gryphons Gold
7 ani in urma
44 Jucate
Untamed Bengal Tiger
7 ani in urma
68 Jucate
Mega Joker
5 ani in urma
94 Jucate
Mosquitozzz
7 ani in urma
48 Jucate
Helena
4 ani in urma
64 Jucate
Emerald Isle
7 ani in urma
54 Jucate
Hoffmania
4 ani in urma
66 Jucate
Siberian Storm Dual Play
3 ani in urma
52 Jucate