LINKURI SPONSORIZATE  Mermaids Queen

  147 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Mermaids Queen:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Daca esti familiarizat cu jocurile slot create cu tematica de sirene atunci iti recomand sa incerci Mermaids Queen , un joc propulsat de compania SA Gaming cu o configuratie standard de 5 tamburi, 3 randuri si 10 linii pline de aventura. Pesonajul principal este regina sirenelor iar personajul secundar al acestui joc este un tanar capitan. Pentru a avea acces la premii mari, jucatorii pot alege sa parieze sume maxime care pot fi setate la valori de maximum 500 credite.
  Jocul are doua simboluri speciale iar unul dintre ele poate declansa pana la 15 runde de rotiri gratuite. Trei, patru sau cinci simboluri de sirena te recompenseaza cu castiguri triplate si pana la 15 rotiri gratuite.

  INSTRUCTIUNI: Jocul Mermaids Queen este primul joc adaugat in data de 20-octombrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 147 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Mermaids Queen trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Mermaids Queen

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE